Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay kapandı ondan dedim kuzum yeni sayfa yeni başlangıçlar kötü düşünceleri atarız bi kenara sende odaklan hep iyi düşün kuzum peki iğneden ne kdar sonra gelir kanaman dedimi doktor bişey ben genelde adet olmadgm zaman duphaston ile olurum

3gun icinde dedi bugün 3.gün gelen giden yok

Anladım canım sen yinede bi danış istersen dr banada pahalı geldi arkadaşımın kardeşi ecz onlada konuştuk o iğneler okadar tutmaz dedi doz da yanlış anlaşılma olabilirmi acaba 3kutu çok fazla sanki tabi dr daha iyi bilir

Insallah ben yanlis anlamisimdir. cunkü muayenedi sperm testi ilaci 350tl bu hafta rahim filmi 750 tl verdik. Doktor igne ve asilama dedi asilama 750tl igneler 1500tl yani ilk asilamada da tutma ihtinali cok az 2.asilama icin tekrar 750+1500 fikri korkutuyordu beni.haftaya rahim filmi cekilicem insallah problem cikmazsa doktorla tedavi plani yapicaz.ozaman tam bilgi alirim.benmi yanlis anladim diye

Bende 9. Gün yaptım belirgin bı şekilde çizgi çıktı ertesi gün tekrar yaptım hiç çizgi çıkmamiştı ilaç etkisiyle ikinci çizgi çıkabiliyormuş burdan kızlarda söylemişti doğru söylemişler sizde tekrar yapım yarın ilacın etkisi vücuttan 10günde ancak çıkıyormuş 11 gün çizgi falan kaybolmustu benim
Ilacın etkisi olduğunu biliyorum ama.daha silik çıkicani düşünmüştüm..2 gün sonra tekrarlarım artık testi

10. gün testim

Eklentiler

• thumbnail_IMG_8562.webp
    thumbnail_IMG_8562.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 33
Senin iğne daha pahalıymış ben 90 tl almıştır gerçi farklı dır belki dediğin gibi mecbur ne derlerlerse yapıyoruz ben başka dr hiç uğraşmadan direk tüp bebek yaptır dedi ama bütçe malesef okadar pahalı kı tabiki eğer son çareyse onuda yaptırcaz ama diğer aşamalardan başlamak istedim her ay bir bütçe ayırmak lazım mış onu anladım ama allah kimsenin emeğine boş çıkarmasın inş hayırlı ile hepimiz evlat sahibi oluruz
Amin canim insallah

Maşallah sana başka ne diyimki. Bilinçli olmak böyle bişey işte. Hayat kısa boşa vakit geçirmektense herşeyi başta yaptırıp emin olmak lazım ki ona göre yoluna bakasın bak benim 1 yılım gitti hadi klomen hadi çatlatma iğnesi yok olmadı şunu kullan bunu kullan geçti gitti zaman. 15 gün sonra nasip kısmet olursa tüp bebek sürecim başlıyor Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah dua isterim sizlerden bol bol. Sivasta mı yaşıyorsun peki ben sivastayım
Dogudayiz sark gorevinde canim sivasta hic yasamadim bir kac kez gittim ama yigido hep kalbimde
Rabbim tedavinde kolayliklar nasip etsin canim bebeginj al kucagina unut gecmisi insallah.
Bende o asamalara gelmek uzereyim klomen kullandim bu ay igneye gectim olmazsa gelecek ay asilama sonra tup bebek

Back
X