Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geç heyecandan uyuyamadım nasıl umutlanmışım kızlar anlatamam bide kan pıhtılaşması var bende limonlu su içtim falan gece saat 3 olmuştu uyuduğunda:KK43:

Canim benim bebis suan yoksa bile lh testin pozitifti bugünleri muhakkak degerlendir

Bu gun aynı çelişkide kalmayayım diye iki testi aynı anda yaptım bulunduğum yerde şuan test yapılmıyor merkezede eşim olmadan gidemem onu da üzmek istemem artık beklerim regliyi
Tamam canım bekle ama hiç üzme kendini, belki de testlerde bi sorun vardır. Sen limonlu su iç yine arada

Merhaba kızlar ben normalde adet olmadan bir kaç gün öncr bir sivilce çıkartırım ve böylece adet olacağımı anlarım :( bu ay 8-10 tane birden sivilce çıktı acaba bu bu ay güldür güldür bir adet olacağımın mı göstergesi :) hiç ama hiç umudum kalmadı bu nasıl iş yaa

kızlar selam ben salı günü vuruldum ovıtrelle dün ilişki günüydü bugün kasıklarımda ağrı var iğnenin etkisimi acaba
Evet canım iğne kasıklarda dolgunluk, bel ağrısı, kasıklarda ağrı ve batma yapabiliyor ilk ay ve bu ay bende de çok ağrı yaptı. Geçen ay sanki hiç iğne olmamış gibiydim

Kızlar ben sabah test yapmıştım yazdım hatta buraya negatifti yaptıktan bi 10 dk sonra da baktım yoktu bişi sonra çıktım evden. 1 saat önce eve geldim çok silik bir çizgi var . Umutlanmak istemiyorum 10 dk sonra çıkan şeyler gerçek değildir diye ama yinede merak ediyor insan .
Sizler de de böyle yaşayan oldu mu ?

Back
X