- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #21.961
Bugün 11. gün bitti.
Geçmiyor diye diye baya baya geçti ki günler kızlar. Şurada 14. Güne ne kaldı.
Heyecan da stres de artmaya başladı.
Yaşadığım şeyler artık neyin göstergesidir bilemiyorum:
Hep kasıkta sol tarafta sızılar, batmalar.
Özellikle yorulunca ayakta çok kalınca belde ağrı.
Dün gece uyumak için yattığımda belimden kalçalara doğru yayılan yoğun bir ağrı yaşadım, uykuya zor daldım. Hem bel hem rahim tarafı tarif edemeyeceğim bir rahatsızlık içindeydi.
Çok sık olmamak kaydı ile ara ara kasık bölgesinde adet olacakmış gibi minik sancılar.
Ah bir de ağız kuruluğu, boğaz yapışması. Gece özellikle hortumla ağzıma su dayayasım geliyor öyle bir kuruluk, yapışma.
Bakalım neler olacak..
Ha bir de ben adet gelmeden hep yoğun göğüs ağrısı çekerim bu defa yok. Sadece uç taraflara bastırınca acıyor o kadar.
Geçmiyor diye diye baya baya geçti ki günler kızlar. Şurada 14. Güne ne kaldı.
Heyecan da stres de artmaya başladı.
Yaşadığım şeyler artık neyin göstergesidir bilemiyorum:
Hep kasıkta sol tarafta sızılar, batmalar.
Özellikle yorulunca ayakta çok kalınca belde ağrı.
Dün gece uyumak için yattığımda belimden kalçalara doğru yayılan yoğun bir ağrı yaşadım, uykuya zor daldım. Hem bel hem rahim tarafı tarif edemeyeceğim bir rahatsızlık içindeydi.
Çok sık olmamak kaydı ile ara ara kasık bölgesinde adet olacakmış gibi minik sancılar.
Ah bir de ağız kuruluğu, boğaz yapışması. Gece özellikle hortumla ağzıma su dayayasım geliyor öyle bir kuruluk, yapışma.
Bakalım neler olacak..
Ha bir de ben adet gelmeden hep yoğun göğüs ağrısı çekerim bu defa yok. Sadece uç taraflara bastırınca acıyor o kadar.
Son düzenleme: