Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umutumut82 Umutumut82 aşırı dua ediyorum aklın hayalin almayacağı kadar dua ediyorum sen buradan çok kısa süre içerisinde hamile haberini vereceksin bak gör hiç moralini bozma..
daha önce de dua ederdim ama bu ay çok farklı, Allah biliyor ya .. elbet bir tanesi kabul olacaktır.

Umutumut82 Umutumut82 aşırı dua ediyorum aklın hayalin almayacağı kadar dua ediyorum sen buradan çok kısa süre içerisinde hamile haberini vereceksin bak gör hiç moralini bozma..
daha önce de dua ederdim ama bu ay çok farklı, Allah biliyor ya .. elbet bir tanesi kabul olacaktır.
Bizi de unutma bitanem, adım aynur, rabbim güzel yüreğinin mükafatını versin inşallah seninde:dua:

Merhaba kızlar bende arada takip ediyorum
3 ay önce başladım tedaviye ilkinde tutmadı sonra 1 ay ara verip doktor değiştirdim
Geçen ay tekrar başladık klomeni kullandım ama çatlatma iğnesi için doktorun verdiği tarihi karıştırmışım doktor izne çıkmış iğne olamadım öyle kaynadı o ay.
Bu ay yine kullandım klomen 31 ocakta iğneyi oldum şuan beklemedeyim.
Perşembe ayın 14. de test yapsam mı diye düşünüyorum:KK16:
Hayırlısı hepimiz için:anneadayı:

Bende kuzum bende cok dua ediyorum. Hatta okadar cok dua ediyorumki sabaha kadar rüyamdada esma çekiyorum. artik birimizden birimizin dualari kabul olur insallah :KK200:

Kızlaarr çok şükür Allahıma kesemizi gördükk :halay: bugün sata göre 4+4 üz, ultrasonda 5+1 çıktık önden gidiyo maşallah dedi doktorumuz :) kesemiz 4.3mm. Yerleşebileceği en yüksek yere yerleşmiş yeri ve yatağı çok güzel dedi. 22 şubatta yani ultrasona göre 6+5 olucağımız gün kalp atışı için çağırdı :dua:
Ayrıca değerimin fazla katlanmasını sordum panik yaptık kötü bi şey değil dimi diye, doktor dedi ki şu katlanmayla olabilecek en kötü şey ikiz olması olabşlşr dedi :)) şu an tek kese ama bi sonraki kontrolde sürpriz de yaşayabiliz biraz daha geriden gelen bi kese olabilir dedi. Ya da bu bebişimiz biraz erken olmuştur ve önden gidiyodur dedi :)
maşallh cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Günaydın kızlar bugün doktora gittim bebebigim çok iyi görünüyordu çok şükür büyümüş herşeyi belli oluyor buraya resim ekleyemiyorum nedense bacakları kapalıydı ama doktor bence erkek dedi:emir_bebek:
Ay maşallah canım ya çok şükür iyiymiş bebişin :) maşallah bi erkek daha geliyo, genelde erkek bebek duyuyorum hep bu aralar :)

Günaydın kızlar bugün doktora gittim bebebigim çok iyi görünüyordu çok şükür büyümüş herşeyi belli oluyor buraya resim ekleyemiyorum nedense bacakları kapalıydı ama doktor bence erkek dedi:emir_bebek:

Canim benim gozünaydin .masallah masallah. Erkek annesi olucaksin. Allah daha daha iyi gunlerini yasatsin

Back
X