Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2218672
Kızlar 10 dakika önceki ovulasyon testim. Bugün 14.günüm pik yaptı. Dün akşam ilişki olmuştu, şimdi 3-4 gün daha arka arkaya olsun diyorum. Ay nolur artık tutsun ya, inşallah eşimin değerleri de yükselmiştir biraz da mucizeyi yaşarız artık :dua:
bence hamile olma ihtimalin yüksek 14. Gün iğne etkisini kaybediyor zaten hayırlı haberlerini verirsin inşallah bize de umut olursun

inşallah, tek dileğimiz bu kendimden çok eşimin mutlu olmasını istiyorum harika bir baba olacağına o kadar eminim ki.. Allah isteyen olmayan herkesin kucağını doldursun bebeğin bu kadar meşakat olduğunu hiç düşünmemiştim
Aynen benim gibisin, eşimin mükemmel bi baba olacağına inanıyorum onun için daha da çok istiyorum. Ben de bu yolu hiç böyle düşünmemiştim, bi de ben geçen yıl ilk denemede hamile kaldım 8 haftalık kürtaj oldum, yine hemen olur sanıyodum

Aynen benim gibisin, eşimin mükemmel bi baba olacağına inanıyorum onun için daha da çok istiyorum. Ben de bu yolu hiç böyle düşünmemiştim, bi de ben geçen yıl ilk denemede hamile kaldım 8 haftalık kürtaj oldum, yine hemen olur sanıyodum
Allah yüzünüzü güldürsün inşallah, önce senin sonra hepimizin :dua: Bir kere tutmuş yine tutacak bu sefer sağlıkla alacaksın kucağına Allah'ın izninle.. 14. Gündesin zaten bence kan testi yaptır coştur türübünleri :halay::halay::halay::halay:

Ayetel kürsi okudum senin için hadi yap testini haber ver bize de :dua:
Yine negatif. Yine olumsuz. 14. Kez olumsuz sonuç alıyorum. Artık yoruldum ya. Ben ne zaman anne olucam. Biz bu dünyada analık babalık duygusunu tadamıcak mıyız. Herkes bir bir yavrusunu kucağına alırken ben gözleri yaşlı onları mı izleyeceğim bir Ömür. Çok yıprandım ya dayanamıyorum artık :KK43:

Eki Görüntüle 2218672
Kızlar 10 dakika önceki ovulasyon testim. Bugün 14.günüm pik yaptı. Dün akşam ilişki olmuştu, şimdi 3-4 gün daha arka arkaya olsun diyorum. Ay nolur artık tutsun ya, inşallah eşimin değerleri de yükselmiştir biraz da mucizeyi yaşarız artık :dua:

Ay canim masallah benim hayatta böyle pik olmadi ha gayret gelicek bebis

cok zor hamile kalma sansin dedi. asilama da sans %20 dedi

Canim bence tup bebek icin acele etme. esinin degerleri cok cok kotü degil bence. Ben senin yerinde olsam sana verdigim kecibiynuzu kürü ve evicap200 lugü esine 1 ay iciririm en kötu %10 artar degeri %15 e gelir asılama icin yikandiginda %50 lere cikiyor deger. Bir sobraki regliye asilama yaptirirsin.Mesela benim esimin degeri %19 dan %52 ye cikmisti yikama islemiyle.

Canım benim pko çok basit bi şey çoğu kişide var. Yumurtalar gelişmiyo ya da çatlamıyo onu da tedaviyle çok kolay hallediyolar. Yani büyük bi problem değil canım bunun. Diğer her şey güzel maşallah. Eşinin değerlerine de bakılmış mıydı?

onun da cumartesi günü randevusu ancak ikna ettim, şimdi doktordan geliyorum kist var dedi o da ama filme gerek yok şimdilik dedi haftaya çarşamba bir daha gideceğim yumurtalık takibi yapılacak ona istinaden bir sonuca bağlanacak anladığım kadarıyla bu ayda da olma ihtimali düşük. :(

Kızlar merhabaaaaaa.
Ben ağustos ayında ilk denememde klomen ve iğne ile hamile kalmıştım fakat 7+4 de kalbi durdu ve aldılar.
Büyük ihtimalle kalitesiz yumurtaydı. Bu ay tekrar başladık. klomen bitti. Bugün ilk yumurta takibim yapıldı. Pko olduğum için yine yüzlerce yumurta kımıl kımıl bekliyor ben mi büyüsem sen mi büyüsen diye. 2 3 tane diğerlerinden azıcık daha büyük yumurta var. Bakalım cuma günü gidicem bir daha.

Yine negatif. Yine olumsuz. 14. Kez olumsuz sonuç alıyorum. Artık yoruldum ya. Ben ne zaman anne olucam. Biz bu dünyada analık babalık duygusunu tadamıcak mıyız. Herkes bir bir yavrusunu kucağına alırken ben gözleri yaşlı onları mı izleyeceğim bir Ömür. Çok yıprandım ya dayanamıyorum artık :KK43:
Allah bizi evlatla sınıyor bu halimize de şükür en doğru zamanda bizimde olacak bebişlerimiz ümitsizliğe kapılmak yok..

Canim bence tup bebek icin acele etme. esinin degerleri cok cok kotü degil bence. Ben senin yerinde olsam sana verdigim kecibiynuzu kürü ve evicap200 lugü esine 1 ay iciririm en kötu %10 artar degeri %15 e gelir asılama icin yikandiginda %50 lere cikiyor deger. Bir sobraki regliye asilama yaptirirsin.Mesela benim esimin degeri %19 dan %52 ye cikmisti yikama islemiyle.
onu yapicm cnm bgn. alicam.

Bekliycem zaten perşembeyi atlatırsam salıya kadar kesin bekliyorum. Perşembe sağlık ocağına kan versem cuma sonuç çıkar diye düşünmüştüm. Cuma sonuç versem salı çıkar yılbaşından dolayı. Zaten salı günüde aşılama yaptırdığım hastaneye gitmeyi düşünüyorum. İnşallah hamileyimdir. :KK48:
İnşallah canım insallah Rabbim nasip eder Perşembe yaptır o zamanda çok beklemeden için rahatlarsın o bekleyişi yeni atlattığım için stresini biliyorum

Back
X