- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #21.781
Canımm en iyisini yaptın kurtuldun bak güzel haber allah sağlıka devam ettirsin inşaşalhKizlarrrrrr o kadar heyacan yaptım ki özel kliniğe geldim eşim izin aldı sonuç 36![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm en iyisini yaptın kurtuldun bak güzel haber allah sağlıka devam ettirsin inşaşalhKizlarrrrrr o kadar heyacan yaptım ki özel kliniğe geldim eşim izin aldı sonuç 36![]()
Ayy maşallah canımm ya çok sevindim gözün aydın, katlanarak artsın değerin sağlıkla gelsin bebişinKizlarrrrrr o kadar heyacan yaptım ki özel kliniğe geldim eşim izin aldı sonuç 36![]()
Aminnn canım benim inşallahAyy maşallah canımm ya çok sevindim gözün aydın, katlanarak artsın değerin sağlıkla gelsin bebişin![]()
Ayy evet canım yaa rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahCanımm en iyisini yaptın kurtuldun bak güzel haber allah sağlıka devam ettirsin inşaşalh
Son adet tarihinden hesaplanır haftan kuzumAyy onu hiç düşünmedim bile sanırım şuan daha 2 haftalık mi 1 haftalık mi
Canım son adet tarihim 23 ocak ama değer 36 cıktı ya hani Ge c döllenme olduğu için o yüzden ultrasonda gözükürse öyle belli olur sanırım haftasıSon adet tarihinden hesaplanır haftan kuzum
Anladım canım muhtemelen 3 haftalık falandırCanım son adet tarihim 23 ocak ama değer 36 cıktı ya hani Ge c döllenme olduğu için o yüzden ultrasonda gözükürse öyle belli olur sanırım haftası
Aynen canım bebiş kaçıncı haftada gözüküyorAnladım canım muhtemelen 3 haftalık falandır
5.haftanın içinde kese görünür canım, 6.haftanın içinde de kalp atışı duyulur. Tabi vajinal baktırırsan daha erken olabilir. Ben keseyi 4+4 te vajinal usg ile görmüştüm. Sonra 6+1 de karından usg ile kalp atışını duymuştuk. Değerine 2-3 kez baktır artışa göre doktor kontrol günü verir canımAynen canım bebiş kaçıncı haftada gözüküyor
Canım yarın doktora gidecem zaten aradım gel dedi pıhtılaşma var ya ben de işte i sallay değerim artar ya5.haftanın içinde kese görünür canım, 6.haftanın içinde de kalp atışı duyulur. Tabi vajinal baktırırsan daha erken olabilir. Ben keseyi 4+4 te vajinal usg ile görmüştüm. Sonra 6+1 de karından usg ile kalp atışını duymuştuk. Değerine 2-3 kez baktır artışa göre doktor kontrol günü verir canım
Benim 25.25 çıkmış canım doktor iyi demişti ama aralığı bilmiyorumKizlar ben yarin progestron ölcturcem reglinin 21.günü oluyor. Kac olmasi lazim
Benim 25.25 çıkmış canım doktor iyi demişti ama aralığı bilmiyorum![]()
Gözün aydın kuzuuuuuu sağlıkla hayırla gelsin inşaAllah yavrunKizlarrrrrr o kadar heyacan yaptım ki özel kliniğe geldim eşim izin aldı sonuç 36![]()
Evet canım önce aspirin kullandım öğrendiğim gündem beride iğne kilom biraz fazla olduğu içingiçin gunde 2 kez kullaniyorum.erken öğrenmeye çalış ki biran önce ign eye başla canm sendeBenimde kan pıhtılaşmam var o yüzden çok iyi anlıyorum seni iğne mi kullanıyorsun
Sa çok sevindim gözün aydın canm inşallah sağlıkla ilerler hemen ign eye başla benceKizlarrrrrr o kadar heyacan yaptım ki özel kliniğe geldim eşim izin aldı sonuç 36![]()
Aman ihmal etme o zaman sakın canım, hemen kan sulandırıcı kullandırmaya başlar iyi olurCanım yarın doktora gidecem zaten aradım gel dedi pıhtılaşma var ya ben de işte i sallay değerim artar ya
Tam bilmiyorum ama 10 üzeri iyi yumurtlamış olduğunu gösteriyo diye biliyorum canımKizlar ben yarin progestron ölcturcem reglinin 21.günü oluyor. Kac olmasi lazim
Tam bilmiyorum ama 10 üzeri iyi yumurtlamış olduğunu gösteriyo diye biliyorum canım