Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa hadi hayırlı olsun çok sevindim canım varya gözlerim doldu yemin ediyorum :dua: darısı başımıza inşallah dua edin bizlere inşallah değerin artarak devam edecek
Allah razı olsun canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı bebisler. Evlerimizin kokusu değişsin inşallah artık

Allah razı olsun canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı bebisler. Evlerimizin kokusu değişsin inşallah artık
Ayy inşallah nasıl istiyorum varya :dua: Allah gerçekten isteyen hiç kimsenin kollarını boş bırakmasın :dua:

rabbim kucagina alacagin gunleride gostersin canim hangi tedaviyi olmustun hangigunler iliski ve belirti varmiydi paylasirmisin bizimle
Canım 1 kasımda aşılama oldum o günden sonra da doktora gitmedim ızne gittim sonra 1 ay eşimle ayrı kaldık iş sebe iyle bu ay ovulasyon testi alıp takip yaptım geç yumurtluyormusum onu anladım

rabbim kucagina alacagin gunleride gostersin canim hangi tedaviyi olmustun hangigunler iliski ve belirti varmiydi paylasirmisin bizimle

evet canım I Ilkmelegim bende onu sorucaktım varmıdı belirtin vs hisssttinmi ada benimde bat 27 dün test aptım sabah ama negatif çıktı ondan öncesinde kasık batmam ve alt karında aşırı dolgunluğum vardı ama bugün sanki hepsi bitti karnım ağrımaya başladı inşallah korktuğum olmaz

evet canım I Ilkmelegim bende onu sorucaktım varmıdı belirtin vs hisssttinmi ada benimde bat 27 dün test aptım sabah ama negatif çıktı ondan öncesinde kasık batmam ve alt karında aşırı dolgunluğum vardı ama bugün sanki hepsi bitti karnım ağrımaya başladı inşallah korktuğum olmaz
Benim sol kasigimdan bacak arama vuran bi ağrı var ara ara akıntı oluyordu bide göğüslerim özellikle yandan çok ağrıyor yorgunluğum yok ama cabuk yoruluyorum bi kaç gündür iş yaparken hele dün ütü falan yapmıştım ağrıdan duramadım o kadar çok oldu

Canım senin durumun nasıl ikizler nasil cinsiyetlerin ne ikiz durumu zormu Morasigi Morasigi
Selam canim iyim saglik acisndan sorunumuz yok sukir sen nasilsn;) cinsiyetler 2 kiz bebis canim Allahn iznyle saglkla ins dogarlar. Evet ikiz zor tek gebelk gibi degl malesf daha agir geciyor. Ornegin 6 7 ayda yasananlari 4. ayda yasamaya basliyosn gibi bisi oluyo:) saglk iyi olsn digrleri sorn etmiyorm olduya herseye raziyim cekerim❤

Çok şükür işlem yapıldı, yatıyorum:) evet abartılacak bir acı ağrı yok. Ama benim ağrı eşiğim düşük acıdı diyebilirim:) Rabbim nasip eder de tutunur inşallah :)
Hayirlisi olsn inss pozitifi gorursn canimcm;) o aleti bnde sevmiyorm vala o acitiyo iste zatn allahtn cok kisa islem:) Allah nasip etsn tutunsn inss❤

Benim sol kasigimdan bacak arama vuran bi ağrı var ara ara akıntı oluyordu bide göğüslerim özellikle yandan çok ağrıyor yorgunluğum yok ama cabuk yoruluyorum bi kaç gündür iş yaparken hele dün ütü falan yapmıştım ağrıdan duramadım o kadar çok oldu

teşekkür ederim canım benim sağ salim kucağına almak nasip olsun dua et bizede benimde bat 27 ama umudum ok gibi batmalarım ağrıa dönüştü sanki dünde test yaptım negatifti

Back
X