Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar...ben pek girmedi bugün moralim altüst hala regl olamadim 18 gun gecikmedeyim .zaten kist vardi kocaman oldu sanirim sol kasigimda sişlik var
internetten arastiriyorum benim gibi durum yasayan olmus ama sokturücü igneyle regl gormüşler.zaten benim hic sansim yoktur birseyde yolunda gitse olmazdi.sabah doktoru aricam bakalim ne diyecek.insallah sizlerden iyi haber alirim

sen

evet cok zor beklemek canim. insallah cikar öbür testtede 1 kasimda yapmayi düsünüyorum onu.

bu arada 19 ekimde saat 12:30 gibi ve 15:10 gibi tanesi 5 binlik toplam 10 binlik igne oldum.
dozuda yüksek ya acaba ondanda böyle uzun sürüyor olabilirmi diyede düsünüyorum

sali yapayim birdaha ovulasyon testi diyorum persembede ayin 1 i o zamanda gebelik testini düsünüyorum iste. günleri birak saatler gecmiyor :KK43:

valla cift cizgiyi göreyim veya doktordan hamile haberini alayim insallah ilk burda sizinle paylascam. ondan sonra esime ve anneme söylerim :)

sen kacinci gündesin canim ?
Ben bi tane iğne oldum 23 ekim de sabah 9.30 da onu da kendim vurdum zaten. Bugün iğnenin 6. Günü. Bence ovulasyon testine takılma zaten bizde planlı şekilde büyütüldü ve çatlatıldı yumurtalar. Zaten çatlamadan önce çok belirgin kırmızı oluyor sonrasında hafifliyor yazmışlar hep okuduklarım. 10. Günde yavaş yavaş geçiyor olması gerek. Ben de tiroit yüksek çıktı onun için de ilaç kullanıyorum 1 kasım günü nodül var mı diye ultrasonla bakıcaklar, bebek için hap kullanmaya başlamadan önve vermişlerdi tarihi, 2 kasımda da tiroit değerleri için kan vericem, sanırım o kanda gebeliğe de bakılır, ama 11. Günü oluyor iğnenin. Çıkmaz herhal de 11. Günde Biraz uzun yazdım ama. Sen normal testle takip et canım. İlacın etkisi geçmediyse 2 tane vurmuşlar ya o da çift çıkar

Selam kizlar...ben pek girmedi bugün moralim altüst hala regl olamadim 18 gun gecikmedeyim .zaten kist vardi kocaman oldu sanirim sol kasigimda sişlik var
internetten arastiriyorum benim gibi durum yasayan olmus ama sokturücü igneyle regl gormüşler.zaten benim hic sansim yoktur birseyde yolunda gitse olmazdi.sabah doktoru aricam bakalim ne diyecek.insallah sizlerden iyi haber alirim
a.slm benimde bir defa kist olusmustu 3 ay yada daha fazla adet olamadim. dr hap vermisti adet olmam icin ama cok yan etkileri var diye kullanmadim ben onu sonra kendiliginden adet olmustum daha cok kanama olmustu ve daha uzun sürmüstü.
benim adetler zaten cok düzensiz canim ona ragmen kendiliginden olduysa seninde olur insallah bozma moralini

Üzülme canım olmadı dedikçe olmuyor bu regli inan taktıkça geri gidiyor, bende de pko yapısı varmış yumurtalar kiste dönüyormuş ama hormon değerlerim normal, pkolusun diyemeyiz dedi doktor

Ben bi tane iğne oldum 23 ekim de sabah 9.30 da onu da kendim vurdum zaten. Bugün iğnenin 6. Günü. Bence ovulasyon testine takılma zaten bizde planlı şekilde büyütüldü ve çatlatıldı yumurtalar. Zaten çatlamadan önce çok belirgin kırmızı oluyor sonrasında hafifliyor yazmışlar hep okuduklarım. 10. Günde yavaş yavaş geçiyor olması gerek. Ben de tiroit yüksek çıktı onun için de ilaç kullanıyorum 1 kasım günü nodül var mı diye ultrasonla bakıcaklar, bebek için hap kullanmaya başlamadan önve vermişlerdi tarihi, 2 kasımda da tiroit değerleri için kan vericem, sanırım o kanda gebeliğe de bakılır, ama 11. Günü oluyor iğnenin. Çıkmaz herhal de 11. Günde Biraz uzun yazdım ama. Sen normal testle takip et canım. İlacın etkisi geçmediyse 2 tane vurmuşlar ya o da çift çıkar
bende yumurta kendisi büyümüs bitane sadece catlatma ignesi vurdum bende kendim yaptim.

benimde tiroid calismiyor onun icinde hap kullaniyorum.

evet 2 tane igne diye ondandir belki daha düsmemesu diye düsünüyorum. hayirlisi bakalim. sonuclari sizlerle paylasacagim burda ay insallah bu ay hamileyimdir allah hepimize nasip etsin insallah

a.slm benimde bir defa kist olusmustu 3 ay yada daha fazla adet olamadim. dr hap vermisti adet olmam icin ama cok yan etkileri var diye kullanmadim ben onu sonra kendiliginden adet olmustum daha cok kanama olmustu ve daha uzun sürmüstü.
benim adetler zaten cok düzensiz canim ona ragmen kendiliginden olduysa seninde olur insallah bozma moralini

Bende pko luyum reglim hep duzensizdi ama hormonlarima bakti duzgun dedi
.oglumun dogumundan sonra 3 yildir cok duzenliydi nezamanki 2.ye karar verdim butun düzenim bozuldu.

bende yumurta kendisi büyümüs bitane sadece catlatma ignesi vurdum bende kendim yaptim.

benimde tiroid calismiyor onun icinde hap kullaniyorum.

evet 2 tane igne diye ondandir belki daha düsmemesu diye düsünüyorum. hayirlisi bakalim. sonuclari sizlerle paylasacagim burda ay insallah bu ay hamileyimdir allah hepimize nasip etsin insallah
Ay desene hemen hemen aynıyız. İnşallah canım bekliyorum güzel haberlerini heycanla. Umut oluyoruz birbirimize. Ben mutlu oluyorum duyunca. İnşallah hepimizin emekleri bir an önce karşılık bulur, Rabbim hepimize yardım etsin

Üzülme canım olmadı dedikçe olmuyor bu regli inan taktıkça geri gidiyor, bende de pko yapısı varmış yumurtalar kiste dönüyormuş ama hormon değerlerim normal, pkolusun diyemeyiz dedi doktor

Bende pkoluyum.ve yumurtalar kiste donusüyor.3kez klomen kullandim ilk ikisinde catlama ignesi oldum.reglim duzenliydi.3.kullanimda yumurtam gelismedi diye catlama ignesi olmadim keske zorlada olsa yaptirsaydim.18.gun gecikmem var.

Bende pkoluyum.ve yumurtalar kiste donusüyor.3kez klomen kullandim ilk ikisinde catlama ignesi oldum.reglim duzenliydi.3.kullanimda yumurtam gelismedi diye catlama ignesi olmadim keske zorlada olsa yaptirsaydim.18.gun gecikmem var.
Kuzum wall hepimiz de benzer şeyler var, benim şuan 1 tane yumurtam gelişti solda, ama sağda kist oluştu, ikisi bir arada. Kendimi bildim bileli hiç gününde hasta olmadım, kafama taktıkça da geri gitti. Kafana takma diycem de imkansız. Maydonoz suyuyla söktürürdüm ben hep

Kuzum wall hepimiz de benzer şeyler var, benim şuan 1 tane yumurtam gelişti solda, ama sağda kist oluştu, ikisi bir arada. Kendimi bildim bileli hiç gününde hasta olmadım, kafama taktıkça da geri gitti. Kafana takma diycem de imkansız. Maydonoz suyuyla söktürürdüm ben hep

Screenshot_2018-10-28-17-48-54.webp bende iciyorum maydanoz suyu ... :kusmuk::kusmuk:

canım benim bel ağrım hiç geçmedi normalde bu şekilde pembesilikten sonra hastalık geliyor ya onun için de çok erken 9 gün var normal tarihime. Korktum erken mi hasta olcam acaba diye, bak içimi rahatlattın şimdi umarım yerleşme durumlarıdır:KK64:
İçini ferah tut canım, inşallah bebiştendir pembemsi akıntı

canim benim insallah öyledir. igneyi yaptigimin aksami ovu testi yaptim sonra bekledim 6. gün yaptim birde 10. gün hala daha ayni koyu degismedi birsey. hayirlisiyla insallah bu ay gelmistir.
İğneden sonra yavaş yavaş silikleşmesi lazım, silikleşmiyosa bu bebeğe işaret olabilir canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Moralini hiç bozma canım ben burda kaç kişide okudum 50-60 günde regl olduklarını. Hatta senede 1-2 kere regl olanlar bile vardı. İlaçlar kişiden kişiye değişiyo, daha etkili bi şeyler verir kuzum korkma sen. Yarın bi git ama doktora, hatta içini rahatlatıcaksa başka bi doktora git belki daha iyi gelir

ben 2 ay olmamistim cnm. sonra kendiliginden geldi

Kızlar ilk aşılamam malesef negatif oldu adet oldum. Gecikme olmadı tam günümde oldum buna sevindim de. Ama eşim 1 ay ara verelim yine başlarız dedi. Zaten 1.5 sene ara vermiştim 3 ay olucak tedavilere başlayalı moralim bozuldu tabi

Canim kac yumurtan vardi.zaten ilk adilamada tutma ihtimali cok dusuk.bence doktorda onayliyorsa ara verme.ikinci ucuncü asilamalarda tutma ihtimali ikiye katlaniyor

Back
X