Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok şükür sonuç iyi çıktı hiç beklemiyodum bthgc 462 çıktı. Inşallah devamı hayırla gelir dualarınıza ihtiyacım var .rabbim senin yuzunude güldürsün inşallah canım.
Ayy naşallah canım ya ne güzel bi haber :) inşallah hep böyle sağlıkla artsın değerin. Çok sevindimm

Kızlar galiba tek hamile kalmayi beceremeyen ben kaldim. Sanirim yillar sonrada yine buralarin ablasi olucam.
Canım benim ya nolur şöyle düşünme, senin de gelicek yakında bebişin. Zamanı var demek ki. Sen elinden geleni yap bol bol dua et :dua:

sisko sisko vayyy canımmm maşallah ya tebrik ederim. Birkaç saat girmedim nete; elli mesaj birikmiş dedim birşeyler olmuş :)) gözün aydın canım benim. Sağlıcakla tamamla inşallah, darısı bizlere
amin canım inşallah darısı hepinize İnşalla h.biraz banada supriz oldu okadar düşük ten sonra hala korkuyorum İnşalla h hayırla gider

Canım sen hamiş misin ya hayırlı olsun ne kadarcık fasulyen :)
Evet canım sürpriz yaptı bize bu ay minik :)
Dün kesemizi gördük canım. Normalde dün sata göre 4+4 tük, ultrasonda 5+1 çıktı. Yani bugün sata göre 4+5, ultrasona göre 5+2 oluyoruz herhalde kuzum

Öğrenince hemen başlamıştım canım asprini bırakmıştım progestan vermişti bana tutunmayı kolaylaştırıyor diye hatta iğne yapıldığı gün vermişti. İkisi de kanı sulandırıyor ya bilemedim fazla gelir mi arayıp sorma ihtimalin varsa sor canm
yok canım önce tedavi olduğum doktora sonuçları attığımda cevap yazmadı bu ay gitmedim ya tedaviye aslında gittim izindeydi.artik bende ona gitmekten vazgeçtim yeni bir doktor edin cem şimdilik devlet hastanesine gittim onlarada güvenemedim zaten homoziğot benm pıhtılaşma İnşalla h bi sıkıntı olmaz haftaya kese görünür galiba ozaman özele gidicgidicem artık.

Back
X