- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #2.761
Kuzum kanama olmadan korkmaz bel ağrısı kasik ağrısı olurKizlar belimde asiri agri var dua edin bebegim tutunsun bana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum kanama olmadan korkmaz bel ağrısı kasik ağrısı olurKizlar belimde asiri agri var dua edin bebegim tutunsun bana![]()
yok yok oluyo çokduydum ben bunu :)Canim hamileligim boyunca benimde regl tarihlerinde regl agrilarim oldu kimse inanmadi.bende cinslik var saniyordum
Kizlar belimde asiri agri var dua edin bebegim tutunsun bana![]()
Benimde cok bel agrim oldu ilk haftalarda kopacak gibiydi yani
Kuzum kanama olmadan korkmaz bel ağrısı kasik ağrısı olur
Birlikten kuvvet doğar. yalnız olmadığını bilmek güç veriyor. Yargılama da yapılmıyor. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Bu ara başka kaçamak yok. ona göre :) regl durumu nolduSagol bitanem regl olamiyorumya sanirim oyüzden duygularim cok değişken .bugun reglinin 44.günü.valla bir regl olsam hamile kalmiş kadar sevinicem.önceden böyle biri degildim kendimi taniyamaz oldum.iyiki sizler varsinizda motive oluyorum.
ben bunlardan anlamıyorum canım inşallah istediğin gibi olur.Yok mu kan testinden anlayan 5,30 umut var mı ya![]()
bol bol dinlen. inşallah :*Kizlar belimde asiri agri var dua edin bebegim tutunsun bana![]()
Canım ben bu gün kullanmaya başladım sen kaç gündür kullanıyorsun
Çok şükür korkma kuzum bebegin seninle sinyal veriyor burdayım diyeEvet ayni kopucak gibi cnm benimde
Dun kahverengi bi bi akinti geldi normal dediler ama syan kanama felan yok
yüklemiştim canım bikaç sayfa geride, benim 3 yaşında olacak inşallah oğluşum var :)
Inşallah ağrılar yumurta catlamasindan kaynaklı dir canım. Sen kaç dozda vurulmuştun12 gun kullandım canım en sonunu pazartesi vurdum artik vurma dedi doktor bıraktım catlatma igneside vurmadı bakalim bekliyorum ama çok ağrı var goguslerde acaba iğne mi yapıyor anlamadim
Inşallah ağrılar yumurta catlamasindan kaynaklı dir canım. Sen kaç dozda vurulmuştun
Birlikten kuvvet doğar. yalnız olmadığını bilmek güç veriyor. Yargılama da yapılmıyor. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Bu ara başka kaçamak yok. ona göre :) regl durumu noldu
ben bunlardan anlamıyorum canım inşallah istediğin gibi olur.
bol bol dinlen. inşallah :*
50 ile başladım ilk 1 hafta 50 vurdum sonra 74 vurdum hiç yumurtlamada agrım olmadı böyle göğüste bakalim neyin nesisenin tedavine aşamada canim
3 gün içinde demişti dr. pazartesi geç diil miValla canim ayni anda 3 tane birden iğne vuruldum ama tık yok...pazartesiye kadar bekleyip doktoru tekrardan arıyacagım.bugun reglin 45.günü
3 gün içinde demişti dr. pazartesi geç diil mi
Bilmiyorum ki çatlar dedi doktor 3 tane var catlama boyutunda dediYumurtan catlamis mi
Hadi inşallah canım, artık yüzümüz gülsün. Benim umutlar ocağa kaldı, malum eşim ameliyat olunca 3 aya anca toparlanırmış spermler, inşallah ocakta güzel sonuç alırızben allah nasip ederse kasimda tedaviye basliorum hemen : ) ins bu defa iyi sonuclar alirim
amin cnm amin. guzl gunler gorecegiz. rabbim bizimle birlikte isteyen herkesin elini bos birakmasinHadi inşallah canım, artık yüzümüz gülsün. Benim umutlar ocağa kaldı, malum eşim ameliyat olunca 3 aya anca toparlanırmış spermler, inşallah ocakta güzel sonuç alırız
İçinde korku olmasın canım ya, ağrılar iyiye işaret böyle durumlarda ağru varsa hareket var. Tutunucak bebişin korkmaKizlar belimde asiri agri var dua edin bebegim tutunsun bana![]()
Tekrar bi görüş doktorla canım belki daha etkili bi şey verirValla canim ayni anda 3 tane birden iğne vuruldum ama tık yok...pazartesiye kadar bekleyip doktoru tekrardan arıyacagım.bugun reglin 45.günü
Amiin canım amiin, Allah isteyen herkese versinamin cnm amin. guzl gunler gorecegiz. rabbim bizimle birlikte isteyen herkesin elini bos birakmasin