Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Banada Dr rapor yazacak oldu ben istemedim benim yerime bakabilcek kimse yok diye Allah korusun bebişlerimizi
Sagligm icin gerkliyse ben kotuysm riske atmiyorm ben is biseklde halloluyor gercktn canim bebisini dusun once hep;) Allah korusun aminn canim su sureci saglkla tamamlayalim inss:dua:

günaydin canimm. Insallah catlamistir canim gece gündüz havuc kemiriyorum. :confused:
Havuç çok faydalı şifa olsun. Çok severim ben bir de :KK73: ilaçsız falan büyüdü bak yumurtan gelişti. Çatlarda. Benim de yarın 14. Gün kontrolüm var, ona göre yol belirliycez dedi. Aşılama konusunda çok kararsızım. Bir yanım dene diyor bir yanım da normalden çok farklı değil diyor. Biraz bakındım aşılama tedavisi görenlere pek de tutmamış. Kafamda deli sorular:rolleyes:

Havuç çok faydalı şifa olsun. Çok severim ben bir de :KK73: ilaçsız falan büyüdü bak yumurtan gelişti. Çatlarda. Benim de yarın 14. Gün kontrolüm var, ona göre yol belirliycez dedi. Aşılama konusunda çok kararsızım. Bir yanım dene diyor bir yanım da normalden çok farklı değil diyor. Biraz bakındım aşılama tedavisi görenlere pek de tutmamış. Kafamda deli sorular:rolleyes:

Canim eger esinin degerleri iyiyse hic gerek yok.asilamada 3 gün öncesi cinsel pehriz veriliyor.insanda ya önce catlarsa stresi oluyor. En azindan catlama ignesi olunca istediginde iliski olabiliyor. Sen bu geceyi muhakkak degerlendir.olaki yarin catlama ignen olursa icerde sperm olsun

Canim eger esinin degerleri iyiyse hic gerek yok.asilamada 3 gün öncesi cinsel pehriz veriliyor.insanda ya önce catlarsa stresi oluyor. En azindan catlama ignesi olunca istediginde iliski olabiliyor. Sen bu geceyi muhakkak degerlendir.olaki yarin catlama ignen olursa icerde sperm olsun
Eşimin değerlerinde bir sıkıntı yoktu, insan kararsız kalıyor acaba denesemiydim. Tutar mıydı diye. İğneyi cumartesi olurum gibi,yarın 17/18 olsalar ertesi güne iğne yapalım der. Doğru bugünü de değerlendirmek lazım. 3 gün perhiz de çokmuş, gerçekten o arada çatlayabilir

Eşimin değerlerinde bir sıkıntı yoktu, insan kararsız kalıyor acaba denesemiydim. Tutar mıydı diye. İğneyi cumartesi olurum gibi,yarın 17/18 olsalar ertesi güne iğne yapalım der. Doğru bugünü de değerlendirmek lazım. 3 gün perhiz de çokmuş, gerçekten o arada çatlayabilir

Ben bu ay reglunin bittigi günden basladim degerlendirmeye en saglami o sekilde yapmak.simdi dün bugün 2 gün üst üste oldu.cumartesiyide belki pazartesiyide degerlendiricem. Sali günü progestron testi yapilacak.tek basina iliskide yetmiyor insallah saglikli yumurtlayabilmisimdir.

Eger yarin gittiginde cumartesi igne derse yarinida degerlendir kacirma.igne gününden 1 gun oncesi cok önemli

Evet canim degerlendiriyorum. Igneden 1gün önce 24saat ve 40 saat sonra oldu. Cumartesiyide degerlendiricem.yeter herhalde
Yeterli gibi duruyo canım. Ama benden sana adete kadar gün aşırı ilişkiye devam et. Belki sonradan tekrar yumurtlarsın belli olmaz yani gün aşırı da fayda var

Kızlar bu gün test yaptım ovülasyonu ayın 13 de yakalamıştık ama negatif cıktı olmadi sanırım bu ay da nedense icimde bi umut vardı göğüslerim özellikle yanlardan çok ağrıyor ve yorgunluk ve kasik ağrısı da var kafayı yemek üzereyim sanırım psikolojik hissediyorum tüm bunları:KK43:

Canim cok erken daha ovulasyonda 13 de pik olduysa 14 15 de catlayip döllenir. 7gün gecmis daha en azindan 12 gün gecmesi lazim

Canim cok erken daha ovulasyonda 13 de pik olduysa 14 15 de catlayip döllenir. 7gün gecmis daha en azindan 12 gün gecmesi lazim
Iki gündür devam eden göğüs ağrısı ve kasik batması falan olunca normalde regli tarihim de geldi bekli olmuştur diye umut edip yaptım inşallah dediğin gibidir de canım bebiş in benimle olsun artık

canım senin kasıkta batmaların adete kaç gün kala oldu
5-6 gün kala ara ara batma ve alt karında dolgunluk hissi oluşmaya başlamıştı canım. Ama sürekli değildi gün içinde gidip geliyodu bat yaklaştıkça daha da sıklaşmaya başladı. Ama ben asıl bata tam 7 gün kala başlayan inanılmaz uyku eğilimimden biraz şüphelenmiştim canım, çünkü normal bi uyku değildi. Belki de ben uykuyu pek sevmediğim için o kadar tuhaftı ki bütün gün hiç kalkmadan uyuyabilirdim gözüm açılmıyodu

Kızlar bu gün test yaptım ovülasyonu ayın 13 de yakalamıştık ama negatif cıktı olmadi sanırım bu ay da nedense icimde bi umut vardı göğüslerim özellikle yanlardan çok ağrıyor ve yorgunluk ve kasik ağrısı da var kafayı yemek üzereyim sanırım psikolojik hissediyorum tüm bunları:KK43:
Net sonuç için bana daha erken gibi geldi canım hemen moralini bozma adeti bekle bence

Back
X