Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 gün oldu canım aşılamadan sonra valla bilmiyorum adet ağrısı gibi ağrım var aşılama olduğundan beri artık hayırlsı çok uzun sürmüyor canım sen rahat ol işlem sırasında dua et bol bol inşallah tutunur bebişin acı ağrı yok hiç kasma kendini ya evvel çek bol bol
canım aşılaman hayırlı olsun. hadi inşallah tutunur bebiş inşallah :)

Bizim yavrular her açıdan nazlı :) önce gelmekte direniyolar sonra cinsiyet :) hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. En kısa zamanda bizlere de nasip etsin
Aynen çok nazlilar sağol canm inşallah. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah isteyen herkese

Benim bugün yumurta pik yaptıktan sonraki 10. Gün sabah aşırı kasık ve bel ağrısı ile uyandım.
Beyaz akıntım oldu bugün 10 gündür hiç akıntım yoktu :(
Ağzımda metalik tat var, ne yesem ne içsem geçmiyor. Bat'a 7 gün var zaman geçmiyor :KK12:

Benim bugün yumurta pik yaptıktan sonraki 10. Gün sabah aşırı kasık ve bel ağrısı ile uyandım.
Beyaz akıntım oldu bugün 10 gündür hiç akıntım yoktu :KK43:
Ağzımda metalik tat var, ne yesem ne içsem geçmiyor. Bat'a 7 gün var zaman geçmiyor :KK12:
Canım ben 10. Gün yapmıştım silik çıkmıştı eğer fazla testim varsa bi dene

Canım ben 10. Gün yapmıştım silik çıkmıştı eğer fazla testim varsa bi dene
Benim 14. güne kadar çıkmamıştı ya silik bile olsa şimdi yapıp üzülmek istemiyorum zaten her gün LH yapıyorum biliyorsun o da gün geçtikçe daha da koyulaşmaya başladı ama heveslenmek istemiyorum. Üzülmemek için :( daha idrar kurumadan LH böyle oldu bilmiyorum :(

Eklentiler

• 813FC03C-7CE4-4505-85CC-85F7B35E1930.webp
    813FC03C-7CE4-4505-85CC-85F7B35E1930.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 42
Benim 14. güne kadar çıkmamıştı ya silik bile olsa şimdi yapıp üzülmek istemiyorum zaten her gün LH yapıyorum biliyorsun o da gün geçtikçe daha da koyulaşmaya başladı ama heveslenmek istemiyorum. Üzülmemek için :KK43: daha idrar kurumadan LH böyle oldu bilmiyorum :KK43:
ovu testimi bu canim

Benim 14. güne kadar çıkmamıştı ya silik bile olsa şimdi yapıp üzülmek istemiyorum zaten her gün LH yapıyorum biliyorsun o da gün geçtikçe daha da koyulaşmaya başladı ama heveslenmek istemiyorum. Üzülmemek için :KK43: daha idrar kurumadan LH böyle oldu bilmiyorum :KK43:
inşallah bu ay senden de güzel haberi alırız canım

Oo koyulaşmaya başladıysa biseyler var canım bendede böyleydi çıkmaz diye bi denedim. sende çıkmaz diye dene fazla varsa ben 2 gün sonra tekrar yapmıştım daha köyüydü.aklinda kalacağına dene çıkmassa 2 gün sonra yine denersin

Beyaz akıntım oldu bugün 10 gündür hiç akıntım yoktu :KK43:

Kuzum bunlar gebelik belirtisi. Senin bari yüzün gülsün

Oo koyulaşmaya başladıysa biseyler var canım bendede böyleydi çıkmaz diye bi denedim. sende çıkmaz diye dene fazla varsa ben 2 gün sonra tekrar yapmıştım daha köyüydü.aklinda kalacağına dene çıkmassa 2 gün sonra yine denersin
Dün denedim çıkmadı canım o yüzden pazar gününe kadar sabredip LH ile takip edicem eğer pik yaparsa hemen kan testi veririm :dua: nolur dua et bana :dua:

Back
X