Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mrb canim beninde bu ay cekilecek regl olnayi bekliyirum.3 kez basarisiz klonen deneyimim oldu keske dojtor en basta cektirseydi...arastirma hastanelerinde 1 yildir hamile kalamiyorum diye gidince once rahim filmi cekiyorlar eşine testler yapiliyor sonradan tedavi plani yapiliyor.bizimkilerin yaptigi resmen kumar oynamak ya tutarsa diye

Benim ignenin etkisi 6 gunde gecmisti.ama okuduklarim kadariyla 12.gunde cikan cizgi gebelik cizgisi...insallah guzel haberlerle donersinde eviniz bu aksam bayram yerine döner
Ahhh canm ah insallah kuzum benim rabbim seninde ne dilegin varsa gerçekleştirsin bu mübarek cuma gününde kan verdim geldim bekliyorum

kızlar siz iğne olduktan sonra doktor sizi çatlayıp çatlamadığını kontrol için yine çağırdı mı? beni çağırmadı ama bunun kontrol edilmesi gerekmiyor mu

Valla canim bazi doktorlar cagiriyor bencede çagirilmasi lazim ama malasef benim doktorumda cagirmiyor.

Sevgili Umut, umarım atlatırız bu zor günleri. En kötüsü umutlanıp sonra hüsrana uğramak.
Bu arada canım ben de Ümraniye Araştırma'ya gidiyorum, bu ay ikinci çatlatma iğnem olacak. bu da işe yaramaz ise (ben öyle düşünmek istemiyorum) rahim filmi dedi doktor. İnşallah ihtiyaç kalmaz.. Rahim filmi yaptırıp ardından hemen hamile kalanlar da varmış. ama en önemisi kafa rahatlığı.. düşündükçe hiç olmuyor bence

Cok basit bi islem kuzum yeni sistem yeni cihaz ve teknolohi anlamadn bitiyo. Hayirlisi olsun ins. Ben cktireli 2 ay oldu ama etki etmedi malesef

Cok basit bi islem kuzum yeni sistem yeni cihaz ve teknolohi anlamadn bitiyo. Hayirlisi olsun ins. Ben cktireli 2 ay oldu ama etki etmedi malesef

Canım, tüplerde darlık veya tıkanıklık olanları açıyor ve onlar da hemen hamile kalıyormus.. sen de böyle bir sey yoktu muhtemelen.. en önemlisi kafa rahatlığı hanımlar, çok duydum tedaviyi bırakıp hamile kalanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…