Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorma canim ya benimde çok kötü geçiyor uzun zamandır gribimm gecmiyo bulantilarimda fazla bişey yiyemiyorum bende 4 kilo verdim alırım diye düşünüyordum sen hala almadım deyince bende mi alamicam diye düşündüm:)
Ben zayiftm nermden verdm kiloyu onuda anlamamstm:) sennde ole olur ozaman cnaim;) sifira sifir gidersn bi sure;) 2 3 hftadir yiyebiliyorm iste sukir

Merhaba kızlar bu gün kontrolüm vardı bu ay aşılama yapmaya karar verdik ve ilk iğnemi oldum ilk aşılama olacak banada dua edermisiniz bol hamişli Bi ay geçirdik o hamiş ler benim içinde dua etseler ve diğer bekleyenlerimiz içinde ne güzel olur :) aşılama ilki de tutmuyor diyorlar benim eşimde de bende de Bi sorun yok hiç ilkinde tutan varmı aramızda merak ediyorum aslında.
Hayirli olsn tedavin canim birsorun yoksa ortada asilama tutma ihtimali yukseliyor canim umudun olsn hep nasibnse olur;)

Ben içimden tüp illa olacağım gibi geliyor doktor da bir ay süre verdi normal yolla son bir ayım var bakalım tedavilerim başlıyor bari öyle olsa :KK43:
Dualarım hep sizlerle canım. İnşallah hiçbir şeye gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişin :dua:

Ama bebişlerimiz iyi ya şükür kilo alırız dediğin gibi zamanla bende zayiftim 46 kiloya düştüm şuan da:110:
Aynen canim onlar alsn buyusn 5 aydn sora belrgn aliyor hizla devm ediyo son aylarda zatn:) oyy senin boyn kac canmm 46 cok az gldi birdn gozume yahu:) bende 57ym boyum var;)

Tam bir minnoş bayan :) benim de boy 1.58 ama kilo 54, belki de 55 :skandal: ben de 3 ayı kilo almadan tamamlamayı hedefliyorum canım inşallah başarılı olurum :)
İnsallah canım da rahatsız olmaktansa kilo almayı tercih ederdim inanki.3 aydır iyi bı günüm olmadı 3bucuk aylık olduk şükür ki bebeğim iyi ama ben hiç iyi hissetmiyorum uzun zamandır

İnsallah canım da rahatsız olmaktansa kilo almayı tercih ederdim inanki.3 aydır iyi bı günüm olmadı 3bucuk aylık olduk şükür ki bebeğim iyi ama ben hiç iyi hissetmiyorum uzun zamandır
A AloeeVeraa bak arkadasa katiliyorm canimcm yeterki iyi gecsn hamilelgn bulanti yasama yemek tadi olsn kilo aliver bosver:) kafa kaldiramiyosn 12 hftadada gcmiyo oyle onlari yasama yetrr ki kilo dedign veriliyo rmzrdkce cocuk pesine kostkca;)

Kıyamam canım ya senin çok ağır geçmiş. Benim şimdilik öyle abartılcak bulantım yok ama halsizlik çok fazla çok çabuk yorulmaya başladım, hiçbir şey yapasım gelmiyo

Back
X