Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ciktim kuzum rahim kalınlığina bakti cok iyi dedi haftaya gidicem keseyi goemeye inşallah
Maşallah kuzum biz de bekliyoruz güzel haberlerini :) 2 günde bir ikiye kattadığını düşünerek kendin hesaplayabilirsin 1500-2000 civarı beta hcg de görünür kese, en azından vajinal olarak görünür sana kalmış tabi

Adak adamistim hamile kalirsam kuran hatmi yapacagim diye ona baslicam hepinizede dua edicem
Ay Allah razı olsun senden ya, güzel kalpli arkadaşım. Allah kabul etsin hatmini de dualarını da :dua:

Cok ssagolun eksik olmayin Kizlar herkesin duasi kabul olsun insallah
Maşallah kuzum biz de bekliyoruz güzel haberlerini :) 2 günde bir ikiye kattadığını düşünerek kendin hesaplayabilirsin 1500-2000 civarı beta hcg de görünür kese, en azından vajinal olarak görünür sana kalmış tabi

Evet cnm hesapladi doktor ozeldekiler insanmis sedyeden bile elini uzatti gel yardim edim dedi gic böyle bisey gormemistim

Cok ssagolun eksik olmayin Kizlar herkesin duasi kabul olsun insallah

Evet cnm hesapladi doktor ozeldekiler insanmis sedyeden bile elini uzatti gel yardim edim dedi gic böyle bisey gormemistim
İster istemez muamele farklı oluyo canım. Hadi bakalım heyecanlı bekleyişlerin sonu yok artık sana :)

Herkese merhaba :) diğer başlık altındaki 520 yorumu usanmadan okudum buraya geçmişsiniz, hayırlı olsun... hepsini okumaya fırsat bulamadım malesef ben de bu ay tedaviye başladım ve 3 gün önce iğne oldum Sizlerden hamile olanları da tebrik ederim

Herkese merhaba :) diğer başlık altındaki 520 yorumu usanmadan okudum buraya geçmişsiniz, hayırlı olsun... hepsini okumaya fırsat bulamadım malesef ben de bu ay tedaviye başladım ve 3 gün önce iğne oldum Sizlerden hamile olanları da tebrik ederim
Aramıza hoşgeldin canımmm rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün kucaklarımızı sağlıklı bebişlerle doldursun inşşş

• Beğen
Reactions: 10N
Hoş geldin canım :) umarım hepimiz yakında güzel haberi veririz burdan

Hoşgeldin kervana. Rabbim hepimize gonlumuzdekileri nasip etsin inşallah. Tedavinde hayirli olsun.

Aramiza hosgeldin canim tedavin hayirli olsun tez zamanda mutlu son olsun:)

Back
X