Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tsk ederim canım inşallah faydası olur bu iğneyi kullananları doktor iki güne bi kontrole istiyormuş benim ki pazartesi gel dedi doktoruma da çok güveniyorum ama bakalım sana ne zaman verecek inşallah doktor adetin 3 veya 4 günü başlanması gerekiyormus

Benim haftaya rahim filmi cekilecek sonrada ay ara verilecekmiş tahminen aralik sonu verir.senin tecrübelerinden faydalanirim insallah gelir bebisin.evet ayni sorun bendede var daha az kontrole cagiriyor doktorum

Benim haftaya rahim filmi cekilecek sonrada ay ara verilecekmiş tahminen aralik sonu verir.senin tecrübelerinden faydalanirim insallah gelir bebisin.evet ayni sorun bendede var daha az kontrole cagiriyor doktorum
Ben rahim filmi söyledim gerek yok dedi 5 ay önce gebeydin dedi. Inşallah bende bakalım nasıl sonuçlar elde edeceğiz aşılama ile inşallah umut olurum bilgi alışverişinde bulunurken o zaman diyelim

Zaten cocuk sahibi olma isi tamamen ticarete dokulmus. Igneler ilaclar almis basini gitmis. Maddi durumun yoksa yandin.
Varsa da kopar ne koparirsan.
Bugun doktorun bana al dedigi igne 200 tl. Aldim mecbur. Doktor kontrolu takibi ignesi ilaci gecen ay 650 odedim bu ay 800 gidecek. Asilama tup bebek zaten fiyatlar ucmus ama iste evlat hasreti odemeye haziriz. Mecbur
Senin iğne daha pahalıymış ben 90 tl almıştır gerçi farklı dır belki dediğin gibi mecbur ne derlerlerse yapıyoruz ben başka dr hiç uğraşmadan direk tüp bebek yaptır dedi ama bütçe malesef okadar pahalı kı tabiki eğer son çareyse onuda yaptırcaz ama diğer aşamalardan başlamak istedim her ay bir bütçe ayırmak lazım mış onu anladım ama allah kimsenin emeğine boş çıkarmasın inş hayırlı ile hepimiz evlat sahibi oluruz

Oo ben 200 pahalı derken seninki daha pahalı çıktı siz ne iğnesi yaptırıyorsunuz

Gobal f dedi doktor kutusu 510tl ben mi yanliş anladim bilmiyorum ama 3 paket gidiyor dendi.tekrar konusucam doktorla yanliş mi anladim diye ama en kötü 1 kutu bile gitse 510tl napalim sonuc alalimda raziyiz en azindan 1 kere denicem şansımı

Gobal f dedi doktor kutusu 510tl ben mi yanliş anladim bilmiyorum ama 3 paket gidiyor dendi.tekrar konusucam doktorla yanliş mi anladim diye ama en kötü 1 kutu bile gitse 510tl napalim sonuc alalimda raziyiz en azindan 1 kere denicem şansımı
Canım bende aynı iğneyi artı yanında prk çok ilaç saha vardı 300 tl ye aldım yani iğne 200 li liralara denk geliyor 510 tl iğne için çok değil mi birkaç yere sor istersen

Kızlar ignenin 9. Gunu neden bu kadar belli hala 2. Çizgi

Eklentiler

• 20181024_111531.webp
    20181024_111531.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 36
Canım bende aynı iğneyi artı yanında prk çok ilaç saha vardı 300 tl ye aldım yani iğne 200 li liralara denk geliyor 510 tl iğne için çok değil mi birkaç yere sor istersen

Canim Sen indirimli aliyorsundur benim 1 tane daha cocugum oldugundan devlet destegi alamiyorum.sartlara uygun olana ayni igne 110tl bana 510tl

Burasi iyiydi hazir bir hamilemiz var
Bu ay kapandı ondan dedim kuzum yeni sayfa yeni başlangıçlar kötü düşünceleri atarız bi kenara sende odaklan hep iyi düşün kuzum peki iğneden ne kdar sonra gelir kanaman dedimi doktor bişey ben genelde adet olmadgm zaman duphaston ile olurum

Canim ben kullanmadim suan ama banada doktorum ayni igneden vericek .okudugum yorumlara gore klomenle yumurtasi az olanlarin veya gelismeyenlerin 3 er tane olgun yumurtasi olmuş insallah sanada şifa olur da gelir bebişin[/QUOT
Evet canım benimde 3 yumurta olmuştu doktor hatta bi ara fazla dedi sayısını söylemedi dün catlatma ignesi yapicakti ama risk almayalım kendiliğinden çatlar dedi istemediğimiz şeyler olmasın dedi vücut su topluyormus çok yumurta olunca ondan sanırım sayısını demedi ama bakalim bende adet zamanını bekliyorum

Anladım canım sen yinede bi danış istersen dr banada pahalı geldi arkadaşımın kardeşi ecz onlada konuştuk o iğneler okadar tutmaz dedi doz da yanlış anlaşılma olabilirmi acaba 3kutu çok fazla sanki tabi dr daha iyi bilir

Kızlar ignenin 9. Gunu neden bu kadar belli hala 2. Çizgi
Bende 9. Gün yaptım belirgin bı şekilde çizgi çıktı ertesi gün tekrar yaptım hiç çizgi çıkmamiştı ilaç etkisiyle ikinci çizgi çıkabiliyormuş burdan kızlarda söylemişti doğru söylemişler sizde tekrar yapım yarın ilacın etkisi vücuttan 10günde ancak çıkıyormuş 11 gün çizgi falan kaybolmustu benim

Back
X