Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kardeşime söktürücü verdi bhcg bakıp ve meğer döllenme oluyomuş, herşey mümkün tekrar bi iğne falan yaparlarsa bakılsın bence yine kana

Simdi tekrar evde test yaptim bembeyaz tek cizgi cikti.bu ay cok stres yaptim.doktor tamamen stresten .stres yapna dedi de elimde degil

bence de en azından evde kendin bak ki varsa kaybetme.. yoksa da çivan perçemini şiddetle öneriyorum.. bende de pko var 3 ayda regl oluyorum neredeyse ama mesela civanperçemi içince 5.gün geldi. tadı kötü ama denemekte fayda var

Sagol canim evde var almistim ama icmemistim onuda deniyim.rabbim kimsenin basina vermesin.elim yüzum şişti gece uyuyamiyorum cok sinirliyim.

Simdi tekrar evde test yaptim bembeyaz tek cizgi cikti.bu ay cok stres yaptim.doktor tamamen stresten .stres yapna dedi de elimde degil

evet stres regl dönemini de yumurtayı da her şeyi kötü engelliyor. stres yaptığına göre reglin yaklaşıyor da olabilir ben 2 3 gün öncesi çok sinirli olurum mesela :/ seni çok iyi anlıyorum, bir anca regl olup yine umutlanmak istiyorsun. her şey sabır ve zaman. stres yaptıkça kısır döngüye girebilirsin. benim de bu ay yumurtam olmadı ve ben de regl olamamaktan korkuyorum. korkunun ecele faydası yok neticesinde.. kafamızı boşaltmamız çok önemli.. zamana bırak ve civan perçemini iç sabah akşam, eminim iyi gelecek..

evet stres regl dönemini de yumurtayı da her şeyi kötü engelliyor. stres yaptığına göre reglin yaklaşıyor da olabilir ben 2 3 gün öncesi çok sinirli olurum mesela :/ seni çok iyi anlıyorum, bir anca regl olup yine umutlanmak istiyorsun. her şey sabır ve zaman. stres yaptıkça kısır döngüye girebilirsin. benim de bu ay yumurtam olmadı ve ben de regl olamamaktan korkuyorum. korkunun ecele faydası yok neticesinde.. kafamızı boşaltmamız çok önemli.. zamana bırak ve civan perçemini iç sabah akşam, eminim iyi gelecek..

Benimde bu ay olgun yumurtam olmadi.civanpercemini denicem.16 17gün gecikmedeyim.bakalim pazartesi doktor ne diyecek

Kızlarrrr bişi sorcammm bende çikolata kisti vardı soğan kürünü yaptım bugün bitti ve regl oldum şimdi fshım da yüksek testere dişli Aslan pençesine başlamam gerekiyor regl iken başlanır mı bir bilginiz var mı Canlar

Vallaha o stres yapma diyenlere kafa atasım var :kızgın: sanki elimizde bu kadar isterken stres yapmamak
bana atmican değil mi? :)

Kuzummm oluyor ama stres yani bebek beklerken elinde olmuyor ki
Haklısın canım. bana da stres yapma diyorlar. düşünme hatta okuma araştırma... ne kadar mümkünse... kendimizi rahatlamalı bizi mutlu eden işlerle uğraşmalıyız. ben burda yazılanları okuyunca mutlu oluyorum mesala. ayrıca bilgili sahibi. paylaşınca rahatlıyor ınsan. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. :*

Kızlarrrr bişi sorcammm bende çikolata kisti vardı soğan kürünü yaptım bugün bitti ve regl oldum şimdi fshım da yüksek testere dişli Aslan pençesine başlamam gerekiyor regl iken başlanır mı bir bilginiz var mı Canlar

Canim ben aslan pencesini 1 2 kete aldim ama kullanmadim.zamanlamasi cok onemli hormonlati yumurtlamayi etkiliyor.

ayy canım yaaaa. inşallah gelir artık yaaaa. olsa bi dert olmasaaaa. hayırlısı. stress yok. yürüyüş yap canım. oksijenli ortamda..

Yapmadigim kalmadi canim .biraz oncede kekik suyu ictim.vücudum sisti balon gibi oldum.acaba yinede olmazsam ne olucak.sonucta sökturücüde kullandim

bana atmican değil mi? :)

Haklısın canım. bana da stres yapma diyorlar. düşünme hatta okuma araştırma... ne kadar mümkünse... kendimizi rahatlamalı bizi mutlu eden işlerle uğraşmalıyız. ben burda yazılanları okuyunca mutlu oluyorum mesala. ayrıca bilgili sahibi. paylaşınca rahatlıyor ınsan. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. :*
Kuzummm aşkolsun biz burda kader ortağıyız

Back
X