- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
suan bostayim hala uygulamadm. dun doktora gitmistim mantar olmussun dedi. hic yasamadim boyle bi durum cok zormusİnşallah canım :) sen neler yapıyosun, herhangi bi tedavi yöntemi uygulandı mı yoksa akışına mı bıraktın
Aynen kızlar iğne günü aynı, bat da benim 16-17 civarı. Hiç birimizin gelmesin inşallahhA AloeeVeraaAnneyimbenanne35 aynı gün ve aynı batı bekliyoruz desenize inşalalh gelsin bebişler heycanla sizi de bekliyorum canlar..
Hadi ya çok geçmiş olsun canım, ben de hiç yaşamadım ama zormuş herhalde kaşıntı yanma oluyo sanırım.suan bostayim hala uygulamadm. dun doktora gitmistim mantar olmussun dedi. hic yasamadim boyle bi durum cok zormus
Test hiç yapmıyım diyorum canım negatif görüp üzüleceğime adet olup üzüleyim diyorum. Ancak gecikirsem yapmayı düşünüyorum ama tabi sabredebilirsem :) ben direkt olumsuza koşulladım kendimi, yoktur iğne etkisidir paranoyadır diye yatıştırıyorum kendimi
Benim göğüslerde hiçbir değişiklik yok ya ona çok üzülüyorumama tuhaf olan enerjiğimgögüste şişlik yok sadece sızı var bide gögüs ucum kaşınıyor arada
bakalim artik cnm hakkimizda hayirlisi su tedaviye bi baslim.Hadi ya çok geçmiş olsun canım, ben de hiç yaşamadım ama zormuş herhalde kaşıntı yanma oluyo sanırım.
Femarayı doktor kontrolünde olmadan kullanma bence canım etkili bi şeymiş çok büyütebilir. Gerçi sonra doktora gitcekmişsin boyutu görür. Sen bilirsin yani
Aynen ben de o yüzden hangi gün ne oluyo bende yazıyorum. Bakalım Allah sonumuzu hayır etsinen doğrusu o evet ben de öyle çıktım bu yola ama sonucunda muhtemelen gebelik testçileri zengin olacak hahah, bu ay umudum benim de yok artık olursa olur olmazsa kısmettir diyorum.
gün gün belirtileri paylaş ama burada bize de bilgi olur hem ne olacağını biliriz
Hayırlısıyla artık gelicek bence bebişler bakalım inşallahbakalim artik cnm hakkimizda hayirlisi su tedaviye bi baslim.
Aminin kuzum gelmesin kırmızılar gelsin bebisler çift çizgiler inşalalh ya ben çok umutlandım kasik batmam devam ediyor ve akintim aynı oğluma hamile kaldigimdaki gibi geliyor off inşalalh boş çıkmaz kızlar A AloeeVeraaAynen kızlar iğne günü aynı, bat da benim 16-17 civarı. Hiç birimizin gelmesin inşallahh
Kuzum iğneyi ne zaman vurlumstnmerhaba kızlar daha bikaç gün oldu ama kk yı özellikle de bu topiği deli gibi takip ediyorum çalışamaz oldum herneyse akıntı ve kaşınma da eklendi bana yaa sizde durum nasıl?
o da çatlatma mı vuruldu canım? vurulduysa kaçıncı günüKızlar bu test benim değil çok yakın bir arkadaşımın geçen ay spiralin çıkardı beraber denemeye başladık yani o bana katıldı beraber doğuralım diye bakalım inşalalh ikimizde hamile kalırız benim 4. Onun 3. Olcak kısmet olursa bide siz bakın testineEki Görüntüle 2196373
canım sabah konuşmuştuk 12. gün oldu bugün. test için de erken mi acabaKuzum iğneyi ne zaman vurlumstn
Yok tatlım o doğal yoldan hamile kalmak istiyo sorunu yok zate. Geçen ay spiralin çıkardı o dahao da çatlatma mı vuruldu canım? vurulduysa kaçıncı günü
Bence yap kuzum geçmiştir iğne etkisi ama kan verr idrar testinde negatif çıksa bile kan ver kuzum bugün olmassa bile yarın kesin ver ya unutuyorum ben iğne günlerini bazen sizlerin tatliskomcanım sabah konuşmuştuk 12. gün oldu bugün. test için de erken mi acaba
Evet ilk iğnemde benim de göğüs ağrım aşırı şekilde olmuştu hem de 10 gün boyunca. Ama sonuç negatifti. Artık bekleyip görücez kuzumGogusteki sislige agriya takilmayin ben ilk ignemde gogsum cik agriyordu ama negatif oldu bence oyle bi geliceklerki belirtilerle anlasilmayacak :)
İnşallah canım inşallah bunlar hep bebiştendir :)Aminin kuzum gelmesin kırmızılar gelsin bebisler çift çizgiler inşalalh ya ben çok umutlandım kasik batmam devam ediyor ve akintim aynı oğluma hamile kaldigimdaki gibi geliyor off inşalalh boş çıkmaz kızlar A AloeeVeraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?