Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen ve çatlatma iğnesi regl de gecikme yaparak hamile gibi hissetmene sebep oluyor ve sonrası da büyük yıkım oluyor iğne kullananların büyük çoğunluğunda 1.20 çıkıyor kan testi ve maalesef artış olmuyor. İlk denemense denemeye devam et tatlım ümidini kaybetme biliyorum çok zor yol meşakatli insan yoruluyor hemen olaun istiyor falan ama ümidini kaybetmeden tedavine devam illa ki olacak. 2.-3. Deneme de hamile kalanlarda oldukça fazla
Sağol canım desteğin için teşekkür ederim. İnşallah diğer ay dualarım kabul olur

Sağol canım desteğin için teşekkür ederim. İnşallah diğer ay dualarım kabul olur
Olur Allahtan ümit kesilmez iğne olmadan 2-1 gün önce eşinde sperm sayısında problem yoksa denemeni tavsiye ederim. 1 gün ara verp İğneden sonra da yine aynı şekilde en az 3 gün peşpeşe ilişkiye gir kuzum. İlişkiden sonra dik bacaklarını kalkma yataktan sonra cenin pozisyonunda sağ ve sola dönük 10'ar dk yat. Ben ilişki sırasında bu ay belimin altına yastık koymustum.
Umarım bu Bahar sana uğurlu gelir de müjdeli haberini verirsin

Olur Allahtan ümit kesilmez iğne olmadan 2-1 gün önce eşinde sperm sayısında problem yoksa denemeni tavsiye ederim. 1 gün ara verp İğneden sonra da yine aynı şekilde en az 3 gün peşpeşe ilişkiye gir kuzum. İlişkiden sonra dik bacaklarını kalkma yataktan sonra cenin pozisyonunda sağ ve sola dönük 10'ar dk yat. Ben ilişki sırasında bu ay belimin altına yastık koymustum.
Eşimin sperm testi iyiydi canım doktor bir sorun yok dedi. Ocak ayında rahim filmi de çekti. Ve ilişkiden sonra ayaklarımı falan hep dikiyorum. Hep altına yastık koyuyorum. Ama zamanı değil herhalde daha. Çok farklı bir ruh hali içindeyim. Aldığım test sonucundan o kadar utandım ki dün. Biliyorum benimle alakalı değil benim de eşimin de bir suçu yok ama bir süre sonra saçma sapan şeyler düşünmeye başladım galiba.

Benim de kuruluk vardı canım bata 3-4 gün kala kuruluk başlamıştı hatta adet olcam diye düşünmüştüm. Benim en büyük belirtim uyku oldu ama öyle böyle bi uyku değil. Ben uykuyu pek sevmem, battan 1 hafta önce falan başladı bu gözlerimi açık tutamıyodum hasta gibiydim. Sonra kasıklarımda ara ara batma ve şişkinlik hissi vardı, arada da belim de hafif ağrı vardı canım. Hepsi aslında adet olmaya işaret gibiydi. Başka da bi belirti olmadı bende, mesela akıntı ve göğüs ağrısı bat geçtikten sonra başladı bende
Benim de akıntı falan da yok da merak ettim o yüzden :) illa olması mı gerekiyor diye. Uyku durumu şuan ben de yok, gerçi ben hep severim uyumayı miskinliği fark etmemiş de olabilirim. Bel ağrısı, alt karında regli hissi, kasık ve bacak bende de var. Ay şu zaman geçseydi bir. Kendi kendime belirti uyduruyorum gibi hissetmeye başladım

Benim de akıntı falan da yok da merak ettim o yüzden :) illa olması mı gerekiyor diye. Uyku durumu şuan ben de yok, gerçi ben hep severim uyumayı miskinliği fark etmemiş de olabilirim. Bel ağrısı, alt karında regli hissi, kasık ve bacak bende de var. Ay şu zaman geçseydi bir. Kendi kendime belirti uyduruyorum gibi hissetmeye başladım
Senden olumlu haberi duycaz gibi hissediyorum ben canım, heyecanla bekliyorum sonucu. Belirtilerin hamilelik belirtileri gibi. Hadi inşallah gelmiştir bebişin

İlk gebelik haberini verdiğinde hçbi belirtim yk demiştin şuan ne durumdasın başladı mı belirtiler

canımlar geçen hafta yazmıştım ben en son adet oldum bu ayda umutlarım sıfırland filan diye neyse adet oldum oldum ama 2 gün felan sürdü sonra bitti sandım bi gün öle geçti tekrar bi gün daha oldu neyse cumartesi tamamen bitti ama az önce baktım kahverengi mi pembemsimi ne akıntım olmaya başladı ve adetten sonra kasık batmam ve bel ağrım devam ediyor bi anlam veremedim adetten sonra hamile olduğunu öğrenen yada buna benzer bişey yaşayan duyan varmı kafam allak bullak

Hadi inşallah bende regl oldum gece tam 14. Günde önüme bakmaya devam
Bak canım her şerden güzellik görmek gerekirse, günğn de olmuşsun. Kendiliğinden yumurtan çatladı bilmiyoruö büyüsün diye hap kullandın mı ama, en azından süredin normal işliyor. Ben inanıyorum ki kafamızı çok takıyoruz, azcık sakinlememiz gerekiyor. Güzel haber vereceksin bize :KK200:

Senden olumlu haberi duycaz gibi hissediyorum ben canım, heyecanla bekliyorum sonucu. Belirtilerin hamilelik belirtileri gibi. Hadi inşallah gelmiştir bebişin
Ben de çok arada kalıyorum bir umutlanıyorum, bir de kaptırma kendini dur diyorum, hayırlısı olsun diye dua ediyorum. İnşallah canım

canımlar geçen hafta yazmıştım ben en son adet oldum bu ayda umutlarım sıfırland filan diye neyse adet oldum oldum ama 2 gün felan sürdü sonra bitti sandım bi gün öle geçti tekrar bi gün daha oldu neyse cumartesi tamamen bitti ama az önce baktım kahverengi mi pembemsimi ne akıntım olmaya başladı ve adetten sonra kasık batmam ve bel ağrım devam ediyor bi anlam veremedim adetten sonra hamile olduğunu öğrenen yada buna benzer bişey yaşayan duyan varmı kafam allak bullak
3/4 ay normal regli olanlarda oluyor, yazıyorlar, duyuyoruz. Aklında kalmasın bir test yap istersen

Back
X