Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar aşılama pozitif olduğunda ne gibi değişimler oldu göğüslerinizde? Benim bugün 6. günüm göğüs ucumun koyu yerinde farkedilir şekilde dağılma/büyüme olmuş. Göğüslerimi hep kontrol ettiğim için farkettim dün akşam.

Hanımlar aşılama pozitif olduğunda ne gibi değişimler oldu göğüslerinizde? Benim bugün 6. günüm göğüs ucumun koyu yerinde farkedilir şekilde dağılma/büyüme olmuş. Göğüslerimi hep kontrol ettiğim için farkettim dün akşam.
Canım valla bende sadece adet belirtisi vardı heran adet olacak gibiydim sancıların olduğu için hatta 3 gün geç kan vermiştim adet olucam diye

Canım valla bende sadece adet belirtisi vardı heran adet olacak gibiydim sancıların olduğu için hatta 3 gün geç kan vermiştim adet olucam diye
Hayırlı olsun bebeğiniz. Ben nasıl bekliycem bakalım. Perşembe yaptırsammı kan testi diye düşünüyorum. Çatlatma iğnesinin 9. günü oluyo çünkü.

Bence belli olmaz iğnede HCG olduğu için çıksa bile yanıltabilir seni
Bekliycem zaten perşembeyi atlatırsam salıya kadar kesin bekliyorum. Perşembe sağlık ocağına kan versem cuma sonuç çıkar diye düşünmüştüm. Cuma sonuç versem salı çıkar yılbaşından dolayı. Zaten salı günüde aşılama yaptırdığım hastaneye gitmeyi düşünüyorum. İnşallah hamileyimdir. :KK48:

Hayatımda hiç pozitif görmediğim için görmemişlik örneği olarak test yaptım :rolleyes: biliyorum iğne etkisi ama olsun o kadar negatif üzerine yalandan şunu görmek bile iyi geldi.
Allah hepimize gerçek test sonuçları ve sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah :KK42:

Eklentiler

• 3C7AA526-2C35-46C6-9C59-A6FC8DC97147.webp
    3C7AA526-2C35-46C6-9C59-A6FC8DC97147.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 40
yok yani kimse PKO var demedi yok herhalde diye düşünüyorum

ay öyle mii ne hormonudur bu :/

pko var demedi kimse bana hay allah bakalım inşallah söyleyecke bugün yumurta takibine gidicem. orada sorarım gerçi bilinmeyen kısırlıktansa bir sebebinin olması bana daha bi iyi geldi çözümü bulunur gibi ne dersiniz?
Canım benim pko çok basit bi şey çoğu kişide var. Yumurtalar gelişmiyo ya da çatlamıyo onu da tedaviyle çok kolay hallediyolar. Yani büyük bi problem değil canım bunun. Diğer her şey güzel maşallah. Eşinin değerlerine de bakılmış mıydı?

Gecmis olsun canim benim oglumda dün hastalandi okula göndermedim atesi bir anda 39.5 oldu.kulaklari iltahaplanmis.benimkide uyuyor sürekli ilactanmi bilemedim huzursuzum kendinden yatip yatip uyuyor
Kıyamam size ya çok geçmiş olsun canım :( ay hiçbir şey olmasın çocuklara, içim gidiyo Allah şifa versin iyilikler versin hepsine

kizlar bgn doktora gittim. geldim. esimin sperm testlerine gore direkt tup bebek dedi. izmirde asilama yada tup bebek yaptran varmi aranizda. ne kdr ucret odendi
Kuzum ya sizin değerleriniz çok kötü değildi ki ne dedi ne yorum yaptı başka? Hız problemi var biraz sayısı falan güzel aslında. Fiyatlar hakkında da bilgim yok kuzum daha araştırmadım hiç ben

Hayatımda hiç pozitif görmediğim için görmemişlik örneği olarak test yaptım :rolleyes: biliyorum iğne etkisi ama olsun o kadar negatif üzerine yalandan şunu görmek bile iyi geldi.
Allah hepimize gerçek test sonuçları ve sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah :KK42:
Kaçıncı günündü bugün canım? Hiç belli olmaz belki bi kaç gün sonra gerçeğini görürsün amiin inşallah :)

Kaçıncı günündü bugün canım? Hiç belli olmaz belki bi kaç gün sonra gerçeğini görürsün amiin inşallah :)
daha çok erken 4. Gün daha :KK49: hayırlısı bakalım ben çok sabırsızım olumlu veya olumsuz hemen öğrenmek istiyorum sadece..
bu testi de egomu tatmin etmek için yaptım resmen negatif testlerden sonra olacağından değil :halay:

daha çok erken 4. Gün daha :KK49: hayırlısı bakalım ben çok sabırsızım olumlu veya olumsuz hemen öğrenmek istiyorum sadece..
bu testi de egomu tatmin etmek için yaptım resmen negatif testlerden sonra olacağından değil :halay:
Tabi daha erkenmiş biraz kuzum :) olsun gerçeğini görmek nasip olucak belki de bu ay

20181225_133852-1.webp
Kızlar 10 dakika önceki ovulasyon testim. Bugün 14.günüm pik yaptı. Dün akşam ilişki olmuştu, şimdi 3-4 gün daha arka arkaya olsun diyorum. Ay nolur artık tutsun ya, inşallah eşimin değerleri de yükselmiştir biraz da mucizeyi yaşarız artık :dua:

Tabi daha erkenmiş biraz kuzum :) olsun gerçeğini görmek nasip olucak belki de bu ay
inşallah, tek dileğimiz bu kendimden çok eşimin mutlu olmasını istiyorum harika bir baba olacağına o kadar eminim ki.. Allah isteyen olmayan herkesin kucağını doldursun bebeğin bu kadar meşakat olduğunu hiç düşünmemiştim

Back
X