Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Isin tuhaf tarafi daha onceden keyif aldigim hicbirsey keyif vermez oldu. Kitap okuma hastasiydim elime surmedim 1 aydir dogru duzgun yani kafa hep orda.
Dogru soluyosn canm o bndede oluyo bunaliyosn. Kotu gnlerde hiccc bisi yapasn gelmiyo. Kitp cok okuyamiyorm aklim orda hep. Surukleyici bisiler bulmam lazim:))

Gonal f mi tatlim. Iyi de tupde biz 3 kutu kullandk ve yetti senin icin fazla degl mi:) 225 doz oldgm halde bi kutudan 2 3 igne cikiyor. Ki indirim de yapiyolar:KK66: ek de igne istiyorlar benmde 2000 i buldu tum igneler ctlatmasi vs dahl dusun:)

Yine gidince sordum doktira yapcak birsey yok dedi.acaba benmi yanlis anladim.

Aynen canim incir receli yaptim yazin kendimi birak ogluma esime bile vermiyorum o kadar yani ...
Yok onlar yesin canımcım :) sen de yiyebilirsin de işte abartmamak lazım, biraz tehlikeli olabiliyo incir. Ben çok seviyodum meyve olarak da kuru inciri de. Hep yerdim bol bol, acaba diyorum onlar mı yükseltti hep prolaktini. Şimdi belki 1 senedir doğru düzgün yememişimdir

Bulunuyor canim ya bnde calisiyorm ve aciktn 2. Univrsite okuyodm bikacay once bitti yani 1 yildir olmuyor o donmde sinavlara da gidiyodm yine takiyodum:)

bende gecen hafta 3 kitap aldim ama okudugumu anlayamiyorum kafami veremiyorum.Esimde dün universite sinavina girip istedigin bir bolumü oku oyalan dedi.cocuk gelisimini düsündüm benim 3.üniversite olucak.

bende gecen hafta 3 kitap aldim ama okudugumu anlayamiyorum kafami veremiyorum.Esimde dün universite sinavina girip istedigin bir bolumü oku oyalan dedi.cocuk gelisimini düsündüm benim 3.üniversite olucak.
Hay masalalh bend aha üni yüzü gormedim

Bulunuyor canim ya bnde calisiyorm ve aciktn 2. Univrsite okuyodm bikacay once bitti yani 1 yildir olmuyor o donmde sinavlara da gidiyodm yine takiyodum:)
Bu yıl ben de 2.üniversiteyi okumaya başladım açıktan, kasımda vizelerim var ama malesef benim de hep kafamda çocuk düşüncesi var...

Yok onlar yesin canımcım :) sen de yiyebilirsin de işte abartmamak lazım, biraz tehlikeli olabiliyo incir. Ben çok seviyodum meyve olarak da kuru inciri de. Hep yerdim bol bol, acaba diyorum onlar mı yükseltti hep prolaktini. Şimdi belki 1 senedir doğru düzgün yememişimdir

Valla şu prolaktinmi nedir ben onuda senden ögrendim evin bahcesinde koca incir agaci var yaz boyu gozum kaldi. :işsiz::işsiz:

Kizlar acil yazin yazin ne olur testim bariz pozitif artmismidir deger teste gidiyorum nolur du edin hamole olayim
Kuzum inanamıyorum ya resmen pozitif, hem de şu görüntüye rahat 50-60 civarı hcg çıkması lazım. Senin durumuna şok geçiriyorum. İnşallah artık kanda da pozitif çıkar, çok dua ediyorum şu an sana :dua:

kızlar heyecandan tek tek yorumlarınızı seçemedim verdim Şimdi kanı iki gün önce 1.38 de tüp bebek tedavisi gören bir arkadaşım da iki gün sonra pozitif olduğunu söyledi dua edin Hayırlısı olsun İnşallah nasip olur
Kız sen ka i nerden veriyon canm bu saatte ben vermek istedim almamislardi ayy çıkacak çıkacak değerin yüksek cikacak

Kuzum inanamıyorum ya resmen pozitif, hem de şu görüntüye rahat 50-60 civarı hcg çıkması lazım. Senin durumuna şok geçiriyorum. İnşallah artık kanda da pozitif çıkar, çok dua ediyorum şu an sana :dua:

Valla bende cnm bide hemen ciki ve belirgindi bende sok olucam pozitif olursa kahverengi lekelenmem kasik kasik ve bel agrim var ilacta icmistim bebek yok diye umarim varsada bisey olmamistir

Ben kitap konusunda iyiyimdir, kafama çok iyi geliyo, biraz dağıtıyo beni. Kitaplara devam kızlarrr Umutumut82 Umutumut82 Morasigi Morasigi 1 17platon17
Oo maşallah sen 3.üniversiteyi okucan kuzum :) bence iyi gelebilir, okumaktan zarar gelmez

Back
X