- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- 158
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #21.981
Bugün 15+4 kontrole gitcen bakalım gostercekg mı:)Genelde 16 hafta dolmadan söylemiyolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 15+4 kontrole gitcen bakalım gostercekg mı:)Genelde 16 hafta dolmadan söylemiyolar
İnşallah canım hepimizin sağlıkla. Gelsin insallahAyy hadi inşallah sağlıklı olsun da
Çatlamşsa kiste dönüşecek bşy kalmamış işte ne güzel. Ağrın olmşmydu peki o ilk 3 gündr nezaman gittin canim bende ignegununu saymazsam 3.gun gittim yumurtayi gordum ama dr catlamis dedi bende kiste donusmesinden korkuyorum yumurtlayacakmiyiz catlayacakmi titacakmi aman kist olmasin kafayi yemezsek iyidir![]()
Olabilir. Doktorum bahsetmişti. Bndn snra içeri girecek olan hastanın da iğneyle gebe kaldğnı hatta test yapıp negatif görüp Bi de hasta oldğnu görmüş. Doktor, üstüne görme olabilir tekrar test yap demiş. Yapınca da değerlerinin yükseldiğini görmüşignenin 12.gunu ve idrarda koskocaa negatif bu ayda olmadi sanirim
12.gunden sonra pozitife donermiki
pek umidim yok ama hadi ins.Olabilir. Doktorum bahsetmişti. Bndn snra içeri girecek olan hastanın da iğneyle gebe kaldğnı hatta test yapıp negatif görüp Bi de hasta oldğnu görmüş. Doktor, üstüne görme olabilir tekrar test yap demiş. Yapınca da değerlerinin yükseldiğini görmüş
hafif vardi yumurtsligin yerini hissetmistim 8.gunden beride dolgunluk hissi dunaksam sanki hastalanacak gibide rahmimde agri vardiÇatlamşsa kiste dönüşecek bşy kalmamış işte ne güzel. Ağrın olmşmydu peki o ilk 3 gün
Belki döner ama umutlanma canım neden böyle oluyo hüsran ne zamandır istiyodun var mı hiç bebişignenin 12.gunu ve idrarda koskocaa negatif bu ayda olmadi sanirim
12.gunden sonra pozitife donermiki
Bendede yok göğüs agrısı ya hemde hiç
Benim var ve kocamana oldu resmen bacak ağrısı da yağmurdanmış![]()
İnş gebesindir bana da umut olursun :)pek umidim yok ama hadi ins.
Yok promen k devam dedi olcak olsa bunla da olur herhalde valla bende sıkıldım bu ay boş geçiriyorum doktor bir dahaki ay yumurtama göre tüp yada aşı bir kere deneyelim dedi nasip artıkAslında morfoloji dışındaki değerleri çok iyi canım. Morfoloji için takviye önermedi mi doktor?
Aminn canım inşallah darısı herkeseTebrik ederim canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin ve sağlıcakla al kucağına inşallah![]()
inşallah gönlündeki gibi olsun canım düşünme demek boş illa bilinçaltımıza işledi artık gönlünü ferah tut yeter olanda olmayanda Allahtan tutar bebişin umarımMerhabaa bu sabah doktoruma gittim klomenim bitti 3.günüm 1 tane yumurtam 19 mm olmus rahim duvarın kalın tedaviye dört dörtlük cevap veriyor vucudun dedi cuma sabahı çatlatma ignesi vurulucam artık gerisi nasip kısmet bu ay stres yapmıycam hep kafamı dagiticak seyler yapicam bu konularla ilgili yazilar okumamaya calisicam bakalim dua edin kizlar benim duam kabul olmaz sizin ki olur belli olur
Canım hayırlısı olsun. Takmamak elde değil bana da aynı şeyi dediler ama taktım yani takılmamak ne mümkün rabbim hayırlısını biliyor ve bizi o yüzden bekletiyor herşey gönlünce olsun rabbim nasip etsin inşallahMerhabaa bu sabah doktoruma gittim klomenim bitti 3.günüm 1 tane yumurtam 19 mm olmus rahim duvarın kalın tedaviye dört dörtlük cevap veriyor vucudun dedi cuma sabahı çatlatma ignesi vurulucam artık gerisi nasip kısmet bu ay stres yapmıycam hep kafamı dagiticak seyler yapicam bu konularla ilgili yazilar okumamaya calisicam bakalim dua edin kizlar benim duam kabul olmaz sizin ki olur belli olur
Çok şükür canım hakkında hayırlısı olsun inşallahselam kızlar doktordan geliyorum haberler iyi çok şükür
kistim 3cm olmuş. tedaviye engel bir durum kalmamış.
bir de overler normal görünümde dedi doktor.
inanmadım pko var bende dedim şu an temiz hiç bişey yok dedi
ben şok
klomen kullanımı sonrası pko da gerileme görülebiliyormuş
demek ki bende öyle oldu. rahim kalınlığım da 7 mm çıktı o da inceydi kalınlaşmış biraz şükür![]()
14yillik evliyim hic korunmadigim halde dr a gidip tedavi gormeden olmuyor canim ilk evlendigim 3.5yil klomen asilama 2tupbebek hepsi olumsuz sonra ara verdim nasip oldu klomenle gebe kaldim 4yasina gelince kizim 2.yi istedim yine dr yolu klomen cat ignesi yine nasip oldu 2.kizimda 5yasinda suan 3.istiyorum 1yildir tedavi goruyorum ama hep kiste donustu hic gebelik elde edemedim canimBelki döner ama umutlanma canım neden böyle oluyo hüsran ne zamandır istiyodun var mı hiç bebiş
ins. canim rabbim duysun sesiniİnş gebesindir bana da umut olursun :)
prowomen mi kullandiginiz bende 3aydir kullandim simdide inofoliccombi bir ise yaramadiYok promen k devam dedi olcak olsa bunla da olur herhalde valla bende sıkıldım bu ay boş geçiriyorum doktor bir dahaki ay yumurtama göre tüp yada aşı bir kere deneyelim dedi nasip artık