Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde işte yaş 31 direk bizde korunmayı bıraktık 2 kere denedik sonra klomen bu aydan geçti de bakalım hayırlısı
benimde 37. :) Olsun bununda zamanı vardır.

ay evet cnm. benimkide yapti onu. iyiki cicuk dogurck yerlerin yok dedim. yoksa gercekten yaoamazdin dedim : )
ay kız sesli güldüm yazmadan edemedim.

Kızlar günaydın herkese :)
Uzun zamandır giremiyorum siteye nasılsınız?ben bu ay kullanmadım klomen + otrıvelle.Salı günü akşamı yumurtlama akıntım oldu dünde devam etti.Bu akıntıdan 2 gün sonra mı yumurta çatlamış oluyor bilginiz varmı?
benim bilgim yok canim ama netten hesaplama yapıp 10 gün kadar olan aralığı, yumurtlama öncesini ve sonrasini degerlendir mutlaka. :*

Kizlar gunaydin bugun gittim doktor erken yapmissin testi adetin gecikmeden niye yaptin igne etkisidir felan dedi bugun 16.gunum 2 gun once 51.91 di sonuc simdi 106.3 hala igne etkisi degildir dimi devlet hastahanesiya cins cins konustu moralimi bozdu
artış varmış ama. iğne etkisinden olurmuymuş öyle. sen keyfine bak kuzum hayırlısı.

Kayinvalidene helal olsun.cok sanslisin.hamileligim cok agir gecmesine ragmen bana 1 tabak corba verenim olmadi.
bende sana getirirdim. inşallah gelininden görürsün. :*

Kizlar dijtoru aradim bugün soktürücü ignenin 4.günü normalde 3 gün icinde olmam gerekiyordu.doktor pazartesiye kadar bekle dedi.pazartesi regl nin 50.günü nerdeyse 2.regl gelmis oluyor 1 ay fazladan cöp oldu
bende hep hamislik olmasın diom ama ultrasonda görürdü zair.

benim bilgim yok canim ama netten hesaplama yapıp 10 gün kadar olan aralığı, yumurtlama öncesini ve sonrasini degerlendir mutlaka. :*

artış varmış ama. iğne etkisinden olurmuymuş öyle. sen keyfine bak kuzum hayırlısı.

ay napqyim cnm kahrette beni. rahatligi oldurck beni aksama kadar calisiyrm zaten bjde onun laflari deli edio

• Beğen
Reactions: 10N
Kizlar gunaydin bugun gittim doktor erken yapmissin testi adetin gecikmeden niye yaptin igne etkisidir felan dedi bugun 16.gunum 2 gun once 51.91 di sonuc simdi 106.3 hala igne etkisi degildir dimi devlet hastahanesiya cins cins konustu moralimi bozdu
Yok kuzum ya 2 kat artmış, artarsa iğne etkisi olmaz ki. Maşallah hep böyle devam etsin. Artık sıra kese görmeye, bebiş görmeye, kalp atışı duymaya :)

Hepimzden kuzum amin. Bugunde evdeym ya meryem suresini okiym bikac diyorm. Degl canim bugun aricakmis embriyologlar bakalim:) evet iki tane dusunuyorm genelde ole oluyoms cnku iksii birden tutmayadabiliyo 1 kaliyo sansim artsn die 2 dusunuyorm olursa da zatn istedgm bisi olur:)
Oku canım meryem suresini bol bol. Hadi bakalım inşallah hayırlı haberler ver bize, gelsin ikizler inşallahh

Kizlar dijtoru aradim bugün soktürücü ignenin 4.günü normalde 3 gün icinde olmam gerekiyordu.doktor pazartesiye kadar bekle dedi.pazartesi regl nin 50.günü nerdeyse 2.regl gelmis oluyor 1 ay fazladan cöp oldu
Niye böyle oldu ki senin kuzum çok uzadı süre. Ben hala hamile olabilir misin diye düşünüyorum ama yakında beta bakılmıştı sanırım. İnşallah artık bşr an önce gelsin de tedavine başla :(

Yakin oturuyoruz sagolsn. Kendi annem calisiyor. Ay ne zormus seninkide canim gercekten cok guclusun sende masallah

Canim benim annem bana uzakti ve oda çalisiyordu.o üzülmesin diye burda bana cok iyi bakiyorlar derdim.hamilelikte benim apandistim tuttu oyuzden ayakta duramadim son aylarda.ozamanlar cok uzülüyordum agliyordum .ama bu sayede güçlendim katilastim herkese hakettigi gibi davraniyorum..eşimde lokantadan yemek getirdi sagolsun.çok çok iyi oldu inanki çünkü kimse bana yaşlaninca bakarsin diyemiyor.ne kadar ekmek o kadar köfte ...

Sagol bitanem zaten yanlis anlama ama hep derimki kandan degil elden fayda var diye.Allah vicdanli insanlarla karsilastirsin

• Beğen
Reactions: 10N
16 gun oldu bende oyle dusunuyorum sinirlerimi bozdu hayirlisi kuzum ya
Sakın doktorları kafaya takma canım hele devlettekileri. Çünkü onlar kese kalp atışı falan görmeden öyle kandaki beta hcg ile hamileliğe inamıyolar bi türlü. Benim kaybettiğim bebeğimde adet günü evde pozitifi gördüm ertesi gün 1 gün gecikmeyle devlete gittim kan sonucum 290 çıktı. O zaman zaten hemen doğal yolla hamile kalmıştım. Doktor muayene etti rahim kalın ama bu aynı zamanda adet belirtisi dedi, kaç gün gecikme var dedi 1 gün dedim. Daha 1 gün gecikmeyle ve bu sonuçla kesin hamilelik var diyemeyiz dedi, artışa bakarız keseyi görürüz öyle konuşuruz senle dedi. Ben şok oldum

Back
X