Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende bu kadar uzun süreyi yeni duyuyorum. hicbir açıklama yapmadı mı doktor pazartesi gel dışında

Doktor normal sartlarda 3 gun icinde sokturücü igneyle regl olman lazimdi dedi.pazartesi cagirdi .bundan sonraku aşama ne olucak diye iyice strese girdim

Kızlar yumurtlamadan sonra kuru olupta hamile kalan varmı yani akıntınin durması ıyi biseymi?

Canim ben bu yumurtlama islerinden hic anlamiyorum.2 yil öncesine kadar hergun hamile kalibabilir diye biliyordum. Insan bir seyin zorluguna girince kendini dinleyip arastirip ogreniyormus.4 yasinda oglum var ama 10haftalikken farkettim.ama söyle soyliyim 3kez klomen kullandim örnegin 1.kullanimda cok akintim oldu tutmadi.2.kullanimda hiç akintim olmadi yine tutmadi.

• Beğen
Reactions: 10N
iyi aksamlar kizlar ben gecen hafta cuma catlatma ignesi oldum ilk baslarda hafif bas dönmesi ve bulanti vardi sonra gecti ama simdi yine basladi bulanti bu normalmi sizdede oldumu böyle ? catlatma ignesi choriomon du ismi

iyi aksamlar kizlar ben gecen hafta cuma catlatma ignesi oldum ilk baslarda hafif bas dönmesi ve bulanti vardi sonra gecti ama simdi yine basladi bulanti bu normalmi sizdede oldumu böyle ? catlatma ignesi choriomon du ismi
Bence o ağır bir iğne, ilk vurulduğum gün ayakta zor durdum sersem gibi, heran düşecekmişim gibi. Bence her birimizi farklı sarsıyor

Ya varya şu iğnede bi bende herhalde hiç bişe olmadı kızamık aşısı gibi vuruldum hiç bişi yolmuş gibi eve geldim ne bir ağrı ne bir sancı acaba benim yumurtalarım çatlamadı mı ya iğne fayda etmedi mi bana

Bence o ağır bir iğne, ilk vurulduğum gün ayakta zor durdum sersem gibi, heran düşecekmişim gibi. Bence her birimizi farklı sarsıyor
canim dr bunu verdi ilk defa kullandim. en basinda hafif basdönmesi ve bulanti vardi 2-3 gün sürdü ama ondan sonra gecmisti simdi tekrar basladi bulanti daha cok sanki. baska bise olmadi bende acaba etki etmedimi diye düsündüm bende anlamadim neden bulanti gectikten sonra tekrar basladi simdi 7. gün bittiginde

Ya varya şu iğnede bi bende herhalde hiç bişe olmadı kızamık aşısı gibi vuruldum hiç bişi yolmuş gibi eve geldim ne bir ağrı ne bir sancı acaba benim yumurtalarım çatlamadı mı ya iğne fayda etmedi mi bana
bende aynen öyle düsündüm agri bise olmadi acaba yumurta catlamadimi diye düsündüm ama iyi bir igneymis mutlaka catlatiyormus yumurta büyüklügüde iyiydi bende anlamadimki.

sizler hangi gün oldunuz bu igneyi ?

canim dr bunu verdi ilk defa kullandim. en basinda hafif basdönmesi ve bulanti vardi 2-3 gün sürdü ama ondan sonra gecmisti simdi tekrar basladi bulanti daha cok sanki. baska bise olmadi bende acaba etki etmedimi diye düsündüm bende anlamadim neden bulanti gectikten sonra tekrar basladi simdi 7. gün bittiginde
Bende ilk defa kullandım 4 gün oldu iğneyi vurulalı, bilmiyorum ki ilerleyen günlerde ne yapar. Bünye meselesi bence etki etmemiş olamaz, hepimize başka etki ediyor

Bende ilk defa kullandım 4 gün oldu iğneyi vurulalı, bilmiyorum ki ilerleyen günlerde ne yapar. Bünye meselesi bence etki etmemiş olamaz, hepimize başka etki ediyor
insallah canim ikimizinde ilk ve yeni daha. beklemesi cok zor..
karnimda hafif kasilmalar oluyo ara sira bi fikrim yok bakalim burda paylasarak birbirimizden ögrenecegiz artik

insallah canim ikimizinde ilk ve yeni daha. beklemesi cok zor..
karnimda hafif kasilmalar oluyo ara sira bi fikrim yok bakalim burda paylasarak birbirimizden ögrenecegiz artik
Evet canım burda birlikte öğreniyoruz, benim en çok belim ağrıyor bazen kasıklarım ama asıl belim, çok ayakta kalıyorum belki de ondandır

• Beğen
Reactions: 10N
Back
X