- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #3.061
Insalalh tatlım insalalhGünaydın kızlar nasılsınız? Bikac gündür yazmadım ama okudum hep sayfaları.
Bu ay bitmeden herkesin göbüsleri bebişlerle dolar inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insalalh tatlım insalalhGünaydın kızlar nasılsınız? Bikac gündür yazmadım ama okudum hep sayfaları.
Bu ay bitmeden herkesin göbüsleri bebişlerle dolar inşallah
Seni merak ediyodum hep canım, transfer günün de belli artık. Ay kuzucum hemen tutunsun sana bebişlerin inşallah. Çok emek verdin, Allah yüzünü güldürsünIns umutluyum senden 1 i illaki dollenir sanki tatlim:) iyim bende cabuk toparladm 2 gunde. Pazartesi transferim olacak nasipse ins
Ben tam yumurtlama günlerimdeyim canım, ameliyattan sonra ilk kez dün akşam ilişki oldu. Bakalım serbest çalışıyoruz artık 2-3 ay :) eşime bol bol kürler yapıyorum, ona yoğunlaştım. Onun dışında bi tedavi görmüyorum şu an tatlımInşallah kuzum bakalım bu sefer tutar inşalalh ya sen nasilsin ne var ne yok
Inşallah şimdi gelir bebeğin kuzum insallah ama gelecek diyorum ben çünkü esin ameliyat oldu ya olur insalalhBen tam yumurtlama günlerimdeyim canım, ameliyattan sonra ilk kez dün akşam ilişki oldu. Bakalım serbest çalışıyoruz artık 2-3 ay :) eşime bol bol kürler yapıyorum, ona yoğunlaştım. Onun dışında bi tedavi görmüyorum şu an tatlım
İnşallah canım benim, ben de umutluyum olumlu düşünüyorum. Ama ancak ocak gibi olur gözüyle bakıyorum, o zaman 3 ay oluyo ancak toparlanırmış spermler. Bakalım nasip artık, inşallah daha fazla beklemeyiz hiç birimizInşallah şimdi gelir bebeğin kuzum insallah ama gelecek diyorum ben çünkü esin ameliyat oldu ya olur insalalh
İnşallah canım Bi de grip oldum havalar bi sıcak bi soğukBurdan gördüğümüz bilgiler çok işimize yarıyo tatlım :) inşallah işe yaramıştır da bebişin gelir
Aman dikkat et canım tam grip havaları. Bebiş çalışmalarını aksatmasın :)İnşallah canım Bi de grip oldum havalar bi sıcak bi soğuk
Umarım canım, benim bi arkadaşım da miyom vardı, doktor ına en son bu kadar düşünürsen olmaz bırakın normal devam edin bi süre dediğin de oldu, sende ara verdin sanırım tedaviye bakarsın rahat kafayla daha rahat oluverir. Ben daha evleneli 2 ay oldu, bebeği de ilk defa deniyorum ama doktora gittiğim de tembel yumurtaların müdehale etmeden zor dedi, takip etmemiz lazım büyümesini çatlamasını dedi, birden sürecin içinde buluverdim kendimi :)Aman dikkat et canım tam grip havaları. Bebiş çalışmalarını aksatmasın :)
. Kuzummm artık bu ay inşşşş güzel haberlerini alacağızDOKTORDAN CIKTIM KIZLAR SOLDA 3 TANE SAĞDA 1 TANE TUMURTA VAR AMA DAHA ÇOK KUCUKLER 9 10 MM LER DAHA SALI GÜNÜ BİRDAHA GELICEM[/
Ben mecburi ara verdim canım. Eşim varikosel ameliyatı oldu 16 gün önce. Spermler 3 ayda bir yenilendiği için ancak 3 aya ancak kendine gelirmiş spermler. O yüzden bekliycez artık, böyle serbest çalışma yapıcaz nasip :)Umarım canım, benim bi arkadaşım da miyom vardı, doktor ına en son bu kadar düşünürsen olmaz bırakın normal devam edin bi süre dediğin de oldu, sende ara verdin sanırım tedaviye bakarsın rahat kafayla daha rahat oluverir. Ben daha evleneli 2 ay oldu, bebeği de ilk defa deniyorum ama doktora gittiğim de tembel yumurtaların müdehale etmeden zor dedi, takip etmemiz lazım büyümesini çatlamasını dedi, birden sürecin içinde buluverdim kendimi :)
Inşallah meleğim inşalalh allah büyük okdar dua ediyorum elbet kabul olacak insallah rabbim her isteyene nasip etsin insalalh. Kuzummm artık bu ay inşşşş güzel haberlerini alacağız![]()
Aslında sıkıntının ne oldupu bilinince çözümü daha kokay oluyor ben kendimi bildim bileli hiç düzenli adet olmadım 30/35/40 aralığında oldum hep, yumurtalıklarım pko görüntüsünde kiste dönüyormuş, sağ tarafım kiste döndü yine, sol tarafım da 1 tane gelişti.inşallah hepimizin gönlünden geçen olsunBen mecburi ara verdim canım. Eşim varikosel ameliyatı oldu 16 gün önce. Spermler 3 ayda bir yenilendiği için ancak 3 aya ancak kendine gelirmiş spermler. O yüzden bekliycez artık, böyle serbest çalışma yapıcaz nasip :)
Senin daha çok yeniymiş kuzum olur mutlaka. Yumurta tembelliği hormon ilaçlarıyla kolay çözülen bi sorun. Ben geçen sene ilk denediğim ayda hamile kaldım 8 haftalık kürtaj oldum. Sonra 5 ay korundum. Şimdi de 6 aydır olmuyo, geçen ay öğrendik ki eşimde varikosel varmış ve sperm sayısıyla hareketini baya etkilemiş, apar topar ameliyat olduk bekliycez artık. Rabbim aratmasın, bir an önce hepimize sağlıklı hayırlı yavrular nasip etsin
Ay çok teşekkür ederim.İğne işe yaramadı diye yedim bitirdim kendimi.Cahillik ne zorMerhaba canım. Evet iğneden sonra ovulasyon testleri pozitif çıkar canım. Çünkü iğne içeriğinde lh hormonu da var bol bol
Canım benim pko bi çok bayanda var, burda da görüyosundur bi çok arkadaşımız bu durumdan muzdarip ama pko ile çok da rahat hamile kalabiliyolar. İlaç desteğiyle düzenli yumurtlama sağlanıyo, çatlatılıyo kolay şeyler yani hiç takma kafanaAslında sıkıntının ne oldupu bilinince çözümü daha kokay oluyor ben kendimi bildim bileli hiç düzenli adet olmadım 30/35/40 aralığında oldum hep, yumurtalıklarım pko görüntüsünde kiste dönüyormuş, sağ tarafım kiste döndü yine, sol tarafım da 1 tane gelişti.inşallah hepimizin gönlünden geçen olsun
Çok teşekkür ederim moral desteğin için canım ❤ inşallah öyle olur, ben de umutluyum bakalım bekleyip görücezBence sizde problem olabilecek herşeyi çözmüşsünüz bundan sonraki süreç daha rahat ilerliycektir inanıyorum benA AloeeVeraa
Allah hepimizden razı olsun, estağrullah canım benim cahilliği. Hiç birimiz bilmiyoduk işin içine girince öğrendim ben de. Sen değerlendir bugünlerini güzrl güzel. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğinAy çok teşekkür ederim.İğne işe yaramadı diye yedim bitirdim kendimi.Cahillik ne zorAllah razı olsun sizden.
Gerçekten bu süreç bebek geleceği zamanı biliyor biz de sürece ayak uydurup heycan yapıyoruz. Belkide daha rahat değerini kıymetini biliriz. Ben inanıyorum sizin de süreç az kaldıÇok teşekkür ederim moral desteğin için canım ❤ inşallah öyle olur, ben de umutluyum bakalım bekleyip görücez![]()
Aminnnnn kuzummmmm inşaallah inşaallahInşallah meleğim inşalalh allah büyük okdar dua ediyorum elbet kabul olacak insallah rabbim her isteyene nasip etsin insalalh