Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hcg testi fazla da çıkmaz ya daha cikmiyorda zaten ama adet olacam gibi kasiğım çok ağrıyor sanki rahme vuruyor ordan bacağıma iniyor ya bide yandan göğüslerim ağrıyor şişdim resmen. Regline kaç gün var canım aynen bekle aslında beklemek en iyisi

Benim bat 8mart cok var daha :eek:

Ooo daha çok muş ya ovülasyonu yakaladın mi canım

Canim ovulasyonda pike yakin görunce doktora gittim kendiliginden 18mm lik yumurtam varmis 1 tane sali aksami catlama ignesi yaptim. Sali günü doktor progestron testi yapicak kaliteli yumurtlama olmusmu diye.en azindan olmadiysa bosuna ümitlenmem

Canim ovulasyonda pike yakin görunce doktora gittim kendiliginden 18mm lik yumurtam varmis 1 tane sali aksami catlama ignesi yaptim. Sali günü doktor progestron testi yapicak kaliteli yumurtlama olmusmu diye.en azindan olmadiysa bosuna ümitlenmem
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel yumuşların olmustur yaa

Arkadaşlar günleri sayarken iğne olduğunuz günü de sayıyoruz değil mi? Yani ben 15'inde yaptırdım mesela. Bugün iğnenin 8. Günü müydü benim için 7. mi?

Bende sali günü oldum igneyi hala agri falan yok. Gecen ayda agri olmamisti catlamamisti yumurtan insallah yine aynisi olmamistir
Agrı olmayınca çatlamamş oluyo dmk ☹️
İğneyi vurdurduğmda kalkınca yanma hssedeblrsin dmşti o da olmadı. İğne vurmadan Bi gün önce yumurtlama akıntısı oldu sadece o gün. Artık akıntıı da yk. Bu akşam değerlndrmem lazımmış ama çatlamadysa Bi anlamı olmck ☹️☹️

Kızlar şöyle bir şey buldum sizinle paylaşayım dedim yumurtlama öncesi ve sonrası hamile kalma oranları yazıyor;
*yumurtlamadan 5 gün önce-%0
*yumurtlamadan 4 gün önce-%11
* yumurtlamadan 3 gün önce-%15
*yumurtlamadan 2 gün önce -%20
*yumurtlamadan 1 gün önce -%26
*yumurtlama günü. %15
*yumurtlamadan 1 gün sonra -%0,9
*yumurtlamadan 2 gün sonra-%0,5
* yumurtlamadan 3 gün sonra-%0

Back
X