Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bugün 12. Gündü sizin de yazdıklarından fikir alarak cuma kan vercem direk belli ki öyle çok kişide kolay kolay idrarda çıkmıyor... bugün hafif beyaz bir akıntım oldu benim de bi umutlandım ama hüsrana uğramam umarımm.. :dua:
İnşaAllah canım benim o beyaz akıntı her ay oluyor o yüzden umursamıyorum pek :halay: Pazartesi vericem ben de kanı Pazar günü oldum oldum olmazsam Pazartesi bakıcaz :dua:

Doktorların bizim yapabileceğimiz bir şey yok demesi çok saçma. Bence başka bir doktora gidin. Bana da başta doktorum hiçbir sıkıntı yok zamanını bekle dedi. Dinlemedim onu özele gittim. İyi ki dinlememişim tedaviye rağmen gebelik olmadı.
Çok farklı doktorlara gittim canım ozelede gittim bu sefer tip fakültesine gittim inferlititeye özel prof.doktora yonlendirdi klomen catlatma igneside kullandim demekki nasip değil.. belkide böylesi daha hayirlis i demekten başka birsey gelmiyor icimden

Denemedim canım klomen catlatma denedim ama olması biz riskli gebeliklerde bakıyoruz dedi özel bi doktor tavsiye etti kararsız kaldim
Anladım canım. Sen bi kaç ay ovuladyon testiyle falan kendin dene bence, yine olmuyosa aşılama dene derim. Ciddi sorunlar olmayanlarda aşılama işe yarıyo genelde, bence olumlu sonuç alabilirsin aşılamadan

Çok farklı doktorlara gittim canım ozelede gittim bu sefer tip fakültesine gittim inferlititeye özel prof.doktora yonlendirdi klomen catlatma igneside kullandim demekki nasip değil.. belkide böylesi daha hayirlis i demekten başka birsey gelmiyor icimden
Seni çok iyi anlıyorum canım. Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir inşallah tabiki ama tedaviyi de çare olarak nasip etmiş. Kaç kere klomen+ovitrelle kullandın?

Seni çok iyi anlıyorum canım. Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir inşallah tabiki ama tedaviyi de çare olarak nasip etmiş. Kaç kere klomen+ovitrelle kullandın?
1 kez kullandım yumurtanin çok iyi geliştiğini ve çatladığını söylüyor doktorlar bo su boşuna da o hormonları almakta istemiyorum aslında bakalım bu ayda böyle geçsin olmadı gelecek ay dedikleri doktora giderim

İnşaAllah canım benim o beyaz akıntı her ay oluyor o yüzden umursamıyorum pek :halay: Pazartesi vericem ben de kanı Pazar günü oldum oldum olmazsam Pazartesi bakıcaz :dua:
Bennde umutlanmayayım o zaman hiç boşa :ruh:14.gün benim bat da değil bat taaaaaaaa 9 marr kendi kendime şartlandım ille de 14. Gün yapcam diye :KK48:

Sadece 1 kereyle kalmayın. Benim de yumurtalarım ilaçsız 20, 22 mm oluyordu ve kendiliğinden çatlıyordu. Ama sonuç alamadım. 1 kere klomen 1 kere de klomen+ovitrelle kullandım. Şimdi de letu kullanıyorum. Bu sefer de olmazsa 3 ay dinlenip aşılama düşünüyorum. Yaşınız ve evlilik süreniz de önemli tabiki. H Hivahivron

kayınvalidem diyecektin ya da eşimin annesi diyecektin iki birleşmiş eşimin kayınvalidesi olmuş:KK53:
aynen canım benim :halay:

Benim de bugün 12. Gündü sizin de yazdıklarından fikir alarak cuma kan vercem direk belli ki öyle çok kişide kolay kolay idrarda çıkmıyor... bugün hafif beyaz bir akıntım oldu benim de bi umutlandım ama hüsrana uğramam umarımm.. :dua:
Benim de 12. Gündü
Çok az beyaz akıntı bende de var.
Ama onu pek belirtilen saymıyorum ben de bazen oluyordu çünkü..
Bel ağrısı var ara ara. Bazen böbreklere bazen sırta doğru yayılıyor.
O değil de et kesmiş derler ya onun gib kalçada da ağrım var onu anlamadım.

Bennde umutlanmayayım o zaman hiç boşa :ruh:14.gün benim bat da değil bat taaaaaaaa 9 marr kendi kendime şartlandım ille de 14. Gün yapcam diye :KK48:
En sağlamı gerçekten erken yaptırıp üzülmektense adeti beklemek daha iyi ben öyle şartladım doktorum da öyle dedi yanıltabilir diğerleri geç yumurtlama geç döllenme olursa erken yaptırmak iyi değil adeti bekle dedi ben de öyle yapıcam :halay:

Asilama oldgm gun karn agrisi cok olmstu regl gibi bnde bide birz lekelnme olmstu. Dinlenmeye cals kuzum:KK66: tupbebek transferi asilama gibi oluyo kadetrelden sperm yerine embriyo gidiyo ultrasndn bakilark ama tabi amelythane ortamnda oluyo 2dklk bisi ayni aci:KK66: yumrta toplamayi karstrma ozaten anestezili amelythanede sorasndada agrisi oluyo:) bn 2 kere onluk giyp amelythaneye gidnce bu islemlere bi cesaret gelmsti dogum yaparm die :halay:
Canım anestesi işi iyiymiş ben yaptıramam yoksa. Şuan bile 2. Aşılamayı yaptıramam gibi ggeliyor :( gerçi o an insanın aklı gidiyor gözü birşey görmüyor ama şuan çok tırsıyorum. Çok sağol canım benim de dularımdasın bebişleri sağlıkla kucağına al :) inşallah

Sadece 1 kereyle kalmayın. Benim de yumurtalarım ilaçsız 20, 22 mm oluyordu ve kendiliğinden çatlıyordu. Ama sonuç alamadım. 1 kere klomen 1 kere de klomen+ovitrelle kullandım. Şimdi de letu kullanıyorum. Bu sefer de olmazsa 3 ay dinlenip aşılama düşünüyorum. Yaşınız ve evlilik süreniz de önemli tabiki. H Hivahivron
Yumrtlama olup çatlama da olmasına rağmen gebelik olmaması nasıl oluyor. Spermlerde mi sorun var yksa tüpler mi tıkalı, hsg çektrdnzmi

Benim 14. güne kadar çıkmamıştı ya silik bile olsa şimdi yapıp üzülmek istemiyorum zaten her gün LH yapıyorum biliyorsun o da gün geçtikçe daha da koyulaşmaya başladı ama heveslenmek istemiyorum. Üzülmemek için :KK43: daha idrar kurumadan LH böyle oldu bilmiyorum :KK43:
Bu testi ben de yapıp takip etmek isterim ama pko olduğu için koyu çıkma ihtimali var mı. Devamlı kullanıyorsanız biliyorsunuzdur belki. Bn hç ağrı yaşamdm iğneden itibaren. Yumurtam çatlamadysa ve kiste dönüştüyse de koyu çıkar mı

Benim 14. güne kadar çıkmamıştı ya silik bile olsa şimdi yapıp üzülmek istemiyorum zaten her gün LH yapıyorum biliyorsun o da gün geçtikçe daha da koyulaşmaya başladı ama heveslenmek istemiyorum. Üzülmemek için :KK43: daha idrar kurumadan LH böyle oldu bilmiyorum :KK43:
Merhabalar, ben de az evvel aynı sonucu aldım. 15.gunum. Ama regl geliyor gibi de ağrım var :(

Yumrtlama olup çatlama da olmasına rağmen gebelik olmaması nasıl oluyor. Spermlerde mi sorun var yksa tüpler mi tıkalı, hsg çektrdnzmi
Her şey normal hsg çektirdim hem de 2 ay arayla iki kere çektirdim. Tüpler açık. Sperm değerleri normalin çok az altında. Doktorum bu değerler gebe kalmaya engel değil dedi. Morfoloji %4 ileri hareket %25

Bişey yok canım adet ağrılarım var sadece 7. Gün bugün aşılamamın adetede 7 günüm kaldı sen ne alemdesin var mı bişey sordun mu doktora ilacı
Ay yarısı geçmiş ne güzel :KK200: sordum canım kullanmıyorsun ilaç dedi. Ama öncesinde kullanmıştım ben rahim duvarı kalınlaşsın diye. Benim 3. Gün ara ara bel ağrısı hafif kasık, zaten onlarda ovitrelle etkisi ne güzel kullanmadın sen daha rahat hissedersin. Hafiften bir grip halleri böyle

Back
X