- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #22.441
Hep destek tam destek :) yarın hadi pozitif çıksın fa şenlensin şurası biraz, çok sıkıcı böyleAlışırız kızlar birbirimizi bırakmak yok hep destek tam destek miydi o :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep destek tam destek :) yarın hadi pozitif çıksın fa şenlensin şurası biraz, çok sıkıcı böyleAlışırız kızlar birbirimizi bırakmak yok hep destek tam destek miydi o :)
Dün mavi idi, bugün mor olmuş :) ay bi tuhafım bugün şu iğne etkisi geçseydi. Ateşler basıo beni, göğüslerime zaten dokunamıyorum, çamaşır kullanmıyorumBen her türlü buralardayım canım destek için :) alışırız herhalde ama keşke eskiye dönseler
Kaç gün olmuştu canım iğne olalıDün mavi idi, bugün mor olmuş :) ay bi tuhafım bugün şu iğne etkisi geçseydi. Ateşler basıo beni, göğüslerime zaten dokunamıyorum, çamaşır kullanmıyorum10. Günden sonra kalmamıştı etkisi daha önce onu bekliyorum şuan da
İğne olalı 8 gün oldu canım, aşılama da 6 gün :)Kaç gün olmuştu canım iğne olalı
Dün sayfaya Bi girdim mavi olmuş. Giriş için kullanıcı adımı ve şifremi yazdım üstüste hatalı giriş yaptığınız için geçici olarak girişiniz engellendi gibi bi uyarı verdi. Halbuki birkaç kez denemedim, ilk denememde oldu ve doğru da girmiştim. Ondan sonra da daha yeni şimdi girebildim. Başkaları da yaşamış olabilir bunu.Bu güncelleler en sonra hiç yazasım gelmedi kimsede yazmıyor.hic sevmedim ben bunu
Artık iğnenin etkisi iyice azalmıştır canım. İnşallah bunlar belirtidirİğne olalı 8 gün oldu canım, aşılama da 6 gün :)
Kendini olumsuza koşullandırma canım, bebekler zaten mucize gibi oluyo çok beklenmeyen bi zamanda geliyo. İnşallah senin de öyle olur. Çok bol su iç canım en az 3 litre içYedi bitirdi hepimizi yeni sürüm... Bende bu ay ovulasyon ile takip ediyorum. Pik beklerken iki gündür inanılmaz ağrım var ya sistit olucam ya da yine taş düşürüyorum. Tabi bu araya gebeliği sıkıştırmak mucize gibi bişey olur sanırım. Tövbe yarabbim asla isyan etmiyorum ama niye herşey bu kadar aksine aksine gidiyo acaba ya![]()
inşallah kuzum yaa valla çöktüm dünden beri. Dün gece ağrıdan öldüm sabah doktora gidecektim hiç bişeyim kalmamıştı. Akşam tekrar başladı hastaneyi aradım üroloji doktoru yokmuş pazartesi gidicem artık geçmezse. Normalde de çok içiyodum su, iyice abarttım :) maydonoz vardı onun çayını yapıp içtim birde. Hayırlısı artıkKendini olumsuza koşullandırma canım, bebekler zaten mucize gibi oluyo çok beklenmeyen bi zamanda geliyo. İnşallah senin de öyle olur. Çok bol su iç canım en az 3 litre iç
Şu sıra maydanoz suyu falan içme pek canım, bebiş varsa etkilemesin. Sen suya devam et bi de ayaklarını belini falan sıcak tut. Tabi geçmiyosa mutlaka doktora git canımİ
inşallah kuzum yaa valla çöktüm dünden beri. Dün gece ağrıdan öldüm sabah doktora gidecektim hiç bişeyim kalmamıştı. Akşam tekrar başladı hastaneyi aradım üroloji doktoru yokmuş pazartesi gidicem artık geçmezse. Normalde de çok içiyodum su, iyice abarttım :) maydonoz vardı onun çayını yapıp içtim birde. Hayırlısı artık
Ben de ilk gez geçen ay klomen ardından yaptırdım.. ilk nasıl yapıldığını göreyim diye acilden yaptırdım ama bu kez kendim vurmayı düşünüyorum.çok acı filan olmuyor merak ediyorsan korkulcak bi şey değil kesinlikle.. bende çok hafif sonraki bir kaç gün kasık ağrısı oldu o kadar. Onun dışında herhangi bir şey olmadı.. bi de iğneden 12 saat öncesinde ilişki öneriyor mutlaka doktorlar ve 36 saat sonrasında onlara dikkat et..hatta sonraki günlerde de devam etmeni tavsiye ederim ..Arkadaslar merhaba
Ben ilk defa pazartesi gunu catlatma ignesi olacagim. 5 gun femara kullandim. Tedirginim. Karindan yapiliyormus. Biraz tecrubeleriniz anlatabilir misiniz?
Bi kaç güne normal bile gelir canım bence şimdi baya deşiğik ama :)Ben her türlü buralardayım canım destek için :) alışırız herhalde ama keşke eskiye dönseler
Beklenen adet günü pek şaşmıyo canım. İnşallah adet olmazsın ama olursan da beki 1-2 gün erken olursun döngün uzun olduğu içinArkadaşlar 10. Gündeyim. İlk günden beri hiç ağrı ve hiç Bi belirti yok. Gebelik oluştuysa bile 14. Gün mü çıkar idrarda? Normalde döngüm 35oldğndan 15inde regl olcktm normalde. Gebelik yoksa, bu ilaçlar ve İğneyi kullandığım halde hala 35. Gün olma ihtimalim var mı
Hiç sorma yarın aşılama dahil 12. Günüm ama baya bildiğin adet ağrılarım var canım olmadı herhaldeHep destek tam destek :) yarın hadi pozitif çıksın fa şenlensin şurası biraz, çok sıkıcı böyle![]()
Merhaba ben de aynı şekilde femara kullandım 5gün. 14.günümde karından çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün 10. Günüm. İğne vururken bişey hissetmyosun. Daha snrasnda adet ağrısı gibi ağrı oluyormuş. Bnde 10gündr hç olmadı. Yumurtam mı çatlamadı yksa Bn mi hsstmedm blmyrm. Umarım herşey iyi geçer ve gebeliğimiz oluşur :)Arkadaslar merhaba
Ben ilk defa pazartesi gunu catlatma ignesi olacagim. 5 gun femara kullandim. Tedirginim. Karindan yapiliyormus. Biraz tecrubeleriniz anlatabilir misiniz?
Ben pco ya da yumurtlama sorunum olmamasına rağmen 5 ay inofolic combi kullandım, çok etkili bi takviye olduğunu düşünüyorum canım. Folik asit gözüyle bakma ona, kaliteli yumurtlamayı sağlayan bi takviye. Özellikle pco falan varsa zaten kesinlikle inofolic combi kullanKızlar bi şey merak ediyorum doktor bana inofolic önerdi folio kullanıyordum çok fark ediyor mu ki folic asit değerleri aynı diye biliyorum ama pkoda mı öneriyorlar yoksa inofolic ?? bi de kilo vermemi kolaylaştısın glifor ekledi siz kullandınız mı?