Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğneden sonra ağrı olmadan hamile kalan var mı acaba ☹️
Canım ağrı olayına çok takılma. Ben 3 kez iğne oldum. İlkinde çok ağrım oldu, ikincisinde hiç ağrım olmadı , üçüncüsünde 8. güne kadar hiç bişeyim yoktu yine. İğnenin etkisi kişiden kişiye, aydan aya bile farklılık gösteriyor.

Kızlar şöyle bir şey buldum sizinle paylaşayım dedim yumurtlama öncesi ve sonrası hamile kalma oranları yazıyor;
*yumurtlamadan 5 gün önce-%0
*yumurtlamadan 4 gün önce-%11
* yumurtlamadan 3 gün önce-%15
*yumurtlamadan 2 gün önce -%20
*yumurtlamadan 1 gün önce -%26
*yumurtlama günü. %15
*yumurtlamadan 1 gün sonra -%0,9
*yumurtlamadan 2 gün sonra-%0,5
* yumurtlamadan 3 gün sonra-%0
Kaydettim :) bu ay bende doktora gitmeden kendim deniycem için dursun kenarda :))

Merhaba kizlar bendede polikistik over sendromu var bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim 8 subatta vuruldum igneyi bugun 15.gunum adet olmadim igneyi vurulduktam sonra hergun kesintisiz kasil agrisi batma ve gogus agrisi oldu 3 gun once test yaptim ama negatif tabi hayal kirikligi oldu bugunde adet olmadim daha test yapmadim ama sanki olacakmisim gibi agriyo ilk defa kullandim bilmiyorum tutar mi tutmaz mi aslinda 2 bucuk yildir her test yaptigimda sonu kotu oldu bekliyorum bakalim bu kez ne olacak Allah hepimizin yardimcisi olsun Allah cumlemize nasip etsin insallah
Adet olmaman güzel bir şey inşallah bebektendir canımm, stresten değildir genelde 14 gün sonra doğru sorucu verir diyorlar .

Sen kaç günü oldu ne yaptın aşıla ma mı
Ben klomen ve ovitrelle kullandım bugün iğneden sonra 9. Gün iki gündür ayaklarım üşüyor bedenim yanıyor bugün bulantı halsizlik uyku göz kararması var ama umutlanıp boş çıkmasından korkuyorum Pazartesi 12. Gün kan vericem biiznillah :KK16:

Ben klomen ve ovitrelle kullandım bugün iğneden sonra 9. Gün iki gündür ayaklarım üşüyor bedenim yanıyor bugün bulantı halsizlik uyku göz kararması var ama umutlanıp boş çıkmasından korkuyorum Pazartesi 12. Gün kan vericem biiznillah :KK16:
Hayırlı haberler inşallah, bize de haber ver pazartesi inşallah tebrik etmek nasip olur :dua:

ikinize de çok teşekkür ediyorum kızlar. Nasılsınız durumlar nasıl? Ben hep çok pozitif ve umutlu iken bugün birden umutsuzluk ve korku çöktü içime :KK43:
Umut her zaman olsun. Tabiki çok çok umutlanıp da hayal kırıklığına düşmemek lazım. İnşallah güzel haber alırsın. Ama olsumsuz sonuç alırsak da hayırlısı değilmiş deyip tedaviye devam edecez. Gönlünü ferah tut

Agrı olmayınca çatlamamş oluyo dmk ☹️
İğneyi vurdurduğmda kalkınca yanma hssedeblrsin dmşti o da olmadı. İğne vurmadan Bi gün önce yumurtlama akıntısı oldu sadece o gün. Artık akıntıı da yk. Bu akşam değerlndrmem lazımmış ama çatlamadysa Bi anlamı olmck ☹️☹️
İğneden 4 gün sonra doktorunuza tekrar gidin ultrasonla çatlayıp çatlamadığına bakar sizin de içiniz rahat olur

Canım ümitsizliğe kapılma olmaz dediğin anda oluyor insallh seninde hemen olur
İnşallah öyle olur :( dua et lütfen senin duan kabul olur.
Hiç bir hissim yok o yüzden olumsuz düşünüyorum geçtiğimiz aylar da hep bir ağrı bişi oluyodu belki de ilaç kullandığım için oluyordu bilmiyorum :( daha çok var sabır edicez göreceğiz hayırlısını nasip etsin hepimize Allah'ım

İnşallah öyle olur :KK43: dua et lütfen senin duan kabul olur.
Hiç bir hissim yok o yüzden olumsuz düşünüyorum geçtiğimiz aylar da hep bir ağrı bişi oluyodu belki de ilaç kullandığım için oluyordu bilmiyorum :KK43: daha çok var sabır edicez göreceğiz hayırlısını nasip etsin hepimize Allah'ım
Nasipten öte yol yok canım Umutsuzlukta yok biiznillah ol dediği zaman olur zamanını bekliyoruz :dua:

inşallah canım. Bazen bana da bir yılgınlık geliyor ama en kötü yaza tüp bebek yapıcam zaten diyorum kendi kendime. Nasipte varsa olacak inşallah
Tüp bebek çok daha yorucu bir süreç ve olma garantisi de yok :( hiçbir problem olmasa bile olmazsa olmuyor yani..
Allah evlat yokluğu ile sınamasın ve tez zamanda evlat versin bizlere.. ben tüp bebek parasıyla hayır işlemeyi insan sevindirmeyi göze alıyorum yeter ki uğraşmayalım o süreçlerle :(

Tüp bebek çok daha yorucu bir süreç ve olma garantisi de yok :KK43: hiçbir problem olmasa bile olmazsa olmuyor yani..
Allah evlat yokluğu ile sınamasın ve tez zamanda evlat versin bizlere.. ben tüp bebek parasıyla hayır işlemeyi insan sevindirmeyi göze alıyorum yeter ki uğraşmayalım o süreçlerle :KK43:
Tabii ki ben de hep öyle dua ediyorum. Allah'ım tüp bebek için harcayacağım parayı evladımın ihtiyaçlarına harcamayı nasip et, kendiliğinden gelsin diyorum. Ama nasipte o şekilde evladıma kavuşmak varsa öyle olacak ya da o şekilde de Allah bana anneliği nasip etmeyecekse olmayacak zaten. Hiç bir şeyin garantisi yok. Vakit ve nasip meselesi. Herşey imtihan, olmasıda,olmamasıda,bu yolda çekilenlerde hepsi... Rabbim inşallah hepimizin kucağını tez vakitte doldursun.

Back
X