Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kötüyü düşünme. hem herseyden once senin sağlığın onemli. sonra inşallah bebisinde gelir.

Sagol bitanem herhalde ben menopoza falan giriyorum.yoksa 3 igne birden soktururdu.internettede 3 gun icinde olmali yaziyor.eger yinede olmazsa tip fakultesinin endokrin bölumüne gidicem

Amin kuzum benim ins:) bak seb hep cogul konusuyosun Allah mi soletio:))
Valla kuzum ne yalan söyliyim benim içimden hep ikiz geçiyo :) büyük ihtimalle iki embriyo transfer edilcek dimi. İkisi de tutunucak bence :dua:

Tatlm ben senden 1 2 aya haber alcaz gibi hissediyorum:) cnku o bklentide takpte deglsn ya kafan da daha rahat ah inss:)
Ayy ağzından bal damlıyo canımcım :KK200: inşallah öyle olur, mucize olur valla. Kafamdan attım iyice ya, eşim iyileşsin ondan sonra üstüne düşeriz diye düşünüyorum. İnşallah bu arada bi sürpriz olur :KK76:

Sagol bitanem herhalde ben menopoza falan giriyorum.yoksa 3 igne birden soktururdu.internettede 3 gun icinde olmali yaziyor.eger yinede olmazsa tip fakultesinin endokrin bölumüne gidicem
Bebeğim dur bakalım daha yaşın kaç ne menopozu. Bence hormonal bi dengesizlik yaşıyosun şu an. Tabi endokrinolojiye gitmen iyi olur, hormonlar dengeye girer. Rahat ol, bitki çayları, sıcak duş, yürüyüş devam et bunlara

Hayirlisi olsn bakaljm haber ver bize cok heyecanli canim:)

Allah razi olsun cnm haber veririm tabi darisi basiniza insallah kuzum
Kasiklarim agriyo zaten cnm sanki heran adet olucak misim gibi..aslında adeti bekliyorum desem daha doğru..varsada yoksada hayırlısı 1 günden bisey olmaz :)
Evet cnm benimde hala bile oyle bel agrisi kasik agrisi devam ediyo 12.gun kanda negatifti benim 14.gun bekle daha net bekli olur hayirli haberlele insallah cnm

git tabi gelmezse. 1 yıl olmayanlar varmış dün baktımda bi nete. menopoza erken daha yav. Rabbim hayırlısını versin canım.

Allah razi olsun cnm haber veririm tabi darisi basiniza insallah kuzum

Evet cnm benimde hala bile oyle bel agrisi kasik agrisi devam ediyo 12.gun kanda negatifti benim 14.gun bekle daha net bekli olur hayirli haberlele insallah cnm
Saol cnm benim allah razı olsun destegin için

git tabi gelmezse. 1 yıl olmayanlar varmış dün baktımda bi nete. menopoza erken daha yav. Rabbim hayırlısını versin canım.

Sagol canim.ayak tirnagimdan sac telimin ucuna kadar stres yüklüyüm.saldircak adam ariyorum.Allah kimsenin başına vermesin

Valla kuzum ne yalan söyliyim benim içimden hep ikiz geçiyo :) büyük ihtimalle iki embriyo transfer edilcek dimi. İkisi de tutunucak bence :dua:
Ins oyle olur tutunsun artik bitane raziyim herseye:) oyle istiyoruz bakalim 2 genelde yapiyolarms sans artsin die ama doktorla hic konusmadk:) yas sarti geldi diyorlar ama ozeller de uyguluyomu bilmiyorm

Kuzum dur sen naptin ya nerelere gittin olumsuz olma aman. Taktkca daha da gecikecegi tutar ya hep. Cok uzun bi sure gercktn cok gerilr stres olur insan dusunemiyorm bile halini. Ins artik gelir en yakin saatlerde. Bi nedeni vardir elbet doktor inceler artik

Kuzum dur sen naptin ya nerelere gittin olumsuz olma aman. Taktkca daha da gecikecegi tutar ya hep. Cok uzun bi sure gercktn cok gerilr stres olur insan dusunemiyorm bile halini. Ins artik gelir en yakin saatlerde. Bi nedeni vardir elbet doktor inceler artik

Hamilelik falan umrumda degil.surekli ellerim titriyor.

Ins oyle olur tutunsun artik bitane raziyim herseye:) oyle istiyoruz bakalim 2 genelde yapiyolarms sans artsin die ama doktorla hic konusmadk:) yas sarti geldi diyorlar ama ozeller de uyguluyomu bilmiyorm
Bir iki hiç fark etmez hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah canım

Kız bi hamama mi gitsen. sauna kese köpük masaj. rahatlarsın. hemde sıcağı görünce belki harekete geçer.

Kesin bayilirim hamamda...en son tatil köyünde saunaya girdim kapilara tirmandim cikmak icin resmen.ama surekli sicak suyla yikanip karnimi banyida sicak suyla ovuyorum...

Kuzummmm stres içindeyiz hep o yüzden bunlar stres diyip geçmemek lazım resmen vücudumuzun tüm fonksiyonlarını yönetiyor

Evet canim doktor zaten şunu söyledi.stres regl gecikmesi yapar ,regl gecikmeside daha cok stres yapar kısır döngü anlayacagin.

Back
X