- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Hanımlar, 27 Eylül'de çatlatma iğnesi vurulmuştum, ama olmadı tutmadı. Bu ay yine klomen+çatlatma iğnesi. tedavisi uygulanacak. Bu da olmaz ise rahim filmi çektirmem gerekecek imiş. Daha önce çektiren var mı? ağrılı acılı bir işlem midir? ayrıca faydasını gören oldu mu??
Ahhh canm ah insallah kuzum benim rabbim seninde ne dilegin varsa gerçekleştirsin bu mübarek cuma gününde kan verdim geldim bekliyorumBenim ignenin etkisi 6 gunde gecmisti.ama okuduklarim kadariyla 12.gunde cikan cizgi gebelik cizgisi...insallah guzel haberlerle donersinde eviniz bu aksam bayram yerine döner
Sonuçlar ne zamn çıkacak canimAhhh canm ah insallah kuzum benim rabbim seninde ne dilegin varsa gerçekleştirsin bu mübarek cuma gününde kan verdim geldim bekliyorum
5 gibi dediler ama ben bakarım ara ara netten kuzumSonuçlar ne zamn çıkacak canim
Hadi insallah. Umutla bekliyoruz :)5 gibi dediler ama ben bakarım ara ara netten kuzum
Yok tatlım benide cagrmadikızlar siz iğne olduktan sonra doktor sizi çatlayıp çatlamadığını kontrol için yine çağırdı mı? beni çağırmadı ama bunun kontrol edilmesi gerekmiyor mu
Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize inşallah canım5 gibi dediler ama ben bakarım ara ara netten kuzum
BendeeeeeeeeHadi insallah. Umutla bekliyoruz :)
Amin kuzum insalalhRabbim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize inşallah canım
kızlar siz iğne olduktan sonra doktor sizi çatlayıp çatlamadığını kontrol için yine çağırdı mı? beni çağırmadı ama bunun kontrol edilmesi gerekmiyor mu
yok mu haber canımAhhh canm ah insallah kuzum benim rabbim seninde ne dilegin varsa gerçekleştirsin bu mübarek cuma gününde kan verdim geldim bekliyorum
Yok kuzum 4 buçuktan önce çıkmaz dedileryok mu haber canım
2 tüp kan almışlardı diğeri çıkmış hcg olan çıkmamışYok kuzum 4 buçuktan önce çıkmaz dediler
Dualarim seninle kuzum ins guzel haberler vet bize surdan biri artik hamile ciksin yaaAhhh tatlım ah inşalalh vardır 2 de kan vericem dua edin nolur p
Mrb canim beninde bu ay cekilecek regl olnayi bekliyirum.3 kez basarisiz klonen deneyimim oldu keske dojtor en basta cektirseydi...arastirma hastanelerinde 1 yildir hamile kalamiyorum diye gidince once rahim filmi cekiyorlar eşine testler yapiliyor sonradan tedavi plani yapiliyor.bizimkilerin yaptigi resmen kumar oynamak ya tutarsa diye
Cok basit bi islem kuzum yeni sistem yeni cihaz ve teknolohi anlamadn bitiyo. Hayirlisi olsun ins. Ben cktireli 2 ay oldu ama etki etmedi malesefHanımlar, 27 Eylül'de çatlatma iğnesi vurulmuştum, ama olmadı tutmadı. Bu ay yine klomen+çatlatma iğnesi. tedavisi uygulanacak. Bu da olmaz ise rahim filmi çektirmem gerekecek imiş. Daha önce çektiren var mı? ağrılı acılı bir işlem midir? ayrıca faydasını gören oldu mu??
Valla canim bazi doktorlar cagiriyor bencede çagirilmasi lazim ama malasef benim doktorumda cagirmiyor.
Cok basit bi islem kuzum yeni sistem yeni cihaz ve teknolohi anlamadn bitiyo. Hayirlisi olsun ins. Ben cktireli 2 ay oldu ama etki etmedi malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?