- 22 Ekim 2018
- 293
- 325
- 18
- 38
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #2.801
Bu ay soğan kürümü deniyorum onun peşinden de testere dişli Aslan pençesini içeceğim RAbbim tüm isteyen herkese sağlıkla bebişler nasip etsin inşşşş o kadar zormuş ki bu durum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin. meşakatli bir yol napcen. yilmak yok. çalışmalara, denemelere devam. Vardır bir zamanı.Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım tüm sayfaları hemen hemen okudum anca yazıyorum iğneden sonraki 14. Günüm tek çizgiyi gördüm moralim çok bozuldu![]()
Aynen öyle canım hayırlısı meleğimiz gelene kadar da bize bolca sabırHoşgeldin. meşakatli bir yol napcen. yilmak yok. çalışmalara, denemelere devam. Vardır bir zamanı.
Canimmm hayırlısi olsun hakkında inşallah güzel haberlerini alırız canım hergun 707 kere ya varis tesbihi çek inşallah dualarımız seninleSelam kizlar masallah ne cok yazismissiniz okuyamadim malesef:) ben iyim korktugum gibi olmadi uykudan uyanir gibi hemenck uyandm sukur. Sanci baski trzi agrilr var.Basdonmem devam ediyo onun disnda iyim![]()
Sagol canim. Bilmiyordum sagol bilgi icinCanimmm hayırlısi olsun hakkında inşallah güzel haberlerini alırız canım hergun 707 kere ya varis tesbihi çek inşallah dualarımız seninle
Hadi bakalım canım hayırlısı. bizde meraklandık. :)Selam kizlar masallah ne cok yazismissiniz okuyamadim malesef:) ben iyim korktugum gibi olmadi uykudan uyanir gibi hemenck uyandm sukur. Sanci baski trzi agrilr var.Basdonmem devam ediyo onun disnda iyim![]()
Selam kizlar masallah ne cok yazismissiniz okuyamadim malesef:) ben iyim korktugum gibi olmadi uykudan uyanir gibi hemenck uyandm sukur. Sanci baski trzi agrilr var.Basdonmem devam ediyo onun disnda iyim![]()
Aramıza hoşgeldin canım allahtan umut kesilmez inş herkes annelik duygusunu tadar fsh kaç çıktı sizin ve amh bakıldımı neden aleyhine işlesin kiTabiki öyle benim fsh sıkıntılı doktor zamanın aleyhime işlediğini söyledi daha da stres yaptım
Canım 10.57 çıktı normalde yaşıma göre yumurtalıklarım önde dedi doktor ve ben ciddden çok üzüldüm bu yaşıma kadar hani hiç o anlamda sıkıntım olmamıştı düzensizlik falan da bilmem ama işte bi kaç ya deneyince olmayınca doktora gideyim dedim sağ yumurtalığımda da küçük bir çikolata kıstım varmışAramıza hoşgeldin canım allahtan umut kesilmez inş herkes annelik duygusunu tadar fsh kaç çıktı sizin ve amh bakıldımı neden aleyhine işlesin ki
Kızlar bu havuç suyu beni şişirdi. zumbayada ara verdim.2 kilo almışım.
Canım 10.57 çıktı normalde yaşıma göre yumurtalıklarım önde dedi doktor ve ben ciddden çok üzüldüm bu yaşıma kadar hani hiç o anlamda sıkıntım olmamıştı düzensizlik falan da bilmem ama işte bi kaç ya deneyince olmayınca doktora gideyim dedim sağ yumurtalığımda da küçük bir çikolata kıstım varmış
Aramıza hoşgeldin canım allahtan umut kesilmez inş herkes annelik duygusunu tadar fsh kaç çıktı sizin ve amh bakıldımı neden aleyhine işlesin ki
hayirlisi artk cnmPes etme öyle. Erkeklerin bi çoğu öyle, o yüzden kendi kendini yiyip bitirme. Sen çaktırmadan yiyebilceği şeyleri yedir bol bol. Çok da üzme kendini, vücudunu strese sokma canım
Amh ya yumurta rezervine bakılıyorCanim amh ne bana bakilmadi
hayirlisi artk cnm
Amh ya yumurta rezervine bakılıyor