Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin gibi yaptım canım aspirin daha sonra iğne ama benim eski doktor aspirin ve iğne bi arada kullandirmisti bu aspirin önermiyorum dedi 2 tane iğne hayırlısı bakalım birde onu deneyelim

Oyle canim hayirlisi insallah saglikla devam edecek bu sefer. Benim doktorumda igneye baslayinca aspirini kesecek.kiloma gore doz ayarlayacakmis . Ahh benim o devreye bir gelse igne ilac hepsine raziyim. Daha yumurtlamayi beceremedim.:KK43:

Merhaba kızlar dün adet günümdü ya da pazar emin değilim.. hala olmadım heyecandan ölebilirim.. kendimi tutuyorum test yapmamak için sonra hayal kırıklığı oluyo diye yarına kadar bekleyeyim diyorum dayanabilirsem :/
Çok heyecanlıı :) bence test zamanı gelmiş canım ama dayanabilirsen bekle 2 gün daha. Hayırlısı olsun inşallah

Kızlarr aşılamam da tutmadı çok üzgünüm herşey bu kadar güzel gidiyo ama tutmuyo Allah ım isyan etmek istemiyorum ama neden ya neden
Her şeyde bi hayır vardır canım üzülme dememin bi anlamı yok biliyorum. Sadece yıpratma kendini, sakın pes etme

Her şeyde bi hayır vardır canım üzülme dememin bi anlamı yok biliyorum. Sadece yıpratma kendini, sakın pes etme
psikolojik olarak yıprandım galiba kuzum zaten atlatamamıştım önceki yaşadıklarımı böyle oluncada artık yorulduğumu hissediyorum artık hastaneye gitmek istemiyorum sonbahara kadar olurunua bırakıcm sonra tüp bebeğe yönelirim artık napalım

Canım bugün keseyi gördük çok şükür inşallah sağlıkla ilerler evet başka bi marka günde 2 kez kullanıcam kilom fazla olduğu icin
Ay kuzum maşallah size ya keseyi de görmüşsünüz çok şükür :dua: hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah canım :dua:

Oyle canim hayirlisi insallah saglikla devam edecek bu sefer. Benim doktorumda igneye baslayinca aspirini kesecek.kiloma gore doz ayarlayacakmis . Ahh benim o devreye bir gelse igne ilac hepsine raziyim. Daha yumurtlamayi beceremedim.:KK43:
Inşallah canım inşallah geleceksin benim hiç umudumun kalmadığı anında oldu seninde olucak inşallah

Canım üzülme demek ne mümkün bende yaptırdım olmadi hatta herşey çok güzel ilerledi demişti doktor. Yani velhasıl kelam kısmet olmuyorsa rabbim 'in muhakkak bi hayır gördüğü birşey vardır. Inan ki seni çok iyi anlıyoruz burda nerdeyse herkes ayni kendini topla yeni aya bismillah de inşallah
gerçekten durumlarımız aynı eşimde sorun yok çok şükür bende de yok çok şükür ama daha bir kere bile gebe kalamadım ikinci evliliğim artık herkez soruyo niye olmuyo neden olmuyo sorunmu var çevredende çok bunaldım artık ya kendimden çok artık annem babam için istiyorum torun sahibi olsunlar istiyorum

psikolojik olarak yıprandım galiba kuzum zaten atlatamamıştım önceki yaşadıklarımı böyle oluncada artık yorulduğumu hissediyorum artık hastaneye gitmek istemiyorum sonbahara kadar olurunua bırakıcm sonra tüp bebeğe yönelirim artık napalım
Biraz oluruna bırakmak çok iyi gelebilir canım. İnşallah tam bu süreçte gelir bebişin. Moralini yüksek tut hep, inan ki en önemli şey bu, dua et bir de bol bol :dua:

gerçekten durumlarımız aynı eşimde sorun yok çok şükür bende de yok çok şükür ama daha bir kere bile gebe kalamadım ikinci evliliğim artık herkez soruyo niye olmuyo neden olmuyo sorunmu var çevredende çok bunaldım artık ya kendimden çok artık annem babam için istiyorum torun sahibi olsunlar istiyorum
Canım stresin çok etkisi var biraz kendi haline bırak İnşalla h kavuşursun en kısa zamanda

Sorun olsa tedavisi olur aslında sorun olmadığı halde olmaması insanı yıpratıyor 9 ay düşük yapalı 6 ay oldu deniyoruz ama kısmet tabi herşey ya olmuyorsa inanki normal hayatımı yaşayamaz oldum eşimler sorunlarım var bu ara herşeye ağlar oldum

Kizlar simdi size bir soru. Yumurtlamak demek mesela yumurtanin olgun bir boyuta gelmesimi demek .yoksa catlamasimi demek oluyor.
Yumurtlamak demek yumurtanın olgun boyuta gelip yumurtalıklardan tüplere atılması demek canım. Atıldıktan 24-36 saat sonra da çatlıyo kendisi

Back
X