Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geldim canım buraya yazıcaktım artık.
Çok şükür minnoşumuzun kalp atışlarını duyduk kızlaarr :dua::halay: at koşturuyo gibi maşallah :) artık bebeği ölçüyo doktor ve tam sat ile uyumlu bebeğimiz 6+1 günlüğüz. Kalp atış hızı da dakikada 176, çok şükür bin şükür ya nasıl rahatladım. Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın :dua:
Çok güzel canim masallah :anneadayı::KK200:

Çok şükür minnoşumuzun kalp atışlarını duyduk kızlaarr :dua::halay: at koşturuyo gibi maşallah :) artık bebeği ölçüyo doktor ve tam sat ile uyumlu bebeğimiz 6+1 günlüğüz. Kalp atış hızı da dakikada 176, çok şükür bin şükür ya nasıl rahatladım. Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın :dua:
Oyyy maşallah minik meleğe :KK200: artık tam anlamıyla gözün aydın kuzum :)) bol bol dua bekliyoruz artık senden ve tüm hamiş arkadaşlardan:dua: söylemiş miydin kuzum ailene, daha önce kalp atışını duyunca söylicem falan diyordun o yüzden merak ettim

Yaa harika bir haber gebelik takvimi de gelmiş çok şükür :dua: Gözün aydın canım :KK200:

Gözünüz aydın canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:anneadayı:

ne yaptin test yaptinmi bugun

cuma cat.ignesi vurdum pazartesi gel bakalim dedi gittim dr catlamis dedi ama yumurta duruyordu sizde yumurtayi gormusmuydunuz catladi dediginde dr
ne yaptin test yaptinmi bugun

cuma cat.ignesi vurdum pazartesi gel bakalim dedi gittim dr catlamis dedi ama yumurta duruyordu sizde yumurtayi gormusmuydunuz catladi dediginde dr

8 şubatta vuruldum iğneyi doktorum çarşamba günü çağırmıştı. Sağda 1 solda 1 olmak üzere 2 yumurta oluşmuştu. Çarşamba günü doktora gittiğimde ikisi de çatlamış dedi.

Canımm Allah'a çok şüküür Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla <3

Kızlarrr ben doktora geldim, bir tanesi 13 mm de kalmış. Diğeri 18 olmuş yarın akşam çatlatma iğnesi yapıcam. Pazartesi günü de aşılama yapmaya ikna etti beni doktor. Dularınızı bekliyorum:dua:

Canim benim cokkk sevindim. Esinde problem yok tutar ilkinde.bence yarin sabahi degerlendir.

:KK16:Merhaba ben de yeni üye oldum. Pcosum 13ünde ovitrelle vurdum sağ yumurtamda iki tane folikülüm vardı ertesi gün sağ taraftan çok sancım oldu sanki çatladığını hisseder gibiydim. Daha bata var 3 Mart ama ben sabırsızlıktan ölüyorum. İki gündür kaşık ağrısı var benim gibi olanlar var mıydı merak ediyorum :KK16:

Kızlarrr ben doktora geldim, bir tanesi 13 mm de kalmış. Diğeri 18 olmuş yarın akşam çatlatma iğnesi yapıcam. Pazartesi günü de aşılama yapmaya ikna etti beni doktor. Dularınızı bekliyorum:dua:
Hayırlı olsun tedavin canım inşallah olumlu sonuç alırsın hayırlısıyla :dua:

Canim benim cokkk sevindim. Esinde problem yok tutar ilkinde.bence yarin sabahi degerlendir.
İnşallah canım inşallah, kendimi rahatlatıyım diye alışverişe vurdum ilçeden ile geliyorum ya :) ovitrelle bekliyorum gelmesini. Doktorda bu geceyi değerlendir dedi. Bakalım basip de varsa yüzümüz gülsün inşallah :) sen de durumlar nasıl iğne olmuştun

İnşallah canım inşallah, kendimi rahatlatıyım diye alışverişe vurdum ilçeden ile geliyorum ya :) ovitrelle bekliyorum gelmesini. Doktorda bu geceyi değerlendir dedi. Bakalım basip de varsa yüzümüz gülsün inşallah :) sen de durumlar nasıl iğne olmuştun

Benim ignenin 3.günü canim. Ne kasik agrisi ne baska birsey yok. Zaten bu ay o yumurta süpriz olmustu artik nasibimde varsa olur.

Back
X