- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #21.161
Kanda bahsediyorsun dime canım idrar için erken olmuyor mu?
Kuzum benim icin degil arkadas icinyazdim. Benim bat 7 mart cok var daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanda bahsediyorsun dime canım idrar için erken olmuyor mu?
Ssbahmi ates olculuyorİlk hamileliğimde vende grip nezle bronslar dolmuştu sigaradanda sogumuştum o dönemde 1.5 ay sonra hamile oldugumu öğrendim
Cumarteside ovitrelle oldum 4 gün değerlendirdim dün yibe hastalandım hatta ateşim36. 7 ye kadar cıkıyor
yaptırdım canım iki defa yaptım iki hafta araylaAa nasıl o kadar çıkmadı ki? Kan testi yatırmadınız mı?
Çatladı mı peki öyle olduğundaBende de hiç biri olmamıştı
Evet catladi sonuc olarak da hamileyim bı kere kullandım ben o igneyiÇatladı mı peki öyle olduğunda
Canım hafif pko var öyle görünüyo Lh Fsh tan yüksek olduğu için. Bi de E2 şöyle 40-60 arası gibi bi değerde olursa daha kaliteli yumurta oluşuyo ve kaliteli çatlama oluşuyo. E2 için bal tarçın çörek otunu öneririm, dozunda yükseltiyo ve yumurtaları kaliteli yapıp kaliteli çatlatıyoKızlar günaydın bu ayda olmayınca dün yeniden hormon testi için kan verdim doktor istemese de. sonuçları yazayım anlayan biri yorumlayabilir mi?
Fsh:9.6
E2:20.77
Lh:10.68
Tsh:2.88
Prolaktin:18.45
Daha önce prolaktin 45 çıkmıştı düşmüş kendi kendine
Ayy canım öyle mi diyorsun geçen sefer böyle şeyler çıkmamıştım bak işte var bişeyler demekmi hemen başta doktordan randevu alıyorumCanım hafif pko var öyle görünüyo Lh Fsh tan yüksek olduğu için. Bi de E2 şöyle 40-60 arası gibi bi değerde olursa daha kaliteli yumurta oluşuyo ve kaliteli çatlama oluşuyo. E2 için bal tarçın çörek otunu öneririm, dozunda yükseltiyo ve yumurtaları kaliteli yapıp kaliteli çatlatıyo
Aa Gerçekten mi çok sağolun içim rahatladıEvet catladi sonuc olarak da hamileyim bı kere kullandım ben o igneyi
E2 normal sınırlarda olduğundan pek önemsemezler canım ama genelde en iyi yumurtalar 40-60 arasında oluyo. Yani sen bal tarçın çörek otuyla halledersin onu canım. Pko için belki bi şeyler verir ya da ona göre tedavi uygular canımAyy canım öyle mi diyorsun geçen sefer böyle şeyler çıkmamıştım bak işte var bişeyler demekmi hemen başta doktordan randevu alıyorum
Çok sağol canım ya ne zaman başlamam lazım ona bugün adetin 4. Günü bir de oranları nasıl hepsinden ne kadar koycamE2 normal sınırlarda olduğundan pek önemsemezler canım ama genelde en iyi yumurtalar 40-60 arasında oluyo. Yani sen bal tarçın çörek otuyla halledersin onu canım. Pko için belki bi şeyler verir ya da ona göre tedavi uygular canım
Adetin 2.günü başlamak gerekiyo normalde canım ama sen bugün başla vakit kaybetme. Adetin 12.gününe kadar sabah akşam aç karınına 1 tatlı kaşığı ye. Oranları ben hep göz kararı yapıyorum canım. Kapaklı cam bi kaseye göz kararı bal koyuyorum. Sonra macun kıvamına gelene kadar da tarçın ve çörek otu koyuyorum. Yani her gün yeni yapmıyosun ondan yiyiyosun hepÇok sağol canım ya ne zaman başlamam lazım ona bugün adetin 4. Günü bir de oranları nasıl hepsinden ne kadar koycam
Haa iyiymiş şimdi işteyim akşam başlıyım çok tşk ederimAdetin 2.günü başlamak gerekiyo normalde canım ama sen bugün başla vakit kaybetme. Adetin 12.gününe kadar sabah akşam aç karınına 1 tatlı kaşığı ye. Oranları ben hep göz kararı yapıyorum canım. Kapaklı cam bi kaseye göz kararı bal koyuyorum. Sonra macun kıvamına gelene kadar da tarçın ve çörek otu koyuyorum. Yani her gün yeni yapmıyosun ondan yiyiyosun hep
Rica ederim canım şifa olsunHaa iyiymiş şimdi işteyim akşam başlıyım çok tşk ederim![]()
Rica ederim canım şifa olsun![]()
Ama doktor çağırmıştı beni gel catladimi diye bakalım gidip bakmıştık catladigini gormustuk seni kontrole çağırmadı miAa Gerçekten mi çok sağolun içim rahatladı