- 13 Kasım 2016
- 182
- 122
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.901
Benim bat 28-31 arasi 15 ekimde catlatma oldum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım tutmadi.Benm 7 yasında oglum war 2 yıl oncede düşük yaptım.Daha sonra dusukden sonra cıkolata kisti oldu asılama yapalım dediler tutmadi.Bu ay klomen catlatma yaptık asırı yumurtalıklarım sancılı akıntılı diger catlatmalarda hıc boyle olmamıstım.
Evet baya pihtili geliyor insallah yoktur aman olmasndaEger kanaman coksa kist yoktur.bende pazartesi gidicem soktürucü ilac vericek 5 gun kullanip sonraki 7 gunde regl olunuyormus anlayacagin benim reglime daha 15gün var yolum uzun yani
Nerdeyse aynı seyleri yasıyoruz offff tuttugu zaman boyle agrı oluyomuAllah yardimcin olsun benimde 4 yasinda oglum var bende yaklasik 2 yil önce kendiliginden hamile kaldim ve düşük oldu.olndan sonra 3kez klomen denedim olmadi doktor 2 ay ara ve asılama dedi ama kararsizim
Nerdeyse aynı seyleri yasıyoruz offff tuttugu zaman boyle agrı oluyomu
Ben asılama asla önermıyorum ben kendı kendıne hamıle kalmıs biri olarak tedavisiz bende tutmadiInsallah tutmustur bu aydami asılama yaptiracaksın.ve öneriyirmusun aşılamayı acaba denesemmi cokta pahali.ben rahim filmi cekilicem bu ay.
Ben ilk kez klomen kullandmmdoktorum ısrar etti takıp edelım dıyeBen asılama asla önermıyorum ben kendı kendıne hamıle kalmıs biri olarak tedavisiz bende tutmadi
Ben asılama asla önermıyorum ben kendı kendıne hamıle kalmıs biri olarak tedavisiz bende tutmadi
Ay ağzından bal damlıyo kuşum inşallahSenden 3 ay sonra guzel haberi duyucaz sanirim belkide daha erken : ) İns cnm ya 20 gun gun sonra yildonumumuz keske surpriz yapabilsem esime
Evet baya pihtili geliyor insallah yoktur aman olmasnda
Ay ağzından bal damlıyo kuşum inşallahsenden de bu kez güzel haberi alıcaz gibi hissediyorum. İkinizin de en güzel hediyesi gelmiştir umarım
![]()
Evet evet şuan çok agrım var kasılmalar oluyo kuzum ya baya pıhtı geliyor aman iyi.iyi atılan kistler gelsin bebisler yarın gidicem ona göre yarın ilaca basliycamBenimde oyleydi pihtili gelmesi kist atmasi derler bide cok agrim oldu agladim bide agrida igne veya klomenin etkisi sanirim
Allah allah sıcak duş ve soğan suyu işe yaraması lazım ama niye böyle oldu ki. Söktürücü kullanmadan gelmiycek sanırım canım. Diyorum acaba bu arada çook sonradan yumurtlamış olabilir misin değerlendirseydin keşke bu günleriKızlar bugun reglinin 39.günü bitti hala reglim gelmedi doktor pazartesi ye kadar bekle dedi. denemedigim kalmadi çıldırıcam sogan suyu hayit otu sicak banyo yaptim ama yok olmuyor
Allah allah sıcak duş ve soğan suyu işe yaraması lazım ama niye böyle oldu ki. Söktürücü kullanmadan gelmiycek sanırım canım. Diyorum acaba bu arada çook sonradan yumurtlamış olabilir misin değerlendirseydin keşke bu günleri
Pazartesiye bi şey kalmadı zaten canım sabret, söktürücüyle gelir bi kaç güne. Hormonlarda bi değişim olabilir ya da dediğin gibi kist olabilir. Adetle sökülür zaten kist canımDegerlendiremedim canim cunkü benim bat 11ekimdi abartisiz bir hafta oncesinde agrilar basladi doktor bu yumurtalar ise yaramaz dedi.kist oldu sanirim daha oncedende basima geldi prolaktin lh falan birbirine girmisti ilacla duzeldi.doktoru aradim bugün geliyim dedim ısrarla pazartesi gel dedi.pazartesi 42.gün..
Pazartesiye bi şey kalmadı zaten canım sabret, söktürücüyle gelir bi kaç güne. Hormonlarda bi değişim olabilir ya da dediğin gibi kist olabilir. Adetle sökülür zaten kist canım
Evet evet şuan çok agrım var kasılmalar oluyo kuzum ya baya pıhtı geliyor aman iyi.iyi atılan kistler gelsin bebisler yarın gidicem ona göre yarın ilaca basliycam
İnşallah canım inşallah bebiş vardır bugün kaçıncı gününKizlar ben dayanamadim ignenin 7. 9. Ve 10. Gunde idrar testi yaptim ama erken nasilsa diye soylemedim cizgi git gide siliklesmedi koyulasti cok hafifte olsa bi onceki yaptığımdan daha koyu cikiyor insallab bu bebis haberidirde size mutlu haber vermeyi nasip eder Rabbim.
Bide önceki ignede 10.gun ne idrarda ne kanda hic igne etkisi kalmamisti negatifti