Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr bugün çatlatma iğnesinin 6. Günü. Ama hani hasta olmadan önce akıntı tam beyazda değildir, net bir pembelik de yoktur hafif hissedersin ya bugün yarın hasta olucam diye. 10 ekimde oldum en son bugün 19. Günü hasta olmama daha çok var. Normal mi bu? Sanki akşama yarına hasta olacakmışım gibi belim ağrıyor :KK12: çok tedirgin oldum
Canim benim 3.4. Gunu baslayp adete kadar surdugu olmsti igne etkisinden olabiliyo

Moralini hiç bozma canım ben burda kaç kişide okudum 50-60 günde regl olduklarını. Hatta senede 1-2 kere regl olanlar bile vardı. İlaçlar kişiden kişiye değişiyo, daha etkili bi şeyler verir kuzum korkma sen. Yarın bi git ama doktora, hatta içini rahatlatıcaksa başka bi doktora git belki daha iyi gelir

Evet canim ahhh sabah olsada arasam doktoru.rüyamdada rahim kanseri oldugumu gördüm zaten.

Kızlar ilk aşılamam malesef negatif oldu adet oldum. Gecikme olmadı tam günümde oldum buna sevindim de. Ama eşim 1 ay ara verelim yine başlarız dedi. Zaten 1.5 sene ara vermiştim 3 ay olucak tedavilere başlayalı moralim bozuldu tabi
Gecms olsn canim asilama negatifi zor oluyo ama ilki cognlkla tutmuyor diyorlar. Enazndan gecikmemis benm 5 gun geckmsti. Ara vermeyebilirsin senin kendini nasi hissedecegin onmli tatlim;)

Gecms olsn canim asilama negatifi zor oluyo ama ilki cognlkla tutmuyor diyorlar. Enazndan gecikmemis benm 5 gun geckmsti. Ara vermeyebilirsin senin kendini nasi hissedecegin onmli tatlim:KK66:
Eskisi gibi kafama takmıyorum canım adet oldum ama üzülmedim öyle en azından gecikmedi düzenli diye. Bakalım doktor ne diyecek

Doktora gidicem salı günü canım 2 yumurta vardı ama klomen kullandım ığne değil. Hemen pes ediyor çok uğraştı çünkü

Canim eger 2.ye gecersen klomen kullanma.klomenle sonuc elde eden çok cok az insan var.ya femare ya da igneyle tedavi iste.klomenle bosa kurek cekiyoruz

Unutlmaz heralde zor surec de cok guzel hatirlarim tabiki hersey bebis icin analik zormus:)

Oglum dogdugunda okadar cok sancim olduki anneme bir daha cocuk istersem suratima tükür dedim.annem gün gelicek bebegini okadar cok seviceksinki annelik duygusu cektigin acilarin onüne gecicek ve 2.yi isteyeceksin eğer öyle olmasa unutulmasa kimse 2.cocugu yapmazdi.hakliymis bak simdi yirtiniyorum.

Doktora gidicem salı günü canım 2 yumurta vardı ama klomen kullandım ığne değil. Hemen pes ediyor çok uğraştı çünkü

Ve doktor vucudun klomene yanit veriyor desede dinleme.doktorlar alismis klomene aspirin gibi yaziyorlar.deney faresine ceviriyorlar.ben 3 ay bosuna kullandim.

doktor muddahale etmedi kistlerden dedi. sinra kendiliginden geldi. tarcinla sicak su ic bol bol

Valla canim sabah ac karnina sogan suyu ictim 1saat sonra nane kekik suyu 2 saat sonra maydanoz suyu ictim.simdi yine hem maydanoz hem sogan suyu ictim.wc den cikamiyorum sivi tüketmekten.bendede 2.5cm kist vardi 8gun once büyümüştur herhalde...

Back
X