Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar aşılama pozitif olduğunda ne gibi değişimler oldu göğüslerinizde? Benim bugün 6. günüm göğüs ucumun koyu yerinde farkedilir şekilde dağılma/büyüme olmuş. Göğüslerimi hep kontrol ettiğim için farkettim dün akşam.

Canim benim hicbir degisiklik yok inanki... bu aydan umudumda yok pek . Sen asilamanin kavinci gunünde test yapicaksin.bana doktor 15gun sonra dedi

meraba ovitrelle başlığını görünce gelmek istedim 5yillik evliyim cocugum yok kiloluyum doktorlar zayıfla dedi bende diyetisyen gittim 4 gündür bugün 1 kilo 700gram vermişim insallah zayıflar bebeğime kavuşurum 4 ay klomen ovitrelle kullandım ama sonuç alamadim

aslında diyetisyen den sonra kadindoguma gittim tekrar hormonların bozuk dedi pco var zaten time klomen verdi diyet ile beraber kullanabilirsin dedi ama karar veremedim ben

Allah yüzünüzü güldürsün inşallah, önce senin sonra hepimizin :dua: Bir kere tutmuş yine tutacak bu sefer sağlıkla alacaksın kucağına Allah'ın izninle.. 14. Gündesin zaten bence kan testi yaptır coştur türübünleri :halay::halay::halay::halay:
Ah bebeğim benim adetin 14.günü bugün yani yumurtlama günün, hiçbir şey kullanmadım. İnşallah Allah söyletmiştir de bugün falan hamile kalırım yaa :dua: sonra çok fena coşturcam tribünleri ama benden önce siz vericeksinşz inşallah o haberi :KK200:

Yine negatif. Yine olumsuz. 14. Kez olumsuz sonuç alıyorum. Artık yoruldum ya. Ben ne zaman anne olucam. Biz bu dünyada analık babalık duygusunu tadamıcak mıyız. Herkes bir bir yavrusunu kucağına alırken ben gözleri yaşlı onları mı izleyeceğim bir Ömür. Çok yıprandım ya dayanamıyorum artık :KK43:
Şimdi gördüm canım çok üzüldüm :( seni çok iyi anlıyorum ama umudunu hiç yitirme, dua et hep, sıra bize de gelicek. Senin ve eşinin her şeyine baktınız mı canım sorun ne bu yolda en önemli şey sorun varsa onu bulmak ve ona yoğunlaşmak

kizlar bgn doktora gittim. geldim. esimin sperm testlerine gore direkt tup bebek dedi. izmirde asilama yada tup bebek yaptran varmi aranizda. ne kdr ucret odendi
Eğer tüp bebek için maddi manevi hazırsanız ve aşılama şansı %20 lerde ise aşılama vakit kaybından başka bir şey olmayacaktır. İyi laboratuvarı olan bir merkez araştırın ve gidin. Zaten ilk görüşmeler ücretsiz oluyor. İstanbul fiyatları da 6.500 - 7.700 arasında değişiyor (İlaçsız ve genetiksiz fiyatları) Sanırım her şey dahil 12 13 ü bulabiliyor iyi bir yerde. Ve bir de 2019 yeni fiyatları nasıl olacak onu da bilemiyorum

Ah bebeğim benim adetin 14.günü bugün yani yumurtlama günün, hiçbir şey kullanmadım. İnşallah Allah söyletmiştir de bugün falan hamile kalırım yaa :dua: sonra çok fena coşturcam tribünleri ama benden önce siz vericeksinşz inşallah o haberi :KK200:
Rabbim nasip etsin inşallah canım bana hamile bı arkadasim dua etmis ben bilmeden tam yumurtlama gunume denkgelmis o gun hmile kalmışım inşallah bugün senin için o gündür

Canim bence tup bebek icin acele etme. esinin degerleri cok cok kotü degil bence. Ben senin yerinde olsam sana verdigim kecibiynuzu kürü ve evicap200 lugü esine 1 ay iciririm en kötu %10 artar degeri %15 e gelir asılama icin yikandiginda %50 lere cikiyor deger. Bir sobraki regliye asilama yaptirirsin.Mesela benim esimin degeri %19 dan %52 ye cikmisti yikama islemiyle.
@Huzur45 canım arkadaşımız çok doğru yazmış burda. Benim de tavsiyem kür uygula bi süre mutlaka faydası olur. Keçiboynuzu özü içir, çakşır suyu içir, zeytinyağda bekletilmiş incir falan yedir. Hatta gerek duyarsan promen-k diye bi şey kullanıyoruz pahalı ama etkili diyolar sperm için gerekli her vitamin var onu da alabilirsin. Biraz bari yükselir, aşılama yaparken yıkanınca da daha çok artar değerler

onun da cumartesi günü randevusu ancak ikna ettim, şimdi doktordan geliyorum kist var dedi o da ama filme gerek yok şimdilik dedi haftaya çarşamba bir daha gideceğim yumurtalık takibi yapılacak ona istinaden bir sonuca bağlanacak anladığım kadarıyla bu ayda da olma ihtimali düşük. :KK43:
Kist pko dan dolayı olabilir canım yumurtalar gelişmiyo ya da çok gelişip çatlamıyo. Hep söylüyorum en başından kadın da erkek de değerlerine baktırmalı ki soruna göre hareket edilmeli en güzeli bu. Bence çok iyi yapmışsınız ne var ne yok öğrenin canım

Kızlar merhabaaaaaa.
Ben ağustos ayında ilk denememde klomen ve iğne ile hamile kalmıştım fakat 7+4 de kalbi durdu ve aldılar.
Büyük ihtimalle kalitesiz yumurtaydı. Bu ay tekrar başladık. klomen bitti. Bugün ilk yumurta takibim yapıldı. Pko olduğum için yine yüzlerce yumurta kımıl kımıl bekliyor ben mi büyüsem sen mi büyüsen diye. 2 3 tane diğerlerinden azıcık daha büyük yumurta var. Bakalım cuma günü gidicem bir daha.
Merhaba canım ben seni iyi hatırlıyorum çok üzüldüm şu an :( inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda yine hamile kalıcaksın ve sağlıkla sıhhatle kucağına alıcaksın :dua:

meraba ovitrelle başlığını görünce gelmek istedim 5yillik evliyim cocugum yok kiloluyum doktorlar zayıfla dedi bende diyetisyen gittim 4 gündür bugün 1 kilo 700gram vermişim insallah zayıflar bebeğime kavuşurum 4 ay klomen ovitrelle kullandım ama sonuç alamadim
Merhaba canım hoş geldin. Pko var mı genellikle kilodan dolayı olabiliyo o yüzden sordum. İnşallah en yakın zamanda gelir bebişin

Merhaba canım ben seni iyi hatırlıyorum çok üzüldüm şu an :KK43: inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda yine hamile kalıcaksın ve sağlıkla sıhhatle kucağına alıcaksın :dua:
Evet o süreçte aynı sayfada beraberdik. Şimdi yine beraberiz ve inşallah mutlu haberi Ocak ayında birbirimize veririz.
Yazdıklarını okudum. Senden çok ümitliyim ve sanki sende daha rahat ve pozitif gibisin. Bu günleri güzel değerlendirin :rolleyes:

aslında kendiliğinden hamile kaldim 7 ay önce ama düşük ile sonuclandi kızlar sizce diyet ile klomen tedavisini aynia nda yapsammi konu sahibi fe yardımcı olabilirmi diğer arkadaşlar bi bakın lütfen A AloeeVeraa @Huzur45 Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 bayanlar Asiltutku Asiltutku
Canım doktorum kiloya rağmen bi sakınca görmeyip klomen verdiyse dene derim şansını tekrar. Tabi diyetine devam edersin hiçbir sıkıntı olmaz o konuda

Back
X