- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #20.441
Inşallah kan testi de pozitif olur çok korkuyorumHAyırlı olsun canım oh oh maşallah 2019 bereketli başladı öyle devam eder inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah kan testi de pozitif olur çok korkuyorumHAyırlı olsun canım oh oh maşallah 2019 bereketli başladı öyle devam eder inşallah
Rabbim isteyen herkese inşallah nasip etsinTest bozuk olsa böyle olmaz ki :) hayırlı olsun canım benim Allah aynı sersemliği yaşatsın bizlere de inşallah
BARİz kırmızı düşükte Çıkmaz bence tatlım şInşallah kan testi de pozitif olur çok korkuyorum
Adet iniz düzensiz ise günaşırıya devam etmelisiniz. Lh testine göre büyük ihtimalle şuan yumurtlama dönemlerindesiniz. KaçırmayınInşallah kan testi de pozitif olur çok korkuyorum
gebelik testi canm oAdet iniz düzensiz ise günaşırıya devam etmelisiniz. Lh testine göre büyük ihtimalle şuan yumurtlama dönemlerindesiniz. Kaçırmayın
Benim gördüğüm lh testiyi. Sabah yapıcam demişti hatta hcg yigebelik testi canm o
Evet hcgyi gördüm. İnşallah yükselir deger. Normalde ikinci çizgi daha koyu çıkıyor da lh testinde o yüzden yumurtlama sanmışım. Saglıklı hamileliklerde versin Rabbim isteyen herkese.gebelik testi canm o
olsun canım üzülme bende negatif gördüm kanda adetime 2 gün kaldı olsamda tekrar tedaviye başlasam cok zoe bir surec ama Allah hepimizin yardımcısı olsun..Kızlar testi yeniledim ve sonuç negatif maalesef
Amin canım hayırlısi olsun takibi hayaller ve gerçekler yine işteolsun canım üzülme bende negatif gördüm kanda adetime 2 gün kaldı olsamda tekrar tedaviye başlasam cok zoe bir surec ama Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Cok ilginc nasi oluyorki bariz çizgi vardı.cok üzüldüm ya bide heveslendiydik hiç duymamistimKızlar testi yeniledim ve sonuç negatif maalesef
bende çok üzülmüştüm ama vardır bunda da bir hayır vaktinde sağlıkla sıhatle gelsin güzel evlatlar artık kafana takma önüne bak ve kaçıncı denemendi acaba?Amin canım hayırlısi olsun takibi hayaller ve gerçekler yine işte
Gece uyuyamadim nerdeyse heyecandan fotoğrafa göre yorumlarda öyle olunca hep anlatamam yıkımı miCok ilginc nasi oluyorki bariz çizgi vardı.cok üzüldüm ya bide heveslendiydik hiç duymamistim
Kızlar testi yeniledim ve sonuç negatif maalesef
Ayy canm benm hakkını helal et ben hiç böyle bir durumla karşılaşmadım bariz koyuydu nasi oluyor anlamadım.gercekten üzüldüm yaGece uyuyamadim nerdeyse heyecandan fotoğrafa göre yorumlarda öyle olunca hep anlatamam yıkımı mi
Sanırım dünkü yanlış bu gün iki tane yaptım canım ikiside negatifCanım gerçekten çok ilginç
Ya dün ki ya bugün ki test yanlış diye düşünüyorum
Bende hiç karşılaşmadım canin sizler benin attığım teste göre göre yorumladınız sonuçta insan hiçbir şeye güvenemez hale geldiAyy canm benm hakkını helal et ben hiç böyle bir durumla karşılaşmadım bariz koyuydu nasi oluyor anlamadım.gercekten üzüldüm ya
Nasıl canım ya bariz pozitifti diğer test, nasıl negatif olur şimdi anlamadımKızlar testi yeniledim ve sonuç negatif maalesef
Allah Allah ya nasıl olur okadar koyu çizgi sen yine adeti bekle canım nolur nolmazKızlar testi yeniledim ve sonuç negatif maalesef