Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar masallah ne cok yazismissiniz okuyamadim malesef:) ben iyim korktugum gibi olmadi uykudan uyanir gibi hemenck uyandm sukur. Sanci baski trzi agrilr var.Basdonmem devam ediyo onun disnda iyim:KK66:
Canimmm hayırlısi olsun hakkında inşallah güzel haberlerini alırız canım hergun 707 kere ya varis tesbihi çek inşallah dualarımız seninle

Selam kizlar masallah ne cok yazismissiniz okuyamadim malesef:) ben iyim korktugum gibi olmadi uykudan uyanir gibi hemenck uyandm sukur. Sanci baski trzi agrilr var.Basdonmem devam ediyo onun disnda iyim:KK66:

Canimmmm benim cok sevindim nasil gecti...inan senin kadar heyecanliyim.nezaman sana tekrar transfer yapilacak.nezaman sonuc belli olucak.birde canim tup bebegin tutma ihtimali yüzde kaç.cok soru sordum ... :) benim tuplerde muhtemelen sıkıntı var diyorlarya eger varsa tüp bebege yönlendiriliyormuş.eger tup bebek 6000 civariysa belki onu deneyebilirim

Aramıza hoşgeldin canım allahtan umut kesilmez inş herkes annelik duygusunu tadar fsh kaç çıktı sizin ve amh bakıldımı neden aleyhine işlesin ki
Canım 10.57 çıktı normalde yaşıma göre yumurtalıklarım önde dedi doktor ve ben ciddden çok üzüldüm bu yaşıma kadar hani hiç o anlamda sıkıntım olmamıştı düzensizlik falan da bilmem ama işte bi kaç ya deneyince olmayınca doktora gideyim dedim sağ yumurtalığımda da küçük bir çikolata kıstım varmış

Kızlar bu havuç suyu beni şişirdi. zumbayada ara verdim.2 kilo almışım.

Ben senin sözünü dinledim bugün cikolata yemedim diyete devam ediyorum.2 fazladan birseycik olmaz senin kilo problemin yoktu.

• Beğen
Reactions: 10N
Canım 10.57 çıktı normalde yaşıma göre yumurtalıklarım önde dedi doktor ve ben ciddden çok üzüldüm bu yaşıma kadar hani hiç o anlamda sıkıntım olmamıştı düzensizlik falan da bilmem ama işte bi kaç ya deneyince olmayınca doktora gideyim dedim sağ yumurtalığımda da küçük bir çikolata kıstım varmış

Canim cok buyuk cikolata kisti olanlari tanidim ve burda okudum sogan kürüyle 1 ayda yok olmus doktorlari bile şok olmuş.birde çikolata kisti nasil anlasiliyor ultrasondami cikiyor.banada doktor pko diyip duruyor

Back
X