Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A AloeeVeraa bak arkadasa katiliyorm canimcm yeterki iyi gecsn hamilelgn bulanti yasama yemek tadi olsn kilo aliver bosver:) kafa kaldiramiyosn 12 hftadada gcmiyo oyle onlari yasama yetrr ki kilo dedign veriliyo rmzrdkce cocuk pesine kostkca:KK66:
Haklısınız kızlar ama yine de çok almıyım ben ya :) bulantılarım şiddetli değil şu an ama halsizlik çok var canım, hayırlısıyla şu bebişleri bi alsak kucağımıza :dua:

Kıyamam canım ya senin çok ağır geçmiş. Benim şimdilik öyle abartılcak bulantım yok ama halsizlik çok fazla çok çabuk yorulmaya başladım, hiçbir şey yapasım gelmiyo
İnşallah benim düzelir seninde iyi gecer çok zor oluyor hepsi yetmiyormuş gibi bugün öksürük de basladi cigerlerim acıyo resmen

Sende çok zayifsin ama. Aramızda 1 ay olmasına rağmen kilo almamış son hala 4 5 kiloyla tamamlaicak galiba :)
Alamiyorm ya canim ben isthliym yerdm hamilelk oncesnde de ayni rakmlarda takiliyorm hep:) isterm bikac kilo alaym die hsmilelktn sora kalir blki 2 3 kilo fazlam:) 55 56 falandm da tedavi oldgm ay hormn igneler ilaclarla 57 ile hamile kaldim iste :) ya ben alirm kuzum 6 aydn sora siserim iki bebis koca bi karin oluyo teyzem 21 kilo almsti okadr olamam tabi :D

Alamiyorm ya canim ben isthliym yerdm hamilelk oncesnde de ayni rakmlarda takiliyorm hep:) isterm bikac kilo alaym die hsmilelktn sora kalir blki 2 3 kilo fazlam:) 55 56 falandm da tedavi oldgm ay hormn igneler ilaclarla 57 ile hamile kaldim iste :) ya ben alirm kuzum 6 aydn sora siserim iki bebis koca bi karin oluyo teyzem 21 kilo almsti okadr olamam tabi :KK70:
Çok kilo almasanda ikiz olduğu için karnın büyür yinede ne güzel ama ya iki minnoş taşıyorsun:KK24:

Haklısınız kızlar ama yine de çok almıyım ben ya :) bulantılarım şiddetli değil şu an ama halsizlik çok var canım, hayırlısıyla şu bebişleri bi alsak kucağımıza :dua:
Okadr olacak annesi:) doktora yalvardgm gunler oldu nolr bi ilac ver die gece 12lrde migrenden aradgimi biliyorum nelr nelr:) istn gelp yattm hep hormnlarda yuksk olnca iki bebste hersy sddtli yasanabiliyoms normal diyolar hap yanlsi degl benim doktorda vermesti icsnde gecmick emin ol tamamen demsti. 7 ayda yasananlari ben 4 ayda yasamaya basladm misal ama bebisleri dusunp her zorlugu mtlulkla karsiliyosn❤ ah ogunleride gorelim kuzum inss allahn iznyle:dua:

Çok kilo almasanda ikiz olduğu için karnın büyür yinede ne güzel ama ya iki minnoş taşıyorsun:KK24:
Tabi canim aynen suan biz burdayiz diyorlar karnim belli:KK48: guzel ama zor tasimasi ve korkusu riski canim sorunsz haftalara erisebilsem ve saglkli dogurabilsm keske inss dualarmzda birbirimizi analim hep:dua:

Okadr olacak annesi:) doktora yalvardgm gunler oldu nolr bi ilac ver die gece 12lrde migrenden aradgimi biliyorum nelr nelr:) istn gelp yattm hep hormnlarda yuksk olnca iki bebste hersy sddtli yasanabiliyoms normal diyolar hap yanlsi degl benim doktorda vermesti icsnde gecmick emin ol tamamen demsti. 7 ayda yasananlari ben 4 ayda yasamaya basladm misal ama bebisleri dusunp her zorlugu mtlulkla karsiliyosn❤ ah ogunleride gorelim kuzum inss allahn iznyle:dua:
Zaten inan hiçbir şey gözümü korkutmuyo yeter ki sağlıkla gelsin, bi şekilde her şeye katlanma gücünü bulurum kendimde. Her şey hep güzel olsun canım :dua:

Zaten inan hiçbir şey gözümü korkutmuyo yeter ki sağlıkla gelsin, bi şekilde her şeye katlanma gücünü bulurum kendimde. Her şey hep güzel olsun canım :dua:
Allah o gucu veriyor canim bugunleri hasretle ne emeklerle bekledk:dua::nazar: sikayt bile etmiyorm iyi seler anip iyiyi cagrstrmak lazm;) inss cumlemiz icin:dua:

Inşallah canım.belirtiler cogaldimi canım merak ettim bende yarın yada çarşamba keseyi görmeye gidicem insallah hayirli haberler alirim.bende sadece göğüs hassasiyetti var birde yorgunluk. Inşallah herkes hamile kalırdaa grubun adını degistiririz:anneadayı::dua::dua:

Inşallah canım.belirtiler cogaldimi canım merak ettim bende yarın yada çarşamba keseyi görmeye gidicem insallah hayirli haberler alirim.bende sadece göğüs hassasiyetti var birde yorgunluk. Inşallah herkes hamile kalırdaa grubun adını degistiririz:anneadayı::dua::dua:
Ayy masallah sende hamissin demek hayirli olsn cok sevndm canim❤

Belirtiler çoğaldı canım 1 haftadır. 3-4 gündür midemde hafif bulantılar var aniden bi şeye midem kalkıyo boş boş öğürüyorum. Halsizlik arttı canım, normalde yaptığım her şeyi yaparken çok daha çok yorulduğumu hissediyorum. Göğüs hassasiyetim bu kadar değildi o da arttı. Uykum çok geliyo. Bunlar var yani canım.
İnşallah sen de hayırlı haberlerle gel :dua: ve inşallah topluca yeni bi hamileler grubuna taşınırız :dua:

Kizlar selam ben yeni katılıyorum gruba ben de 15 subatta catlatma iğnesini yaptım ve 2-3 gün kasiklarim çok ağrıdı bir çok yorum var neye inanacağımı bilmiyorum herseyden de umutlaniyorum sonra bir an karamsarlık çöküyor nasil sabredecem ya gününü

Canım ya bugün ne duydum biliyomusun bi arkadaşım 2 kez kimyasal yaşamış 2. Kimyasalda hiç adet olmadan 3. Ye hamile kalmış bana çok ilginç geldi.duzensizmiş

Gunaydinn canimmmm. Bende bu tip bir mucize bekliyorum ve dua ediyorum canimmm...

İnsallah canım da rahatsız olmaktansa kilo almayı tercih ederdim inanki.3 aydır iyi bı günüm olmadı 3bucuk aylık olduk şükür ki bebeğim iyi ama ben hiç iyi hissetmiyorum uzun zamandır

Canim bol bol temiz hava al. Gezmek icin yesil agaclik yerleri tercih et. Bulundugun ortami saat basi havalandir bol bol temiz havayi icine cek. Doktorum bana böyle söylemisti

Back
X