Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu takip olayları sıkıntı 2/3 günde bir gitmek gerek işte. Ankara da buraya 3 saat ama neler yapmaz insan. Burdakilere bir güvenemedim. Senin normal klomrn+ovitrelle tedavisi değil mi
Merhabalar bende bu ay hulusi bülent zeyneloğlu na aşılama yaptıracağım. İl dışından bir sürü hastası var. Ve 1.5-2 sa bekliyorsunuz. Fakat dr çok ilgili. Başından atmıyor. Sorduğun her şeyi cevaplıyor

Merhabalar bende bu ay hulusi bülent zeyneloğlu na aşılama yaptıracağım. İl dışından bir sürü hastası var. Ve 1.5-2 sa bekliyorsunuz. Fakat dr çok ilgili. Başından atmıyor. Sorduğun her şeyi cevaplıyor
Evet çok duyuyorum ben de inşallah aşılamanız olumlu sonuçlanır. 2 saat beklemek sıkıntı değil de o güne sıra alında keşke. Çünkü adetin 2/3 günü gitmek gerekiyor ya benim de günü gününe pek olmaz :) yazın gidicem ama şimdiden onu telaş yapıyorum

Yok bitanem, 1 yıldır uğraşıyorum, kaç kere klomen ovitrelle kullanmışım, bide sağ yumurtalıktan ameliyat da oldum, baya yıpratıcı Bi süreçti
Ya bak ne güzel sonucunu aldın, inşallah kuvağına da alacaksın :) benim de sağ çalışmıyor minik minik yumurtalar var hep ne zaman bakılsa. Soldan çalışıyor

Hayır 36 saat sonra hemen değil 1 gün bekle
Ama doktor çatlamak üzere dedi çok büyümüş iğneye bile gerek yok ama yapalım dedi yaptı, bu geceyi değerlendirin dedi sonra hergün yada bi gün arayla dedi bakalım erken davrandık biz biraz ama hayırlısı🙄😬

Evet çok duyuyorum ben de inşallah aşılamanız olumlu sonuçlanır. 2 saat beklemek sıkıntı değil de o güne sıra alında keşke. Çünkü adetin 2/3 günü gitmek gerekiyor ya benim de günü gününe pek olmaz :) yazın gidicem ama şimdiden onu telaş yapıyorum
işallah hepimizin yüzü güler. Adet in 2. Veya 3.günü sabah en geç 8.30 da orada oluyorsunuz.sürekli randevu tarihi oluşturamazsınız. Çünkü adet tarihi değişken birşey. Sadece ilk görüşmeye randevulu gidin mutlaka

işallah hepimizin yüzü güler. Adet in 2. Veya 3.günü sabah en geç 8.30 da orada oluyorsunuz.sürekli randevu tarihi oluşturamazsınız. Çünkü adet tarihi değişken birşey. Sadece ilk görüşmeye randevulu gidin mutlaka
İnşallah emeklerimiz karşılık bulsun, güzel haberler alalım. Genel de doktorlar ilk görüşmeden sonra kendisi oluşturuyor randevu ama bakalım, daha var gitmeme benşm mecbur yaz tatilini beklemem gerek malum izin işleri. Hayırlısı olsun artık

Bugün aşırı kasık ağrım var şuan bile sızlıyor birşey batıyor gibi beyaz akıntımda çok var sizce bu bir işaret mi

Uzulme canim siviyi varsa tupu almak zorundalar cunku hamile kalsan bile saglikli gebelik oluşmuyor dusukle sonuclanir,hemde onemli olan yumurtan olmasi ve embriyo olusup senin rahime tutunmasi ve tupun alinirsa hamile kalma sansin çok hic uzulme bak senin hamile kalma sansin cok,nerdeyse ben diyecegim ki benim tupum öyle olsaydi en azindan bebisim olurdu,benimki erken menopoz yumurta olmuyor endometriozis hastasiyim rahimde yapisiklik oluyor benim sivi spermi yakiyor ve hayitla liaclarla zor guc 5 yumurta oluyor ama kendi basina buyumuyor kalitesiz yumurtam var,herkesin imtihanı farkli,ama umidimi kaybetmiyecegim sakin sende kaybetme lutfen moralini yüksek tut inan moral cok onemli yumurta kalitesini bile etkiliyor,en iyi doktor bul,rabbim doktorumuzu ilacimizi rast getirsin ve bol bol dua edelim meryem suresinide okuyun...
Burda birbirimize destek olalim bu sikintilari yasamayan asla anlamazlar...
Bak ben teseddurlu bayanim ama inan erkek doktor bayan doktordan iyi daha nazik ama tabiki bayan doktor da iyidir ama isi ehlinde doktorla karsilastirsin..canim bu bir imtihan ve herşeyin çaresi var elhamdülillah simdi daha tevvukkul dua ederek tedavine basla Allah yardimcin olsun...kendine.ne kadar stres az okadar hizla bebeğe yaklasirsin bunu unutma,ben bunu cok yasadim ve kedime stresle kalici hasarlar biraktim..
hiç sakin bi hayatım olmadıki hep stres yaşadım şu yaşıma kada ben ilk eşimi kaybettim ikinciye evlendim yine yüzüm gülmedi bismillah deyip başlayacağım bi kaç doktora daha gidip onlarında görüşlerini alıp öyle yol izleyeceğim artık

Canim Allahtan umut kesilmez cok cok kötü durumda olup bebegini kucagina alanlar var. Banada infertilite teşhisi konmustu gözlerimde aglamaktan yas kalmamisti. evlendigim ay hamile kaldim.simdi 2.icin ugrasiyorum .
Biliyorum canım senin hikayeni konuşuyorduk zaten ama bana sebepsiz demişlerdi ben şok oldum doktor öyle söyleyince bi kaç başka doktora da gitmem lazım öyle yol izlemem lazım

hiç sakin bi hayatım olmadıki hep stres yaşadım şu yaşıma kada ben ilk eşimi kaybettim ikinciye evlendim yine yüzüm gülmedi bismillah deyip başlayacağım bi kaç doktora daha gidip onlarında görüşlerini alıp öyle yol izleyeceğim artık
Kac yasindasin canim,Allah yardimcin olsun cok uzuldum ins duzelecek az daha sabir..

Bugün aşırı kasık ağrım var şuan bile sızlıyor birşey batıyor gibi beyaz akıntımda çok var sizce bu bir işaret mi
Benimde çok kasık ağrım var.özellikle sağ kasığım.2yumurtamda sağdaydı.bunlar işaret mi acaba bende merak ediyorum. Senin 8gün kadar oldu sanırım iğne.benim 5gün.merakla heyecanla bekliyorum.güzel haberler alalım hepimiz inşallah..

Back
X