Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kesinlikle asla kimse anlamaz birde eşim erkek doktora karşı 🙁 çok dua ediyordum bir senedir hiç sorunumuz yok diye dolanıyodum ortalıkta bide aşılama denedim

Canim Allahtan umut kesilmez cok cok kötü durumda olup bebegini kucagina alanlar var. Banada infertilite teşhisi konmustu gözlerimde aglamaktan yas kalmamisti. evlendigim ay hamile kaldim.simdi 2.icin ugrasiyorum .

yok canım ya regl gelmedi 42. günüm bugün
sabah gebelik testi yaptım negatif çıkınca tarlusal başladım bugün
bazen benim de siyah siyah oluyor canım özellikle regl başlarken ve biterken

Baya olmus canim sende benim gibisin. Bende ilac kullanmadan regli olamiyorum.catlatma ignesi oldugumdan zamaninda geldi bu ay ama önümüzdeki ay ne olacak bilmiyorum. En büyük korkum regli olamamak

Ooo taze evliymisin olur bebisin canim sen yine onlemini al,ilaclardan cok dogal bitkilerin faydasi cok oluyor inan ben denedim kullandim,yanina vitaminler takviye ilaci al misal prowomen gibi,balik yag gibi,adetin ucuncu gunu yapmadim ben inciri ama baslanabilir,ben 15 yillik evliyim hic cocuk yok 2 asilama 3 tup bebek,4 cuye tedaviye basladim okadar hormon igneyi yedim yumurta toplanacakti iki yumurta kalinca iptal ettik riskdeymisim,catlatma ignesi vuruldum normal yoldan denedik,simdi sonucu bekliyorum tukendim yoruldum ins yuzum yuzumuz guler..
Ben geçen bir kadınla tanıştım 17. Yılda oldu mucize gibi dedi, hamile şuan ve asla beklemediği bir zaman da, dilerim sen de yaşarsın. Hepimiz de yaşarız. Ben kontrol amaçlı gitmiştim panik oldum, öyle tedavi süreci başladı. Biraz oluruna bırakıcam kısmet artık

AMin inşaAllah. Yıpratmakla olmuyormuş bunu anladım. Daha çok insanların demoralize etmesi üzüyor beni de. Ama artık takmamaya çalışıorum. Sende öyle yap. TevekkelALLAH. Dediğin gibi ne olmazlar oldu. Kun Fe Yekun. Ol derse Olur.
İnanır mısın sürekli okuldan izin alıp gidiyorum ve herkes hamileymişim de gizliyormuşum gibi davranıyor, işten sürekli izin alınca açıklama yapmak durumunda kalıyorsun o da yoruyor, anlıyorum seni.Rabbim yardım etsin hepimize inşallah

Back
X