Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gerçektwn kilo da çok etkiliyor bana da 10 kilo vermelisin dediler... hem vücudun dinlwnmiş olur hwm sen belki de bir iki ay kafanı dinlendirmek beklentiye girmemek de senin için güzel olur..

Bende aynisini dusunuyorum canim

Ben klomen gonal f çatlatma ignesi kulandım ama olmadi bal tarçın ve çörekotu deneyip çatlatma ignesi yaptirdım tuttu çok şükür 6+1 iki kese var mide bulantim yok ama kasıklarım agriyor regl olucakmişim gibi rabbim isteyene nasip etsin inşAllah
Maşallah hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin.kalp atışları oldumu

Kızlar şimdi doktordan çıktım değer 70cikti doktor düşük önleyici iğne ve ilaçlar verdi doktor. Rabbim devamını getirsin inşallah o kadar mutluyum ki rabbim hepinizden razı olsun dualarinizi desteğinizi gönülden hissettim hep :KK200:
Tebrikler canımcım ya ne bereketli geldi gruba bu sene darısı bizlere olsun

Bende bir iki ay uzak kalicam kilo vermeye odaklanicam kuzum.
Bende şimdi okuyorum canım yazılanları sırayla bazen salmak gerek bende bu ay öyle yaptım doktor korun dedi dinlenme verdi bir dahaki ay tedavi başlatacak bende ne korunuyorum nede takip ediyorum ovulasyon testi de almadım saldım nasiptenötesi yk ne yaparsak yapalım

Benim 3 tane kızım var ilk eşimden büyük tek ikizlerim var yine teşekkür ederim Rabbim el acip isteyen herkese nasip etsin inşAllah hem çörek otu küru hem yusuf suresi gücüne çok inanıyorum ol der olur imkansiz degil rabbim icin
Allah bağışlasın bütün yavrularınızı. Evet gerçekten Allahım ol derse oluyo hiçbir şey önemli değil. Dua edip istemeyi de bilmek lazım

Çok sağol canım, inşallah nasibimiz gelmiştir artık diye dua ediyorum. Beni sarstı açıkcası. Sol tarafımda gelişmişti zaten, oturup kalktıkça adım attıkça acıyor, sızlıyor. Ben o hiçbirşey hissetmeyenlerdrn olamadım. Sonra da aklıma tüp bebek geldi yumurta topluyorlar, yerleştiriyorlar falan o da mı bu şekilde oluyor, işlemleri
Asilama oldgm gun karn agrisi cok olmstu regl gibi bnde bide birz lekelnme olmstu. Dinlenmeye cals kuzum;) tupbebek transferi asilama gibi oluyo kadetrelden sperm yerine embriyo gidiyo ultrasndn bakilark ama tabi amelythane ortamnda oluyo 2dklk bisi ayni aci;) yumrta toplamayi karstrma ozaten anestezili amelythanede sorasndada agrisi oluyo:) bn 2 kere onluk giyp amelythaneye gidnce bu islemlere bi cesaret gelmsti dogum yaparm die :halay:

Çok sağol canım, inşallah nasibimiz gelmiştir artık diye dua ediyorum. Beni sarstı açıkcası. Sol tarafımda gelişmişti zaten, oturup kalktıkça adım attıkça acıyor, sızlıyor. Ben o hiçbirşey hissetmeyenlerdrn olamadım. Sonra da aklıma tüp bebek geldi yumurta topluyorlar, yerleştiriyorlar falan o da mı bu şekilde oluyor, işlemleri
Buarada dualarmdasn canim❤ hepiniz oyle;)

Kızlar şimdi doktordan çıktım değer 70cikti doktor düşük önleyici iğne ve ilaçlar verdi doktor. Rabbim devamını getirsin inşallah o kadar mutluyum ki rabbim hepinizden razı olsun dualarinizi desteğinizi gönülden hissettim hep :KK200:
ALLAh kucağına almayı nasip etsin canım rahatla artık çok güzel günler seni bekliyo

Canım çok soru soruyorum ama cevremde kimseyle konusamadigimdan. Sen keseyi beta kaçtayken gördün. Ve kalp atışını :KK66:
Yok istediğini sorabilirsin canım hiç sorun değil.
Kuzum ben iki kez beta baktırdım ikincide 782 ydi ve o sonuçtan 4 gün sonrasına doktor randevu verdi yani 4+4 te vajinal usg ile keseyi gördük canım.
Kalp atışını da 6+1 de karından usg ile duyduk

Canım çok soru soruyorum ama cevremde kimseyle konusamadigimdan. Sen keseyi beta kaçtayken gördün. Ve kalp atışını :KK66:
Kendin betayı 2 günde 2 kat artıyo diye hesaplayabilirsin canım. Beta 1500 ü geçince vajinal, 5000 bini geçince karından görünür kese

Back
X