Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde çok kasık ağrım var.özellikle sağ kasığım.2yumurtamda sağdaydı.bunlar işaret mi acaba bende merak ediyorum. Senin 8gün kadar oldu sanırım iğne.benim 5gün.merakla heyecanla bekliyorum.güzel haberler alalım hepimiz inşallah..
Evet kuzum bugün 8 oldu inşallah bebeğimiz geliyordur

Biliyorum canım senin hikayeni konuşuyorduk zaten ama bana sebepsiz demişlerdi ben şok oldum doktor öyle söyleyince bi kaç başka doktora da gitmem lazım öyle yol izlemem lazım

Canim muhakkak en az 2 doktora gözük inanki ayni seyleri söylemiyorlar. Ben evlenmeden önce cok iyi diye pahali bir doktora gidiyordum özelde bana histeroskopi yapti sonrasinda infertilite teshisi koyup hormonlarini sıfırlayip (sanirim gecici menapoz oluyormus) tekrar calistircaz dedi simdinin parasiyla 3000tl idi igneler. Igneyi aldim vurdurmak icin bir semp poliklinigine gittim igneyi yapacak hemsire ne icin kullandigimi sordu ozaman daha 21 yasindaydim .ve igneyi vurmadi poliklinikteki kadin dogumcuya görün öyle vuralim dedi. Poliklinikte genc tecrübesiz bir doktor vardi.eger o igneleri o doktor verseydi asla güvenip kullanmazdim ama digeri yasli ve cok para aliyorya yilan eti ye dese yicem. ogenc olan doktor tahlil sonuclarina bakti sende sadece pko var ve pko olupta bebegi olan cok kadin var hemde bu ignelerden sonra ya birdaha hormonlarin calismazsa ve kalici menapoza girersen doktor nasil bir riske girmis dedi ve igneyi bana vurdurmadi.hala dua ederim o hemsire ve doktora. Oyüzden sifanin kimden gelecegi belli olmuyor canim.

Şafak sayıyorum inşallah gelir bebeğim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 45
Kizlar gunaydin benim bugun ignemin 11.gunu. Faranjit oldum bogazim cok yaniyor burnum akmaya basladi. İlac da kullanamiyorum. Aslinda reglim gecikene kadar test yapmicaktim ama gidip kan versem mi? Deger dusukse ilac mi kullansam? Cok kararsiz kaldim...

Kizlar gunaydin benim bugun ignemin 11.gunu. Faranjit oldum bogazim cok yaniyor burnum akmaya basladi. İlac da kullanamiyorum. Aslinda reglim gecikene kadar test yapmicaktim ama gidip kan versem mi? Deger dusukse ilac mi kullansam? Cok kararsiz kaldim...

Canim en azindan 1gün daha bekle.cok arada bir deger cikar arafta kalirsin.

kızlar bugün ignemin 14.günü bata 3 gün kaldı bugun evde bir test yapiyim diyorum kanı adetim gcikirse yada simdi pozitif sonic gorursem yaptiricam

Umutlandırmak istemem ama Bence bir kan verin bebek hastalıkla gelebilirmiş:) vücut bebeği yabancı madde olarak algılayınca bağışıklık düşermiş. benim arkadas aşılama dan sonra grip oldu kan verdi değeri betahcg 22 çıktı sonra yükseldi

Umutlandırmak istemem ama Bence bir kan verin bebek hastalıkla gelebilirmiş:) vücut bebeği yabancı madde olarak algılayınca bağışıklık düşermiş. benim arkadas aşılama dan sonra grip oldu kan verdi değeri betahcg 22 çıktı sonra yükseldi
Ahh keskee Allah’im oyle cok istiyorum ki... hepimize nasip olsun bu ay insalah.
Simdi icimde yine umut var... ama kanda deger dusuk cikarsa umut da kalmicak... bugun is yerine rapor almak icin saglik ocagina gidicem. Orda yaparlar mi?

kızlar igneyi vurulduğum günü saymazsam bugun 13.gunüm ve bata 3 gun kaldı simdi test yaptim ve negatif cikti😣😣😣
İdrarda gec cikar diye biliyorum ben simdi hastaneye geldim dahililiye geldim cok kotu oldu hastaligim ilerliyor baya doktor belki ilac yazabilmek icin test ister

kızlar igneyi vurulduğum günü saymazsam bugun 13.gunüm ve bata 3 gun kaldı simdi test yaptim ve negatif cikti😣😣😣
Acele etme tatlım, 13.gün idrarda çıkması mucize olurdu zaten, benim dün 16.gündü mesela, kanda 11,51 çıktı, bugün idrarda silik, hatta zor görünen Bi çizgi olarak çıktı, daha erken yani

Back
X