- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #2.621
aminnn :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum çok sevindim darısı başımıza insalalhDemekki kanda yaniltiyor 12.gun 1.38 14.gun 51.94 sonuç
Bizde bayilalim böyle mutluluktan yaaaaAynen mutluluktan bayildi galiba bizi unuttu.![]()
Tebrikler canım nasıl sevindim anlatamam, sağlıkla büyüt bebeğini inşallah, belirtilerin oldu mu paylaşır mısın bizleİnsallah cnm hep dua edicem size
Tebrikler canım nasıl sevindim anlatamam, sağlıkla büyüt bebeğini inşallah, belirtilerin oldu mu paylaşır mısın bizle
Bizde bayilalim böyle mutluluktan yaaaa
Ederin tabi kuzum inşalalh tutar herşey gönlünce olsnHayirli aksamlar kizlar. Boyle guzel haberleri okumak bana cok iyi geliyor daha da umuduma sariliyorum. Sizlerinde sirayla haberlerini alicaz bunu cok istiyorum:) yarin icin bana dua edin sizin desteginize ihtiyacim var![]()
Toplama islemi olacak daha tatlim da narkoz olayi oldgndan biraz pank oluyormEderin tabi kuzum inşalalh tutar herşey gönlünce olsn
Anldimnkuzum hayırlısı ile gir çok inşalalh canmToplama islemi olacak daha tatlim da narkoz olayi oldgndan biraz pank oluyorm
Bizde bayilalim böyle mutluluktan yaaaa
Toplama islemi olacak daha tatlim da narkoz olayi oldgndan biraz pank oluyorm
Yok ya canım söylemedi sadece yapmayalım çatlar gibi görünüyor dedi senin iyiymiş yumurtalar 4 u de tutarsa :) acaba bana neden yapmadı yaCanım inşallah bu sefer gelir bebegin
Merak ettim kaç yumurta vardı sende
Bende bu ay gonal f kullandım. Basta 10 yumurta vardı dün 4 ü kalmıştı sagda 21 19 solda 15 10 ama bana catlatma ignesi verdi ve dün yaptım iğneyi bugünde catladı senin yumurta boyutlarını söyledi mi
Yavrum ne çikolatası yeme ya olucak inşalalh olcakCanim benim hic umudum kalmadi.olmiyacak.iyice bunalina girdim.biraz önce 2paket cikolata 1tanede eti cin yedim.
et canim allah razi olsun. hamilelerin dualari daha cok kabul olurmusİnsallah cnm insallah hepinize dua edicem tek tek
Dualarimiz seninleeeeKiar bu gün aşılama başlangıcı için doktora gittim karından vurmak için iğneler ve ilaç verdi pazartesi kontrol dedi büyük ihtimalle perşembe de aşılama yaparız dedi rahim filmi cekelim mi dedim 5 ay önce gebelik yaşadın bence gerek yok dedi bana dua edin ne olur hayırla sonuçlansin
Canım bazen catlatma ignesi kist yapıyor ben Bi ay klomen kullandım yumurtam 30mm olmuştu o nedenle yapmadılarYok ya canım söylemedi sadece yapmayalım çatlar gibi görünüyor dedi senin iyiymiş yumurtalar 4 u de tutarsa :) acaba bana neden yapmadı ya![]()
Cooook tebrik ederim cnm hayırlısı ile kucagina alirsin insallah..bizleri de duanda unutma olur mu..Kizlar hamileyim![]()
Allah sag salim kucağınıza almak nasip etsin inşallahA AloeeVeraa nerdesin kiz dualarimiz kabul oldu darisi size insallah cnm