Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktordan geliyorum acaba bu ay progestanmı içsem sperm tutunsun diye sordum ama bana zaten vücudunda progestron varki gününde regl oldun saglıklı sekilde yumurtan çatlamış saglıklı bir kadın gibisin dedi eskiden yumurtan buyumuyordu pcos oluyodu sonundada regl olamıyodun dedi 2 aydır kendiliğinden olman iyi birşey ilişkiye gireceğin zamanda stresten kaygıdan uzak dur ilk denememizdi kim hemen ilk denemede oluyor dedi. Bayagı kilo vermişsin içeri girince farkettim dogru yoldasın dedi.
Ayaklarımı dıkiyorum 1 saat yatakta kalıyorum dedim gerek yok bana güven dedi dr. Zaten çok güvenıyorum dedim filan işte 15 marta bekliyorum troid şeker inofolik ve femare ilaçlarını saatinde al ihmal etme dedi
Bende durumlar böyle..

Doktordan geliyorum acaba bu ay progestanmı içsem sperm tutunsun diye sordum ama bana zaten vücudunda progestron varki gününde regl oldun saglıklı sekilde yumurtan çatlamış saglıklı bir kadın gibisin dedi eskiden yumurtan buyumuyordu pcos oluyodu sonundada regl olamıyodun dedi 2 aydır kendiliğinden olman iyi birşey ilişkiye gireceğin zamanda stresten kaygıdan uzak dur ilk denememizdi kim hemen ilk denemede oluyor dedi. Bayagı kilo vermişsin içeri girince farkettim dogru yoldasın dedi.
Ayaklarımı dıkiyorum 1 saat yatakta kalıyorum dedim gerek yok bana güven dedi dr. Zaten çok güvenıyorum dedim filan işte 15 marta bekliyorum troid şeker inofolik ve femare ilaçlarını saatinde al ihmal etme dedi
Bende durumlar böyle..
Böyle insanı rahatlatan bir yapıda olması da güzel doktorunun.. bir sıkıntınız yokmuş inşallah da bu ay sonuca ulaşırsın canım

Bende durumlar böyle..
Insallah güzel haberler alırsın.

Bende durumlar böyle..
Çok güzel bir gelişme bu, gününde regli olabilmek :) biraz stresten uzak kaldım mı tamamdır

Ovulasyon testi yaptım aşılamadan 10 gün sonra, tutsaydı daha koyu çıkardı diye düşündüm, olmadı galiba

Eklentiler

• 987267B6-84A9-4122-A5B5-46F3CDC434A2.webp
    987267B6-84A9-4122-A5B5-46F3CDC434A2.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun. inşallah ilk aydan sonuç alırsın. Yumurta çatlarken ilacında etkisiyle bikaçgün bayaa ağrı yapıyo canım
Hoşbuldum :) bu benim ikinci klomen ve çatlatma iğnesi kullanışım. İlkinde ikiz gebelik oldu. Ama malesef milyonda bir olan olay başıma geldi. Bebeğin biri rahime biride sağ tüpüme yerleşti. Yani hem rahimde gebelik oluştu hemde dış gebelik oluştu. Rahimdeki kürtajla bozuldu. Dış gebelik içinde iğne yapıldı. Çok şükür yumurtam alınmadı. Bu defada dış gebelik olur die korkuyorum aslında. Rabbime güvendim tekrar tedaviye başladım. İnşallah bu defa sonu hayırlı sağlılklı bir gebelikle biter bebişimi kuçağıma alırım 🙏🏻

bu çok iyi bişey moralini yüksek tut. ben de bu ay çatlatma iğnesiyle hamile kaldım benim de aşırı ağrım oldu çkasıklarım da ve karnımda.. çatladığı zaman ağrı olur dedi doktor o günü muhakkak değerlendir. bende şimdi hamileyim umarım sende kalırsın :)
Hayırlı olsun :) inşallah bende hamile kalırım hayırlısıyla. Benim için dua eder misin? Hamilelerin duası kabul olurmuş 🙏🏻

Ovulasyon testi yaptım aşılamadan 10 gün sonra, tutsaydı daha koyu çıkardı diye düşündüm, olmadı galiba

Canimm ovulasyon testi herkeste gebeligi yansitmiyor. Hatta bende yumurtam gelisfigi zamanda bile tam olarak pik olmuyor. Yarin ignenin 13.günu sanirim sabah ilk idrarda cikabilir. Insallah yüzun guler canim benim.

Canimm ovulasyon testi herkeste gebeligi yansitmiyor. Hatta bende yumurtam gelisfigi zamanda bile tam olarak pik olmuyor. Yarin ignenin 13.günu sanirim sabah ilk idrarda cikabilir. Insallah yüzun guler canim benim.
Ben de bir umut yaptım işte, böyle de çıkınca mutsuz oldum. İnsan beklentiye giriyor. Sabah denerim bir test. O da bir garip ya nasıl yumurtalama olunca pik göstermezki

Arkadaşlar bende cuma günü vuruldum iğneyi test ne zaman yapsan kesin bilgi alrim bide benim adet düzensizliğim var zaten. 20sinde falan düşünüyorum ama

Merhaba arkadaşlar. İğneden sonraki 13.günümdeyim. 2gündür adet sancım ve göğüs ağrım var. Dün krem rengi akıntı oldu ıslak hissettrck şekilde. Ama bugün sivilcem çıkmış ve ağrılarm arttı. Sanırım regl geliyo. Yarın yada cuma test yaparım.

Back
X