- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #21.801
İnşallah sana bol bol dua edicem bugünBenimde okudugum bazi yerlerde 10 ve üzeri yaziyor. Benimde insallah yüksek cikar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sana bol bol dua edicem bugünBenimde okudugum bazi yerlerde 10 ve üzeri yaziyor. Benimde insallah yüksek cikar
Aminnn canım insalllhGözün aydın kuzuuuuuu sağlıkla hayırla gelsin inşaAllah yavrun![]()
Ben şu an corasbin kullanıyorum limon suyu içiyorum normalde hep yarın gidecem bakalım doktora. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişiniEvet canım önce aspirin kullandım öğrendiğim gündem beride iğne kilom biraz fazla olduğu içingiçin gunde 2 kez kullaniyorum.erken öğrenmeye çalış ki biran önce ign eye başla canm sende
Allah razı olsun canım herkesin başına inşallahI Ilkmelegim canımmm gözünaydın çok sevindim maşallah. Herşey en güzel şekliyle ilerler inşallah. Darısı hepimizin başına..
İnşallah çok iyi çıkar canımBenimde okudugum bazi yerlerde 10 ve üzeri yaziyor. Benimde insallah yüksek cikar
Kullanıyorum canim corasbinAman ihmal etme o zaman sakın canım, hemen kan sulandırıcı kullandırmaya başlar iyi olur
Güzel canım yarın başlatır zaten canm.amin hepimizinki inşallahBen şu an corasbin kullanıyorum limon suyu içiyorum normalde hep yarın gidecem bakalım doktora. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini
Bana vermedi, gerek mi görmedi unuttu mu acaba bilemedim. Vermeyen de oluyormuş gerçiVerdi canım progestan sabah akşam içiyorum
Çok sağol canım, inşallah nasibimiz gelmiştir artık diye dua ediyorum. Beni sarstı açıkcası. Sol tarafımda gelişmişti zaten, oturup kalktıkça adım attıkça acıyor, sızlıyor. Ben o hiçbirşey hissetmeyenlerdrn olamadım. Sonra da aklıma tüp bebek geldi yumurta topluyorlar, yerleştiriyorlar falan o da mı bu şekilde oluyor, işlemleriHayirlisi olsn inss pozitifi gorursn canimcmo aleti bnde sevmiyorm vala o acitiyo iste zatn allahtn cok kisa islem:) Allah nasip etsn tutunsn inss❤
Çok sağol canım, inşallah nasibimiz gelmiştir artık diye dua ediyorum. Beni sarstı açıkcası. Sol tarafımda gelişmişti zaten, oturup kalktıkça adım attıkça acıyor, sızlıyor. Ben o hiçbirşey hissetmeyenlerdrn olamadım. Sonra da aklıma tüp bebek geldi yumurta topluyorlar, yerleştiriyorlar falan o da mı bu şekilde oluyor, işlemleri
Olıyo cAnım olıyo yerleşmeyi kolaylaştırıyormuş düşük engelliyormuş sürekli hormon almak çokda iyi değil aslındaBana vermedi, gerek mi görmedi unuttu mu acaba bilemedim. Vermeyen de oluyormuş gerçi
Kastım herhalde ben kendimi rahat bırakmadım diye düşündüm. Kanama değil de hafif lekelenmem oldu. Aynen ben de bağırdım, doktor hatta dalga geçti benle asla sana normal doğum yapmam, doğuramazsın sen falan dedi, acı eşiğim az. Son ayımız olsun inşallah canım. Aslında ovulasyon testinde gebelikten önce çıkıyormuş, gebelik daha sonra gösteriyormuş, yabancı yazılarda falan da var. İşte biz çatlatma iğnesi olduğumuz için yanıltıcı olabilirBenim ilkinde hic acimadi canim.2 asilamada canim cok yandi kanamamda oldu baya hatta asilama yaparken bagirdim.neden oldu bilmiyorum.
Aslında verseymiş iyiymiş, sorarım olmazsa yarınOlıyo cAnım olıyo yerleşmeyi kolaylaştırıyormuş düşük engelliyormuş sürekli hormon almak çokda iyi değil aslında
Sorma şansın varsa sor canım atlamıştır bekli başlarsın hemenAslında verseymiş iyiymiş, sorarım olmazsa yarın