Kızlar dertleşmeye ihtiyacım var, 14 ay önce evlendik eşimle, benim ikinci evliliği, iki oğlum var, 15ve 13 yaşlarında, evlenir evlenmez migren için Bi Dr a gittim, 3 aylık bi tedavi uyguladı, bu ilaçların içinde anti depresanda varmış, Bi miktar kilo yaptı, 3 aydan sonra korunmayı bıraktık, evliliğin 7.ayında hamile kalamayınca Dr. a gittim, çikolata kisti var dendi, iki ay doğum kontrol hapıyla erimesi beklendi, ama olmadı, bu arada kist 5 cm çapındaydı, daha sonra progestan falan verildi, yine olmadı, Bi kere klomen ve çatlatma iğnesiyle gebelik şansı denensin dedi, olmazsa ameliyat olucajsın dediler, ve tabiki gebelik elde edemedik, Ekim ayında laparaskopik ameliyat oldum, ve ameliyat anında içeri girdiklerinde çikolata kisti değilde, tümör olduğunu görmüşler, tümörüm alındı, aynı anda sol yumurtalık pcos görünümünde olduğu için driling yapıldı, ve Rahim filmi çekildi, sağ tüp tamamen tıkalı, sol taraf açık ama yumurtayı yakalayan püskülcükler yumurtalığa yapışmış, onu da açmışlar, Bi hafta sonrası patoloji raporum çıktı, çok şükür temiz, ameliyatta 1,5 ay sonra femara +ovitrelle kullandım, düzenli ilişkide oldu ama sonuç yine sıfır, boşuna deneme artık, aşılama da olmaz dedi Dr um, direkt
tüp bebek dedi, sonra Bi prof. a gittim, çok ilgilendi adam sağolun, ameliyat görüntülerime baktı, sol tüpte Bi sıkıntı göremedim dedi, kanlarıma bakıldı kolesteroller falan uçmuş, bide pıhtılaşma sorunun var dedi, acil diyet yapıp kilo vermen ve bu kan değerlerini düzeltmen lazım dedi, bu arada kiloevlendiğimde 75 ti şu an 91,boy 1.80 yani en az 11 kilo vermem lazım, ha bide belki kilo verirsen belki kendiliğinden bile olabilir dedi, bide genetik test istedi pıhtılaşma için 3 tüp kanda onun için verdim,4ila 6 hafta arası çıkar sonuç dendi, biraz uzun oldu ama sonuç şu kendimi bitmiş ve işe yaramaz hissediyorum, hala kilo vermek için hiç bişey yapmaya başlamadım, o gücü kendimde bulamıyorum, hiç bişeye hevesim kalmadı, umutsuz bakayım, nasıl düzelir de bilmiyorum, bu yüzden dualarınıza ve desteğinize çok ihtiyacım var, nolur beni yalnız bırakmayın