Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese ayri ayri edicem cnm hepinize Rabbim tes vakitte hayirlisiyla nnasip etsin insallah erken basladik bence devami hizla gelir hamile haberlerinin
Valla yeni topiğin uğurlu geliceğine inanmıştık, oldu bak :) artık inşallah patır patır geliriz peşinden :)

Amiiin güzelim amiin inşallah tüm isteyenlere ve bana Allahım nasip etsin artık. Sağlıcakla kucağına al yavrunu. Adete 4 gün varmış daha, ona göre değer çok iyi maşallah. 2 günde bir teat yaptır ama işk günler

Amin cnm insallah. Aynen cok şükür iyi dusunuyorum iyi olsun insallah cnm

Canim benim hic umudum kalmadi.olmiyacak.iyice bunalina girdim.biraz önce 2paket cikolata 1tanede eti cin yedim.
ara da kaçamak normal. sıkma canını. yürüyüşe çık canım o da rahatlatır. meyve ya da çiğ bedem tüketebilirsin. bi bardak süt iç yudum yudum... kadın isterse herseyi yapar. Rabbim de yar ve yardımcımız olsun.

Cok iyi dusunmussun canim kafayi baska selere de vermek lazim calismak da yetmiyor bunun icin. Sallamadigin an hamile kalirmissin sebepsiz cocugu olmaynlarda cok duydk bole:) adet gubunu bklerken bi medgsle bulmam lazm bnmde
kesinlikle kuzum valla eşim bile diyo adet bitti artık gün hesabı yapma bırak boşverelim diyor ama nerde insan sayıyor yine de

Ay uzuldum canim ya senin adina:KK43: evet cok onemli. Yumurta takibinden once film cektrmsti benim doktorum o ayda takp etti. Takplere baslamadn once bakmk en mantklisi. Ultrasnda bunu gorp anlayamayz bosa olmasn demsti ne onemliyms smdi anliyorm. Tupbebektn sonuc alirsn mtlaka canim arkadasmn ilki tutmstu:KK66:
Aynen öyle canım ilk önce tüplerde sıkıntı varmı buna bakıp daha sonra diğer tedavilere başlamak lazım. Senin doktorun sağlam bir doktormuş ki sana gereken bilgiyi verip o şekilde yol izlemek istemiş. İnşallah canım Allahtan hayırlısı inşallah 15 gün sonra başlıycaz bakalım nasıl bir süreç beni bekliyor nasıl olacak çok heyecan var. Allah yardımcımız olsun inşallah

Arkadasim cok haklisin ben tadavilerime baslamadan cok once kendi kendime hormon testlerimi ozelde hsg mi esimin sperm testini yaptirdim. Ozelde oldu hormon haric diger ikisi.
Birsey varsa bastan ciksin ortaya dedim. Erken diye beni elestirenler oldu etrafimdan ama niye bosa kurek cekeyim ki dedim..iyi ki de olmus
Simdi ozel bir doktorda tedaviye basladim biraz sunlari sunlari deneyelim olmazsa hsg sperm testi yaptiririz dedi.
Gerek yok al ben sana yapilmisini vereyim hocam dedim adam da sasirmisti.
Bu arada bende sivasliyim
Maşallah sana başka ne diyimki. Bilinçli olmak böyle bişey işte. Hayat kısa boşa vakit geçirmektense herşeyi başta yaptırıp emin olmak lazım ki ona göre yoluna bakasın bak benim 1 yılım gitti hadi klomen hadi çatlatma iğnesi yok olmadı şunu kullan bunu kullan geçti gitti zaman. 15 gün sonra nasip kısmet olursa tüp bebek sürecim başlıyor Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah dua isterim sizlerden bol bol. Sivasta mı yaşıyorsun peki ben sivastayım

Amin cnm insallah. Aynen cok şükür iyi dusunuyorum iyi olsun insallah cnm

Canim bol bol ayetel kürsi oku.rabbim senide bebeginide korusun.ben butün hamileligim boyunca dogumdan sonra oglumu her emzirdigimde simdide her akşam yatarken ogluma ayetel kürsi okuyorum.

Günaydın arkadaşlar. Dün doktorum bana Gonolf iğne verdi dozunu 50 olarak ayarladı sabah itibari ile vurulmaya başladım bu iğne Den kullanan oldu mu aranızda

Canim ben kullanmadim suan ama banada doktorum ayni igneden vericek .okudugum yorumlara gore klomenle yumurtasi az olanlarin veya gelismeyenlerin 3 er tane olgun yumurtasi olmuş insallah sanada şifa olur da gelir bebişin

ara da kaçamak normal. sıkma canını. yürüyüşe çık canım o da rahatlatır. meyve ya da çiğ bedem tüketebilirsin. bi bardak süt iç yudum yudum... kadın isterse herseyi yapar. Rabbim de yar ve yardımcımız olsun.

Sagol bitanem regl olamiyorumya sanirim oyüzden duygularim cok değişken .bugun reglinin 44.günü.valla bir regl olsam hamile kalmiş kadar sevinicem.önceden böyle biri degildim kendimi taniyamaz oldum.iyiki sizler varsinizda motive oluyorum.

Canim bol bol ayetel kürsi oku.rabbim senide bebeginide korusun.ben butün hamileligim boyunca dogumdan sonra oglumu her emzirdigimde simdide her akşam yatarken ogluma ayetel kürsi okuyorum.

Okurum cnm cok iyi soyledin Allah razi olsun okurum sürekli Rabbim sanada nasip etsin cnm helinize tek tek dua ediyorum

Canim ben kullanmadim suan ama banada doktorum ayni igneden vericek .okudugum yorumlara gore klomenle yumurtasi az olanlarin veya gelismeyenlerin 3 er tane olgun yumurtasi olmuş insallah sanada şifa olur da gelir bebişin
Tsk ederim canım inşallah faydası olur bu iğneyi kullananları doktor iki güne bi kontrole istiyormuş benim ki pazartesi gel dedi doktoruma da çok güveniyorum ama bakalım sana ne zaman verecek inşallah doktor adetin 3 veya 4 günü başlanması gerekiyormus

Back
X