Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. uzun zamandır uğraşanlarınız vardır elbet klomendir çatlatma iğnesidir vs çünki bende sizin gibiydim çok uğraştım. herşeyim normaldi . özel hastaneye gitmeye karar verdim en son hsg filmi çekildi ve sonuç tüpler kapalı anlıycağınız 1 yıldır boşa kürek sallamışım. Allah nasip ederse önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz. demem o ki tam olarak durumunuzu öğrenmeden fazla ilaç yüklemesi yapmayın kendize. psikolojinizide düşünün
Ay uzuldum canim ya senin adina:( evet cok onemli. Yumurta takibinden once film cektrmsti benim doktorum o ayda takp etti. Takplere baslamadn once bakmk en mantklisi. Ultrasnda bunu gorp anlayamayz bosa olmasn demsti ne onemliyms smdi anliyorm. Tupbebektn sonuc alirsn mtlaka canim arkadasmn ilki tutmstu;)

Aynen benimde 1cocugum var diye tamamen özele giriyor dendi hiçbir imkandan yaralanmıyorsun bende dr aynı şeyi söylemiştim hemen az 3 çocuk deniliyor gende devletden destek Yok nasıl olucak bu diye kolay değil tüp bebek en az 15bin tutuyor az değil
Zaten cocuk sahibi olma isi tamamen ticarete dokulmus. Igneler ilaclar almis basini gitmis. Maddi durumun yoksa yandin.
Varsa da kopar ne koparirsan.
Bugun doktorun bana al dedigi igne 200 tl. Aldim mecbur. Doktor kontrolu takibi ignesi ilaci gecen ay 650 odedim bu ay 800 gidecek. Asilama tup bebek zaten fiyatlar ucmus ama iste evlat hasreti odemeye haziriz. Mecbur

Bence bütün tedavilerden önce hsg çekilip tüplere bakılmalı tüpler kapalı olduktan sonra ne yaparsan yap hiç bişey değişmeyecek. Boş yere ilaç takviyesi yapılıyor. ultrasonla bakıyorsun ama orda görünmüyor.tüplerin normal olduğunu bilmeden nasıl ilaç tedavisi uyguluyorlar aklım almıyor bi türlü
Arkadasim cok haklisin ben tadavilerime baslamadan cok once kendi kendime hormon testlerimi ozelde hsg mi esimin sperm testini yaptirdim. Ozelde oldu hormon haric diger ikisi.
Birsey varsa bastan ciksin ortaya dedim. Erken diye beni elestirenler oldu etrafimdan ama niye bosa kurek cekeyim ki dedim..iyi ki de olmus
Simdi ozel bir doktorda tedaviye basladim biraz sunlari sunlari deneyelim olmazsa hsg sperm testi yaptiririz dedi.
Gerek yok al ben sana yapilmisini vereyim hocam dedim adam da sasirmisti.
Bu arada bende sivasliyim

merhaba kızlar uzundur yazamıyorum zaten artık son iğneden sonra da umursamaz oldum kendi durumumu. spor salonuna yazılcam. yüzme spor falan biraz kafamı dağıtayım diyorum. malum kendime bir meşgale bulmazsam kafayı yemeye beş kaldı. siz napıyorsunuz nasılsınız?
Cok iyi dusunmussun canim kafayi baska selere de vermek lazim calismak da yetmiyor bunun icin. Sallamadigin an hamile kalirmissin sebepsiz cocugu olmaynlarda cok duydk bole:) adet gubunu bklerken bi medgsle bulmam lazm bnmde

Eger tuplerde sıkıntı varsa ne olur bilemem tüp bebek yaptiramam artik 1 tane oglum var Allah ona ömür versin diyip bırakıcam tedaviyi.cok yiprandim
Tedaviyi birakip hamile kalanda o kadar cok ki ben buna inaniyorum bir yerde bende olmazsa birakip kendi haline devam edebilirim. Bu da bir strateji.

Ben incirin kürünü bırak şöyle bi tane elime kurusunu alıp yiyemiyorum, o kadar korkuyorum :) prolaktini yükseltiyo diye korkuyorum ama ben

Aynen canim incir receli yaptim yazin kendimi birak ogluma esime bile vermiyorum o kadar yani ...

merhaba kızlar uzundur yazamıyorum zaten artık son iğneden sonra da umursamaz oldum kendi durumumu. spor salonuna yazılcam. yüzme spor falan biraz kafamı dağıtayım diyorum. malum kendime bir meşgale bulmazsam kafayı yemeye beş kaldı. siz napıyorsunuz nasılsınız?
Ben ise gidiyorum kitap okuyorum ingilizce calisiyorum ama allaha sukur kafaya takacak zamani da buluyorum :)

Zaten cocuk sahibi olma isi tamamen ticarete dokulmus. Igneler ilaclar almis basini gitmis. Maddi durumun yoksa yandin.
Varsa da kopar ne koparirsan.
Bugun doktorun bana al dedigi igne 200 tl. Aldim mecbur. Doktor kontrolu takibi ignesi ilaci gecen ay 650 odedim bu ay 800 gidecek. Asilama tup bebek zaten fiyatlar ucmus ama iste evlat hasreti odemeye haziriz. Mecbur

Senin yine igne ucuzmus bana doktorun yazdigi 3kutu igne 1530tl.senin kullanacagin igneyide sorucam ayni etku varsa bende ondan alayim

Senin yine igne ucuzmus bana doktorun yazdigi 3kutu igne 1530tl.senin kullanacagin igneyide sorucam ayni etku varsa bende ondan alayim
Canim menegon 75 5 tup 5 gun boyunca karindan vuracagim ve yaninda gunde 2 tane klomen.
Gercekten senin igneler cok pahali ya ne o genol f filan mi?
Asilama filan mi olacak

Ben ise gidiyorum kitap okuyorum ingilizce calisiyorum ama allaha sukur kafaya takacak zamani da buluyorum :)

Bende hic kacirmiyorum wc de bile düsünüyorum.dün wc de okadar cok düsunmüşümki nerde oldumu unutmusum..

Benimde gecen ay 10 yumurta oldu bir tanesi 13mm digerleri 5 6 mm de kaldi.klomeni 2 3 kez kullaninca yumurtalar tepki vermemeye basliyor galiba.Allah yardimcin olsun
Bazi doktorlae gunde bir klomen olmadi obur ay 2 olmadi 3 olmadi gunde 4 kullanan okudum ya. Olmuyorsa gec baska seye niye bu israr bilmiyorum sana katiliyorum kimi insanda tepki vermiyor gec igneye gec baska birseye degil mi?

Canim menegon 75 5 tup 5 gun boyunca karindan vuracagim ve yaninda gunde 2 tane klomen.
Gercekten senin igneler cok pahali ya ne o genol f filan mi?
Asilama filan mi olacak

Aynen canim ama konusucam sonucta hepsi yumurta gelistirmiyir mu

Bulunuyor canim ya bnde calisiyorm ve aciktn 2. Univrsite okuyodm bikacay once bitti yani 1 yildir olmuyor o donmde sinavlara da gidiyodm yine takiyodum:)

Bulunuyor canim ya bnde calisiyorm ve aciktn 2. Univrsite okuyodm bikacay once bitti yani 1 yildir olmuyor o donmde sinavlara da gidiyodm yine takiyodum:)
Isin tuhaf tarafi daha onceden keyif aldigim hicbirsey keyif vermez oldu. Kitap okuma hastasiydim elime surmedim 1 aydir dogru duzgun yani kafa hep orda.

Gonal f mi tatlim. Iyi de tupde biz 3 kutu kullandk ve yetti senin icin fazla degl mi:) 225 doz oldgm halde bi kutudan 2 3 igne cikiyor. Ki indirim de yapiyolar;) ek de igne istiyorlar benmde 2000 i buldu tum igneler ctlatmasi vs dahl dusun:)

Kizlar acil yazin yazin ne olur testim bariz pozitif artmismidir deger teste gidiyorum nolur du edin hamole olayim

Eklentiler

• IMG_20181023_184155.webp
    IMG_20181023_184155.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 67
Back
X