Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzum yumurtlama olmuş gibi gözüküyor benimde geçen ay reglden 5 gün sonra gerçekleşmişti bende şaşırmıştım çabucak nasıl oldu diye hayırlısı inşallah

evet canım ya bende şaşırdım neden böyle hemen yumurtlama oldu diye çünkü kendimi biliyorum normalde 9 10 günü buluyo hiç şaşmadı şimdi olunca bi sormak istedim bakalım bugün yarında devam edicem testlere artık hayırlısı olsun..
Allah sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım artık okadar özenip imreniyorum ki Allah hayırlısını versin tez zamanda

Bugün yumurtlama var gibi görünüyo canım. Değerlendir bugünü ama yarın yine test yap daha koyu çıkabilir, silikleştiyse de zaten önemli olan silikleştiği gün, o günü de değerlendir

aynen canım bende şaşırdım erken olunca oyüzden bugün ve yarın tekrar deneyeceğimm testleri inşallah bakalım ne çıkaracak teşekkğr ederim Allah sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim

aynen canım bende şaşırdım erken olunca oyüzden bugün ve yarın tekrar deneyeceğimm testleri inşallah bakalım ne çıkaracak teşekkğr ederim Allah sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim
Amiin canım benim hepimize Allahım önce hamile kalmayı sonra sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım 🙏

Kızlar dün pregesteron testi yaptırdım ve sonuç 45.83 çıkmış. Baya yüksek çıkmış hamilelik olabilir mi?

Ben ilçeden ile gittiğim için heran da işten izin alamıyorum, bazen iğneden sonra 20. Gün hasta olanları da okudum. Yazdığın için teşekkür ederim tam olarak da korktuğum şey aslında, cumartesi gitmek niyetindeyim
Kendim yaşadığım için yazdm ha oldum ha olcam diye beklerken 20. gün doktora gittim kist 7 cm ulaşmış bi kaç gün daha beklesem 10 cm’de ameliyat yapıyorlarmış toplam 2 ay doğum kontrol hapı yazdı tedaviler iptal inş senin adetin en kısa sürede gelir canım çatlamıştır umarım

Kızlar çatlatma iğnesinin 15.günü,sanki Bi hayalet çizgimi var:KK17:

Eklentiler

• 15523752383571758935670658006033.webp
    15523752383571758935670658006033.webp
    74,4 KB · Görüntüleme: 52
Kendim yaşadığım için yazdm ha oldum ha olcam diye beklerken 20. gün doktora gittim kist 7 cm ulaşmış bi kaç gün daha beklesem 10 cm’de ameliyat yapıyorlarmış toplam 2 ay doğum kontrol hapı yazdı tedaviler iptal inş senin adetin en kısa sürede gelir canım çatlamıştır umarım
Çok zor gerçekten başına gelmeyen de anlamıyor, nasıl oldu şimdi geçti mi? Yeni tedavi sürecine girebildin mi? Benim az önce başladı çok şükür, tam 18. Gün de

aynı şey bana da oldu canım
yumurta gelişsin diye bekledim gelişmedi
tarlusal kullandım adet oldum gittim 7 cm kist olmuş
ama benim kendiliğinden kayboldu 4 haftada

Çok zor gerçekten başına gelmeyen de anlamıyor, nasıl oldu şimdi geçti mi? Yeni tedavi sürecine girebildin mi? Benim az önce başladı çok şükür, tam 18. Gün de
Canım ilaçla 3 cm e düştü 1 ayda doktor yine tedavi olmaz bu boyutla daha çok büyütür dedi 1 ay daha dkh verdi sanırm tamamen gitmiş olur bazen üzülüyoruz bu ayda olmadı adet oldum diye tabi ama kötünün kötüsü var vardır bi hayır canım hiç üzülme bidahaki aya gelsin umutlar:)

Back
X